*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nah, ca de ciuda am mai dat o comanda de vreo 25 de euro cu cadoul 20 de piese transparente (farfurii, pahare, tacamuri). A primit cineva cadoul asta. O fi destul de voluminos cat pentru un colet? Si cu codul asta (43680) mi-a mai redus si un pic din pretul vasul de fiert legume la micro unde care nu era redus decat 20%.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Felicia, de la OP66 l-am luat dar era o tipa mai tinerica pe care n-am mai vazut-o. O fi fost mai noua si de aia era asa, mai plina de entuziasm. La comanda precedenta nu mi-a zis nimeni nimic, mi l-a vamuit un tip care a zis ca totul e in regula.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Leea,probabil ca nu ai destui bani pe card.Scoate din cos un produs si incearca din nou.

Giova,sunt si perne de 50x70 cm dar foarte putine.Si eu tot din astea vreau si ma enerveaza ca majoritatea sunt patrate 63x63.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ce fac fetele?shoping?

am dat azi o comanda si mai am una pe drum din 23.06 ,asa ca pot pleca maine linistita la mama ,si vb lui Catusha ,peste doua sapt ma vor astepta si pe mine avizele.CONCEDIU PLACUT!

daca am bagat un cod cu FDP O ,dar cadoul(cashe port vert), era epuizat imi trimit alceva?(

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Si eu am niste perne atipice, mici si dreptunghiulare, si in loc de 2 am 4 la fiecare pat , asa ca am comandat o singura fata la fiecare set de lenjerie, si anume un taie de traversin, si din una am facut fete de perna pt toate cele 4 pernute, si am iesit si ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

Nah, ca de ciuda am mai dat o comanda de vreo 25 de euro cu cadoul 20 de piese transparente (farfurii, pahare, tacamuri). A primit cineva cadoul asta. O fi destul de voluminos cat pentru un colet? Si cu codul asta (43680) mi-a mai redus si un pic din pretul vasul de fiert legume la micro unde care nu era redus decat 20%.

cristina d.

Mie nu mi-a dat FDP gratuit codul asta...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leea_cv

Ella sarumina de sfat.Da tot nu-mi accepta cardul.Zice "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse".Mai am vreo varianta???
Miki ce consolare mai mare decit ca ,uite ,mie nu vor sa-mi ia banii de pe card,dupa ce-am scobit pe site-ul lor 2 zile
Jasmine e misto suportul ala de laptop.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Si eu zic ca nu ai destui bani pe card. Numai atunci iti da eroarea asta. Si 1 euro cent daca lipseste nu iti ia comanda...

Poze Eforie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catusha

Si eu am niste perne atipice, mici si dreptunghiulare, si in loc de 2 am 4 la fiecare pat , asa ca am comandat o singura fata la fiecare set de lenjerie, si anume un taie de traversin, si din una am facut fete de perna pt toate cele 4 pernute, si am iesit si ieftin.

Catusha, in curind de 3 X mamica

Catusha, concret, ce e draga taie de traversin. Ia povesteste si lu' fata, ca si eu ma gandeam sa iau una de aia si sa fac fete de perne (ca cearsaful de la set il am deja).

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by miki68

cristina d.

Mie nu mi-a dat FDP gratuit codul asta...

Poze Eforie

Pai, Clau, n-am zis nika de FDP 0. N-am stabilit noi ca nu merge acuma nici un cod pt. FDP 0 ?

cristina d.

Mergi la inceput

Cum sa nu meraga? Eu toate comenzile le-am dat cu FDP gratuit si cadou!!!!!

Poze Eforie

Mergi la inceput