*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 21
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Catusha
Concret este o fata de perna dreptunghiulara, fooooarte lunga (dau ei dimensiunea pe site), din care mie imi ies lejer 4 fete de perna.
Gata, m-am mai potolit. Am bagat 4 comenzi in asa mare goneta ca la una n-am pus nici un cod de zapacita ce sint. Imi era frica sa nu ramin fara produsele din cos. Plus ca dupa ce 3 zile le-am descusut pe toate partile, acum nu mi le mai aminteam, sau ma apucasera indoielile, si am comandat chestii pe care nu le programasem initial. Cum ar fi niste incaltari si pt sot.
Catusha, in curind de 3 X mamica
Mersi. Chiar ca-i buna treaba. Am vazut taieuri de asta de 2 euro si ceva cu dimensiuni de vreo 185 cm. pe 85 cm. Imi ies o multime de fete de perna.
cristina d.
Giova spune:
Clau nu e mare comanda asta, daca as sparge-o as baga mai multe produse. asa ca ma abtin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
madau spune:
Gagici am primit si eu raspuns de la Sabine in legatura cu comanda aia din 18 mai care nu a aparut inca (era de pe contul mamei asa ca mi-am permis sa intreb de ea
), si am primit bineinteles raspunsul stndard..nu mai detaliez ca stiti voi
. Acu intrebare : stie cineva ce trebuie sa-i trimit ptr plata in cont?????? Vrea doar nr de cont, banca si adresa bancii, sau tre sa-i pun pe mail un extras ceva?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
denisabia spune:
Am si eu o nelamurire , nu stiu daca stiti cumva voi.As vrea sa fac platile cu un card online al unei persoane care locuieste in germania si comanda sa-mi vina in romania.Credeti ca e posibil?Reduceri asa mari mai sunt in cursul anului sau doar cele de acum?
As dori pe aceasta cale sa-i multumesc lui soanso , ca m-a ajutat cu comanda.![]()
lilina spune:
off topic: madau, v-am zarit pe la ramnic, cred ca mergeati spre casa ...v-am claxonat, dar vorbeai la tel.![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
felicia74 spune:
Fetele, gata eu incropesc un ghid ptr noii veniti
Ca vad ca tot mai multe lume vrea sa cumpere de pe LR si nu are rost sa se puna aceleasi intrebari. daca o sa mai aveti ceva de adaugat ar fi bine venit!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Lilina daca vb la tel iti dai seama ca nu am auzit..ca aveam si bruiajul Miruna inclus
. Poate ne vedem diseara in parc..va bagati?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
39047 fdp 0 avec un article solutions maison et kdo mugs rouge
Ce e Mugs?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Denisabia,reduceri asa de mari vor mai fi in ianuarie-fenruarie 2008,la marfa de iarna.
Felicia mugs sunt cani.
soanso spune:
denisabia,cu placere acu sa ne vina coletul ca scrisoare sigur nu e!
felicia,buna ideea cu ghidul ,poate il vindem si scoatem un ban!!!![]()
![]()
![]()
![]()
tb sa fac bagaje dar nu am chef.daca intru pe LR sigur pana diseara mai gasesc ceva de-o comanda,noroc ca nu am bani pe card ,hi,hi,hi
SOSO