*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

felicia74 ar fi bine sa dai cateva indicatii la inceput pentru cele nou venite.Ar scuti de multe intrebari si ne-ar facilita si noua tot procesul , mai ales ca vanatul produselor iti ia ceva timp.Multumesc pentru tabelul cu culori , chiar mi-a folosit desi tot mai apar pe LR culori de care nu m-am lamurit.Da dependenta shopping-ul asta online asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli daca vrei sa te ajut la ceva cu ghidul, sa-mi spui.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna treaba cu ghidul...eu mai intreb aici, in particular o prietena si un prieten din Franta.
Denisabia cred ca poti, doar bifezi acolo sa-ti trimita coletul pe o alta adresa, nu pe cea a utilizatorului. sau tu esti utilizatorul si vrei doar plata sa fie facuta cu card din Germania?
asta nu mai stiu. poate te ajuta fetele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

jasmine mersic!

soanso
"felicia,buna ideea cu ghidul ,poate il vindem si scoatem un ban!"
mai, mica afacerista ce esti tu

ia mai veniti si voi cu idei, ce sa mai bag?

quote:

Ghidul LR:
* Crearea de cont nou - campurile se completeaza fara niciun semn de punctuatie (ex str valea oltului 36)
NU E OBLIGATORIE COMPLETAREA NR DE TELEFON. Oricum nu va suna nimeni.
* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale.
* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j;appliqué mon offre”
* Codurile le pueti afla de pe forum (prima pagina a subiectului sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15)
* Comanda soseste la oficiul postal de care apartineti, intre 8 si 18 zile.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 10 euro

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

asa, madau

Fetele ce facem cu contul nostru de redoutiste? ca se inchide yahoo-ul!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Nu se mai platesc alte taxa(la posta) inafara de cele care le platesti in momentul in care dai comanda .

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

salutare
am pus si eu azi 2 poze si ma intrebam acelasi lucru...ce facem cu el, daca se inchide?
Feli, pt ghid as zice sa mentionezi ca nu se plateste nimic suplimentar la ridicarea comenzii

Mergi la inceput

Ia vedeti pe prima pagina..e bine?????

Feli le mutam in alta parte...la photobucket e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

feli,taxa de transport 6 euro si taxa suplimentara in functie de marimea coletului.

SOSO

Mergi la inceput