O vreau pe mama inapoi
Fetelor emisiune noua , la PRIMA bineinteles. Joi primul episod . Doamne dar astia nu mai stiu ce sa mai scoata , emisiuni peste emisiuni .
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
Raspunsuri
belutza spune:
Ati vazut primul episod? Tare emisiunea. Vai cat am putut sa rad . Erau pe dinafara taticii "saracii de ei" . Mi-a placut de primul tatic , am ras pe seama lui , dar calm omul . de femei ce sa zic , si-au meritat mini-vacanta , limuzina , hotel , masaj ...
belutza spune:
quote:Si eu vazusem doar promo ieri si-am crezut ca-i o por
Originally posted by wonderful
Eu am vazut doar promo nu si emisiunea.Merita sau e pierdere de vreme?
carie de emisiune. Ideea este ca mamele pleaca intr-o mini-vacanta (oferita de cei de la prima banuiesc ) in buc cazate la un hotel cu de toate , piscina, masaj , rasfatate femeile ..si taticii raman acasa cu copiii timp de 3 zile si trebuie sa se descurce singuri singurei . Mie mi-a placut , m-am amuzat teribil .
MihaelaV spune:
Mi-e mi-a placut cel cu gemenii si s-a descurcat destul de bine: s-a chinuit sa ii adoarma, s-a dus cu ei la cumparaturi, le-a facut baie si nici nu era nervos ca taticul cu fetele.
szaboali spune:
Si eu am vazut emisiunea, mai pe sarite dar am vazut-o...e tare de tot...ma bucur pentru mamici ca au avut acea mini-vacanta .
Ce fericit era taticul cu gemenii cand a primit diploma de merit...si mie tot de el mi-a placut ca era calm si nu se enerva...desi in prima zi era cam pe spate...
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
Da.A fost tare de tot cel cu gemenii . A meritat sa urmaresc emisiunea .
canne-marie spune:
Nu stiu de ce ,dar ma atrag toate emisiunile de la prima gen :schimb de mame,curat murdar,o vreau pe mama inapoi,superrnany,nu stiu de ce ,dar pur si simplu imi plac.Da mi-a placut fff mult emisiunea de aseara,mai ales de tatal cu fetele ,cand o pieptana pe cea micace fata avea.
annes
belutza spune:
Da. sunt frumoase emisiunile de la prima , mai ales schimb de mame .
batool67 spune:
Nu am citit ce ati postat ptr a nu/mi fi influientat intr/un fel parerea. M/a amuzat f. mult neputinta tatilor si disperarea mamelor, cred ca 90% dintre tatici ar intra in panica daca ar ramine 3 zile acasa cu copii. Mi/a placut tipul cu gemenii. In timp ce ma uitam la emisiune gandeam,, dragi barbati poate dupa experienta acestor reprezentanti ai sexului tare veti da dovada de mai multa intelegere ptr consoarte.
belutza spune:
quote:Eu nu cred . Pana nu trec ei prin asta degeaba.
Originally posted by batool67
Nu am citit ce ati postat ptr a nu/mi fi influientat intr/un fel parerea. M/a amuzat f. mult neputinta tatilor si disperarea mamelor, cred ca 90% dintre tatici ar intra in panica daca ar ramine 3 zile acasa cu copii. Mi/a placut tipul cu gemenii. In timp ce ma uitam la emisiune gandeam,, dragi barbati poate dupa experienta acestor reprezentanti ai sexului tare veti da dovada de mai multa intelegere ptr consoarte.
Esti ceea ce iti doresti sa fii....
belutza