*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , o sa incerc un 38 la o bluza si un 40 la alta, sa vad cum sunt...din 2 poate una ii vine sigur.

Despre elvetieni nu stiu ce sa-ti spun, prietena mea cand vine in tara i-si mai ia diverse chestii de aici si pana acum nu a avut probleme la vama, dar nu se stie. Unde mergeti in Elvetia voi?

Va las, plec afara sa ne racorim putin, spor la cumparaturi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Si eu va las la redouteala...mai lasati-mi si mie ceva de comandat, ca eu ma hotarasc mai greu
sa aveti un week-end placut
Claudia, distractie multa si shopping la greu "pe probate" (daca mai are farmec ) si sa va intoarceti cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Fetele , de sandalele acestea ce parere aveti?

http://www.laredoute.fr/vente-les-sandales-compensees.aspx?productid=324097040&documentid=321407&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Ca sunt ieftine rau.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

vad ca prietena noastra Sabine nu mi-a raspuns la mailul de ieri in care-i spuneam cat au fost taxele postale pt coletul Osaka.O intrebasem si daca are nevoie de o copie dupa chitanta de la posta.

sigur nu pot sa-i trimit numai IBAN-ul contului meu in euro si adresa bancii?Ii trebuie neaparat extras de cont ca sa-mi trimita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

"sandalele" ? sunt frumoase...daca mai pui in calcul si pretul
sunt chiar dementiale

mama ....gagici....ati papat aproape un capitol

mama lor de reduceri

am pus si eu 2 comenzi acum 2 zile...nu m-am putut abtine
noroc ca erau niste banuti uitati pe visa virtuon
mi-e si frica sa mai intru pe site

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai inca o varanta de ghid ca plecam afara:
Ghidul LR:
* Crearea de cont nou - campurile se completeaza fara niciun semn de punctuatie (ex str valea oltului 36)
NU E OBLIGATORIE COMPLETAREA NR DE TELEFON. Oricum nu va suna nimeni.
Daca vreti totusi sa va treceti mobilul, acesta va incepe cu 06, nu 07.
* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale.
* La lansarea comenzii trebuie sa ie banii pe card (chiar si e cel de credit)
* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j;appliqué mon offre”
* Codurile le puteti afla de pe prima pagina a acestui subiect sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15 , www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php , www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)
Tot pe prima pagina gasiti si lista de culori.
* Comanda soseste la oficiul postal de care apartineti, intre 8 si 18 zile de la lansarea comenzii. La ridicarea coletului nu se mai plateste nimic in plus.
nu va bazati pe posta romana sa va aduca avizul de sosire al coletului. cand aveti un feeling ca acesta ar trebui sa soseasca, fuguta la OP, inarmate cu o dragalasenie deosebita pe care le-o veti oferi lucratoarelor
* Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 10 euro.
Atentie:
1. au fost cazuri in care coletul nu a ajuns. In aceasta situatie, se poate depune o plangere pe site, care va fi luata in considerare la o luna de la efectuarea comenzii.
Pana cum, LR a inapoiat banii prin cec sau livrare in cont in valuta. La incasarea cecului se platesc comisioane de minim 10 euro. In plus, au existat amenintari conform carora in curand LR nu va mai livra in Romania, asa ca orice comanda se face pe riscul clientului.
2 Returul unui obiect este extrem de scump (minim 50 roni). Noi am preferat sa le vindem prin Mica publicitate sau la cunoscuti.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

catuza, cin, multumesc! Da mai intru pana diseara...sunt p'aici!

Facem un fel de tur: Budapesta sambata seara, apoi 1-2 nopti la Insbruck sau la Salzburg, Davos in Elvetia, ramanem vreo 5 zile langa Geneva (la rudele sotului), apoi o luam catre Heidelberg la prietena mea unde mai stam vreo 5 zile cu "excursii" in jur...si incet catre casa, apoi. Nici noi nu ne-am facut un plan sigur, mergem unde ne place...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Hai inca o varanta de ghid ca plecam afara:
Ghidul LR:
* Crearea de cont nou - campurile se completeaza fara niciun semn de punctuatie (ex str valea oltului 36)
NU E OBLIGATORIE COMPLETAREA NR DE TELEFON. Oricum nu va suna nimeni.
* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale.
* La lansarea comenzii trebuie sa ie banii pe card (chiar si e cel de credit)
* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j;appliqué mon offre”
* Codurile le puteti afla de pe prima pagina a acestui subiect sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15 , www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php , www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)
Tot pe prima pagina gasiti si lista de culori.
* Comanda soseste la oficiul postal de care apartineti, intre 8 si 18 zile de la lansarea comenzii. La ridicarea coletului nu se mai plateste nimic in plus.
nu va bazati pe posta romana sa va aduca avizul de sosire al coletului. cand aveti un feeling ca acesta ar trebui sa soseasca, fuguta la OP, inarmate cu o dragalasenie deosebita pe care le-o veti oferi lucratoarelor
* Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 10 euro.
Atentie:
1. au fost cazuri in care coletul nu a ajuns. In aceasta situatie, se poate depune o plangere pe site, care va fi luata in considerare la o luna de la efectuarea comenzii.
Pana cum, LR a inapoiat banii prin cec sau livrare in cont in valuta. La incasarea cecului se platesc comisioane de minim 10 euro. In plus, au existat amenintari conform carora in curand LR nu va mai livra in Romania, asa ca orice comanda se face pe riscul clientului.
2 Returul unui obiect este extrem de scump (minim 50 roni). Noi am preferat sa le vindem prin Mica publicitate sau la cunoscuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu stiu daca e nevoie sa-l punem pe prima pagina, ca si asa e mare lista. O trimitem fetelor noi. Ce ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Nu stiu daca e nevoie sa-l punem pe prima pagina, ca si asa e mare lista. O trimitem fetelor noi. Ce ziceti?

Parerea mea e ca mai bine punem lista asta pe prima pagina si o scoatem pe aia luuuuunga cu produsele care si asa 3/4 nu mai sunt disponibile. Ce ziceti?

Mergi la inceput