*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 29
felicia74 spune:
cel mai bine hotaraste Madau, ca e lista ei
Gata, iesim afara, ca s-a dus caldura
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Mama ce vorbaraie pe voi! Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma de citit cand vin de la mare.
Jasmine pe aia cu dungi (corsarii) ii am eu si-s nasoi. E adevarat ca imi sunt si mari (am comandat 50), dar materialul e mai gros decat ma asteptam, ca un doc apretat, fermoarul merge greu, prinde lateralele astfel ca de la probat inca l-am blocat si m-am folosit de faptul ca imi sunt mari de ii trag inchisi peste fund. Cred ca doar de 2 ori i-am pus, nici nu stiu sigur unde zac acum. Nu-s ca lumea.
Edit: si nici nu vin ca in poza, aproape mulati, sunt destul de largi. Eu sunt destul de grasa la picioare si desi al altele am luat masura 50 si-s ok, astia sunt chiar lalai, cam ca de clown.
Poze
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Mama ce vorbaraie pe voi! Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma de citit cand vin de la mare.
Jasmine pe aia cu dungi (corsarii) ii am eu si-s nasoi. E adevarat ca imi sunt si mari (am comandat 50), dar materialul e mai gros decat ma asteptam, ca un doc apretat, fermoarul merge greu, prinde lateralele astfel ca de la probat inca l-am blocat si m-am folosit de faptul ca imi sunt mari de ii trag inchisi peste fund. Cred ca doar de 2 ori i-am pus, nici nu stiu sigur unde zac acum. Nu-s ca lumea.
Edit: si nici nu vin ca in poza, aproape mulati, sunt destul de largi. Eu sunt destul de grasa la picioare si desi al altele am luat masura 50 si-s ok, astia sunt chiar lalai, cam ca de clown.
Poze
OK,mersi mult.
claujro spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Buna.Va rog frumos, aveti vreun cod care sa-mi anuleze taxele.
Uite-te vreo 2 pagini in urma...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
oauu ce mult ati mai vorbit si azi![]()
eu am mai dat azi o comanda dar nu pentru mine
daaar am bagat si eu un produs acolo ca sa fiu sigura
ella ce faci iei vesta aia pt sotul tau??eu as lua-o dar nu stiu ce marime ca e ciudat scrie s(42-44) si m(46-48)....eu ii iau de obicei m dar nu 46-48
intelegi??oare ce marime sa iau??
clau eu iti zic de pe acum concediu placut
impreuna cu sotul
si sa aveti parte de vreme frumoasa si shopping placut!!!(ca stiu ca ai sa te duci si la shopping
)
lilupep la solduri nu prea gasesti coduri care sa dea fdp 0
decat cele cu cadou de pe prima pagina a subiectului
jasmine si eu am vrut sa iau bermudele alea dungate chiar le pusesem deja in cos
noroc ca ai intrebat tu de ele ca le luam degeaba(chit ca-s moka
)
feli felicitari pentru ideea intemeierii ghidului ...eu sunt de parere ca si claudia sa stergem lista de pe prima pagina(oricum nu cred ca se mai uita cineva pe ea) si sa bagam ghidul tau care e complet zic eu
lilupep spune:
Claudia
nu merge codul ...cred ca Nushulica are dreptate, fiind solduri nu cred ca gasesc si coduri pt fdp 0.
Sau poate merge pentru alte produse...nu pentru astea super reduse.
Viairo spune:
Fetelor aveti pe www.us.redoute.com produsele cu mai multe imagini si cu un zoom functional, in cazul in care nu va puteti hotari pentru a lua sau nu ceva.
eu am terminat cu vacantele si am zis ca e loc de niste comenzi
, am umput cosul si cercetez daca e ceva la care sa renunt
lilupep spune:
Vin cu alta intrebare
. Este un cod cu tunique taupe. L-a folosit cineva? Cum e bluza?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Vin cu alta intrebare. Este un cod cu tunique taupe. L-a folosit cineva? Cum e bluza?
e o bluza stil tunica,luuunga,dintr-o panza subtire,cu o broderie pe piept.Culoarea e un fel de maron-cafea cu lapte.Parca are si un cordon,nu mai stiu sigur ca am primit-o mai demult.