impacare...dupa divort

impacare...dupa divort | Autor: Doamna Bibi

Link direct la acest mesaj

Am divortat de sotul meu acum 2 ani (pe 2 iulie se implinesc 2 ani). Nu pot sa zic care a fost exact motivul despartirii noastre...o lipsa acuta de comunicare...eu gravida, aveam nevoie de el, el ocupat cu firma, mai mult plecat...si s-a ajuns la divort, la cateva luni dupa nasterea copilului. Amandoi orgoliosi, cu ambitii prostesti (el leu, eu sagetator).
Ce-a fost greu a trecut, l-am urat, l-am dorit inapoi, iar l-am urat, l-am iubit, ne-am iubit...si tot asa. Si eu si el am avut diverse relatii, mai mult sau mai putin reusite sau serioase...
Dar ceva inca ne leaga si nu e doar copilul...in ultima vreme am devenit din ce in ce mai apropiatai, mai nou ne-am planificat chiar concediul impreuna.
DAR...oare se mai poate lega ceva...credeti ca e posibil? Se poate trece peste tot, nu raman umbrele trecutului?
O parte din mine isi doreste impacarea, o alta parte e mai rezervata...stiti si voi vorba cu suflatul in iaurt. La fel si el gandeste.
Ce-ti trebuie sa treci peste o despartire si apoi s-o iei de la capat...cu acelasi om? Exista o "reteta"? Sunt convinsa ca dragoste inca exista de ambele parti, dar e suficient?

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Parerea mea personala e sa incercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Eu sunt de principiu ca familia e un lucru sfant si cred ca, avand multa rabdare unul cu celalalt, veti putea forma din nou un cuplu.
Si cred de asemenea ca un duhovnic v-ar putea calauzi pe drumul cel drept si v-ar putea sfatui cu mai multa ingaduinta...
Doamne Ajuta!

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mey Monica azi vaz ca mamicutele de iul-aug au probleme sentimentale
ce te costa sa incerci...poate fara certificat si lautari da daca va simtiti bine de ce sa nu va dati o sansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

merita o incercare... dar fara acte, fara obligatii, fara aacoperis comun, macar la inceput. Daca va simtiti bine, e o.k. daca insa problemele voastre reincep, nu vad rostul sa amanati inevitabilul.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

bibi,

eu cred ca aveti multe shanse de reusihta,ce a fost inainte, a fost o experienta de unde amindoi ati avut ceva de invatat,uite chiar tu spui ,"amindoi orgoliosi",acum in relatia pe care o incepeti sigur o sa ginditi de doua ori inainte sa luati decizii pripite.este bine ca amindoi ati mai avut alte relatzii,asa puteti aprecia la justa valoare ce reprezentati unul ptru celalalt ,vorba aceea "pina nu-l pierzi ,nu stii ce valoare are"
si altceva ce sigur ati invatat amindoi,sa comunicati,sa va luati in seama unul pe celalalt.
"nu ramin umbrele trecutului?",
pai cred ca umbrele au trecut daca ai ajuns la concluzia ca ati acrionat din "ambitii prostesti",daca spuneai acum ,,el a gresit eu am actionat ca atare ,eu ti-as fi spus exista umbre,dar acum eu chia nu le vad,fiindca amindoi va asumati greselile ,si ati invatat din greselile voastre, deci sunteti mai maturi .
concediu placut,si nu mai sufla atita in iaurt ,ca este rece de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

desi sper sa iasa cum crezi tu ca e bine, nu pot sa nu amintesc vorba aia cu "ciorba reincalzita..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu nu vreau decat sa subscriu la ceea ce a zis pisigri,pentru ca eu am trecut prin asta,ne-am impacat si am stat impreuna 5 ani jumatate,insa niciodata nimic n-a mai fost ca la inceput,asa ca in final tot la despartire am ajuns.Eu nu zic sa nu incerci,dar ai mare grija,se poate ca acum sa fi invatat din greseli si sa va fi schimbat,dar se poate si sa vedeti ca in timp ajungeti sa aveti aceleasi probleme.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu cred ca dragostea poate sa darime bariere si mai puternice: daca intr-adevar va iubiti, puteti trece peste multe lucruri care va despart, includiv conflicte anterioare, inclusiv orgolii..

Partea cu "intr-adevar" ramine de vazut... in rest.. no problem.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

desi sper sa iasa cum crezi tu ca e bine, nu pot sa nu amintesc vorba aia cu "ciorba reincalzita..."
--------------------------------------------------------------------

daca ai cunoscut ce este foamea ,cind dai de ciorba ta ,chiar si rece are gust de glorie.

Mergi la inceput

soferita in devenire

Are album!

Romania
Iasi
658 Mesaje
Trimis la: - 27/06/2007 : 20:44:54
--------------------------------------------------------------------------------

Eu nu vreau decat sa subscriu la ceea ce a zis pisigri,pentru ca eu am trecut prin asta,ne-am impacat si am stat impreuna 5 ani jumatate,insa niciodata nimic n-a mai fost ca la inceput,asa ca in final tot la despartire am ajuns.Eu nu zic sa nu incerci,dar ai mare grija,se poate ca acum sa fi invatat din greseli si sa va fi schimbat,dar se poate si sa vedeti ca in timp ajungeti sa aveti aceleasi probleme.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

---------------------------------------------------------------------

"nimic n-a mai fost ca la inceput"
problema mare este "ca la inceput" daca era bine dura, dar inceputul a fost o iluzie,iar continuarea nu a fost decit iluzia regasirii primei iluzii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by principe

--------------------------------------------------------------------

daca ai cunoscut ce este foamea ,cind dai de ciorba ta ,chiar si rece are gust de glorie.

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput