*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am mai dat o comandadar gata ma opresc...am avut doar lenjerie in comanda asta si un prosop 55 euro

cam asta e de acum sper sa ma pot abtine ca nu prea mai am ce luat si nici bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai sa va pun rapid si ce am avut eu:
www.laredoute.fr/vente-le-bolero-manches-longues-en-taille-50-52.aspx?productid=324103918&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">- Bolero (bluza am avut-o la comanda trecuta)
www.laredoute.fr/vente-le-pyjama-fille.aspx?productid=324111577&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">-pijama pt Ale, super misto, inghetata de pe piept are niste paiete mici brodate, e un bumbac fff fin
www.laredoute.fr/vente-le-bermuda-enfant-okaou.aspx?productid=324112195&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">- bermuda pe alb, super!
Un blug brodat pt Ale pe care nu-l gasesc si un sutien. Dezamagirea a fost ca ama vut cana aia gradata pusa pt codul cu geanta izoterma si cana a venit sparta in 3 bucati, facuta praf, nici nu am mai venit cu ea acasa. Asta tot datorita modalitatii lor de a trimite coletele in pungi. Daca nu m-as teme ca imi stric si contul asta i-as scrie Sabinei.
Auziti, comenzile date azi va apar "en preparation"? A mea e inca in curs de inregistrare in suivi de commande si imi da emotii. E data la pranz, niciodata nu a stat atat ne-inregistrata. Or fi astia prea ocupati?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa si eu am primit cana aia gradata tot facuta bucati, chiar in momentul asta ma gandeam sa-i scriu Sabinei..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aissa , si comanda mea, data tot azi -pe seara cei drept- apare tot in curs de inregistrare.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele, culmea, desi pachetul arata groaznic, cana era intreaga. Dar mie nu-mi place, ma asteptam sa aiba scala ptr mai multe chestii - orez, cacao... Asta e!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by cin

Adina, eu lui vlad al meu i-am luat geaca marimea 94. chiar azi am primit-o (comanda din 15) as putea zice ca ii e putin mare (el are cam 90 cm inaltime) daca te ajuta ceva masuratori, spune-mi
Deci, am primit si eu colet din 15 iunie, a venit sub forma de scrisoare si sunt super multumita de produse. o pereche de pantaloni pt vlad, o geaca, un set de 3 chilotei, o bluza...si geanta izoterma de care m-am indragostit. acuma nu stiu si cat de buna e

Vlad are acum 99-100 cm si de aceea sunt in cumpana.Din cate stiu eu 102 este pt 4 ani.
Te-as ruga cand ai timp sa o masori de la umeri pana jos si manecile.
Ce culoare ai luat?Corespund culorile cu pozele?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

la mine comanda data azi pe la ora 15 apare "en cours de preparation".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Comanda mea de la ora 19 e tot in curs de inregistrare

In schimb am in cos ceva ce nu-mi amintesc sa fi comandat . Asta PARURE LIT, ce inseamna???

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey sunt ofticata!
cand redutam shi eu mai cu spor iar au inceput sa nu se mai incarce paginile sau sa-mi apara aia cu desole...

ce naiba, iar stau 1000 de ani sa bag 3 dude in cos???

ma duc sa sap...
poop!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

M-am molipsit si eu de la voi
Am stat aproape 2 ore si-am sapat. La un moment dat se incarcau paginile f greu incat mi-a venit sa renunt.
Pana la urma am plasat o comanda de vreo 32 euro (o fusta, pantaloni si niste tricouri/maieuri). Mai vroiam si niste sandale si-o rochie, dar pana sa plasez comanda, au fost epuizate. Eu zic ca pt prima mea comanda de hainute pe internet e o suma suficient de mare. Nu trebuie sa incep cu sume mari, nu?
Eu sper ca am nimerit marimea si ca produsele is ok.
Dupa ce soseste pachetelul va anunt ce parere am de produse.

Happy shopping.

Mergi la inceput