impacare...dupa divort
Raspunsuri - Pagina 3
anca_vlad spune:
eu spun ca daca exista iubire va merge chiar si "supa incalzita", am trecut prin asta nu ma fost si nu sunt casatorita, avem un baietel de trei ani jumatate, am fost impreuna am locuit impreuna, am locuit si despartiti un an de zile dupa care ne-am regasit, acum e bine si planificam si nunta!
Pt mine reteta este dragoste incredere si respect!
principe spune:
Draga Alma, asta e temerea mea cea mai mare! copilul! ca pana la urma el va suferi cel mai mult daca n-o sa ne regasim drumul...
Acum ramane de vazut! Eu inca sper.
Partea cu casatoria chiar as amana-o, prefer sa traim impreuna
---------------------------------------------------------------------
draga monica,
nu face greseala sa vreti sa "regasiti drumul",acel drum v-a dus la despartire.cautati alt drum ,fara multe ocolisuri ,mai drept si sincer.
in spaniola este o vorba"borron y cuenta nueva"traducerea expresiei ar fii, sterge ,iao de la cap. fa alta socoteala cu aceleasi numere(voi 3) ,cu alte clauze,alte conditii,unde +cu+ sa dea + ,nu -.
problemmele de mariaj se rezolva traind in mariaj ,nu pe linga,deci eu nu vad posibilitatea existentei unei uniuni separate.
dragostea aduna nu separa.
bafta!
andreea25 spune:
quote:eu sagetatoare el leu...inca nu am ajuns la divort,dar cunoscandu ma eu sigurrrrrrrrr i as reprosa ca a fost cu altcineva...acum,ce sa ti zic,tu stii cel mai bine cum sunteti voi doi.parerea mea ,dupa mine nu e suficienta iubirea reciproca,va iubeati si cand ati ajuns la divort.dc tu consideri ca mai ai ceva de trait cu el,ca nu sa terminat totul,ca puteti trece peste tot ce a fost fara sa va uitati inapoi ,atunci go for it! gandeste bine,nu te lasa dusa de val..
Originally posted by Doamna Bibi
Vad ca nu sunt singura care inceraca sa mai "reincalzeasca ciorba". Si mai ales, nici singurtul sagatator care trece prin asa ceva...oare e vreun semn?!?!? :)
Asa cum am zis, doar pentru copil n-as face acest pas, as vrea ca noi doi sa ne intelegm si sa facem acest pas in primul rand pentru noi.
Stii cum e...rau e cu rau dar mai rau e fara rau, la concluzia asta am ajuns si eu! Ne cunoastem de mult ani, am fost casatoriti aproape 8 ani, ne stim si bune si rele, ne-am crescut impreuna.
Acum intreb fetele care au trecut prin asta: nu i-ati reprosat niciodata ca a fost cu altcineva? Mie asta mi-e frica, sa nu ne facem reprosuri.
In rest, nu pot decat sa merg pe ideea ca daca ne e dat sa fim impreuna vom fi, daca nu, putem noi sa ne dam peste cap si tot nu vom fi impreuna.Oricum, viata merge inainte!Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
sa auzim de bine!
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)