*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inainte de culcare..sa va arat si adidasii pe care i-am avut in coletul de ieri
http://www.laredoute.fr/vente-rythm-lace-lo-de-nike.aspx?productid=324098213&documentid=299107&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe alb, sunt SUPER, usori, din piele, sunt tare incantata de ei

Plus cana masura, facuta bucati, plus cadou feonul cu 5 accesorii (2 cleme de par, o perie rotunda, o perie plata si un pieptan). Misto si acesta..gratis merita din plin. O sa va pun si poza cu el

Fug la nani, maine am o zi plina, spor la shopping!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,

codul "vous" care da set de genti la care genti se refera?
la alea rosii sau la alea verzi puturoase?

ca l-am pus si io acum si macar sa stiu ce-mi vine.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hop shi eu!
ella, gentile verzi nu-s puturoase deloc, sunt chiar ok!
in setul rosu e si una maro mica, puturoasa

hai k infipsei si eu 2 comenzi de cca 100 euroi, sunt incantata k mi-am gasit costum de baie.
bey, voi sapati si la soldurile...de la solduri?
adik aici, la soldes monstres http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224
k m-am tavalit de placere ca mi-am luat cu 5 eur costum de baie 2 piese si 11 eur intreg, plus super papuci sotz cu 8 eur
oricum, puteam sa incropesc de mai multe comenzi pt mai multe cadouri dar parca prefer colete mai voluminoase.

poop u all!!!

ps: pt mica publicitate: adidasi REEBOK negru/oranj, nr 20, merg si la fetite, piele, superbi,20 eur. i-am tinut pana nu-i mai vin lui fi-miu. nu mai sunt pe sit, pot sa fac o poza pt doritori.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

addya,

am gentile verzi, io am fost prima care le-am primit, ca am trimis si poze atunci cu ele, da' la mine miroseau urat chiar si dupa ce le-am spalat...

da' nu sunt lamurita cu lot de bagages, ce sunt?

, mamica de David

Mergi la inceput

hai ca am reusit si io sa dau comanda cu cos maxim...sper sa vina colet.

noapte buna!

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai ca n-am dormit azi-noapte de grija...Ma temeam ca daca intarzie inregistrarea sa nu cumva sa nu mai fie disponibil ce am comandat. Acum e en preparation.
Cu cana aia v-am zis, i-as scrie Sabinei dar e pe contul "bun" si matem sa ii pun "pete".
Edit: 14 produse din care 4 de incaltaminte + set vesela prune vine colet sper....nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by madau

Inainte de culcare..sa va arat si adidasii pe care i-am avut in coletul de ieri
http://www.laredoute.fr/vente-rythm-lace-lo-de-nike.aspx?productid=324098213&documentid=299107&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe alb, sunt SUPER, usori, din piele, sunt tare incantata de ei

Mama,ce misto,de cand sunt si eu cu ochii pe ei,dar mi-e teama sa-i comand sa nu-mi trimita cine stie ce uratenii in loc!
Au avut si pe roz la 40 de euro,dar tot din acelasi motiv n-am avut curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by aissa

Hai ca n-am dormit azi-noapte de grija...Ma temeam ca daca intarzie inregistrarea sa nu cumva sa nu mai fie disponibil ce am comandat. Acum e en preparation.
Cu cana aia v-am zis, i-as scrie Sabinei dar e pe contul "bun" si matem sa ii pun "pete".
Edit: 14 produse din care 4 de incaltaminte + set vesela prune vine colet sper....nu?

Poze

hai ca esti tare!Eu am dormit bustean,desi mai dadusem aseara o comanda mica si eram cu gandul la ea.Eu as zice sa o lasi naibii de cana,asta e,macar ai avut FDP=0.N-are rost sa o zgandari iar pe Sabine,daca zici ca e totul OK cu contul asta.Parerea mea.

Ella,codul "vous" da cadou setul de genti roz cu floricica maro.

Fetele,ati vazut asta?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6438474&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

mi se pare super pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine nu ii scriu, da-o incolo de cana. Asa m-am gandit si eu. Ma oftic ca eu chiar aveam nevoie de una si impacam si capra si varza. Bine ca e ok cu restul.
Chestia aia e un suport inteleg, care iti transforma laptopul in calculator de birou. N-am laptop...asa ca nu imi dau seama de utilitatea produsului asa ca de pret nici vorba sa imi dau cu parerea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata fetele! Iote eu imi dau cu parerea de notebook ca nu-i bun. De ce? Pentru ca de obicei LR nu livreaza in strainatate chestii de astea electrice/electronice. Probabil pentru ca ar ajunge la fel de intregi ca si canile voastre gradate.

cristina d.

Mergi la inceput