Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mai fetelor, ca sa fie mai clar (in primul rand pentru mine care sunt neofita oricum):
"If an ultrasound is done at 6 to 7 weeks and a heartbeat is not detected, does that mean there is a problem? No it does not mean there is a problem. The heartbeat may not be detected for reasons that include: tipped uterus, larger abdomen, or inaccurate dating with last menstrual period. Heartbeats are best detected with transvaginal ultrasounds early in pregnancy. Concern typically develops if there is no fetal heart activity in an embryo with a crown-rump length greater than 5mm. If you receive an ultrasound exam after week 6, your healthcare provider will begin to be concerned if there is no gestational sac." Daca are nevoie cineva de traduceri :)
Iar apoi: am citit cu toatele faptul ca stresul si alte schimbari in ritmul vietii unei femei pot afecta ovulatia (momentul producerii ei). Adica la un ciclu de 34 de zile (cum am eu) ovulatia se poate intampla oricum cu o saptamana mai tarziu decat la ciclul standard de 28 + stres si alte alea ... cine stie... de acum clar am sa urmaresc mai atent ovulatia (uneori am simtit-o ca pe intepaturi in dreptul unui ovar). Per total, chiar si la 6 saptamani e posibil ca sarcina sa nu fie vizibila. Nu ?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, felicitari!
Sa iti traiasca micutul David si sa va bucurati de el!
Am vazut pozele! Sunteti o familie minunata! Ai 2 flacai foarte frumosi!
Multa sanatate si numai bine va doresc din suflet!
Pupici.

Nana, 28+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

stiam eu ca sunteti pe aici.... si triste toate...
alinush, motto-ul respectiv l-am ales dupa ce am pierdut prima sarcina. din pacate, asa bine se potriveste si acum....
azi se implinesc doua sapt. de la al doilea chiuretaj. ieri ma simteam mai bine, am avut si zile mai bune, dar azi sunt cu moralul sub nivelul marii.... si in plus, ma inteapa ovarul drept... si-o fi reluat activitatea/// nu stiu, dar ma simt tare aiurea azi...

Lau-Meli, dar ti-a venit, ca nu inteleg (tickerul tau arata z23/28...)? imi pare rau......
Michelle.....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,bine faci ca mergi la alt dr.,cel putin asa cred eu care sunt putin mai paranoica...iti tin pumnii de pe-acum. eu am trei medici acum care ma tin sub observatie si tot mi se pare ca nu stiu ce...acum problema mea e ca mi-au zis toti ca e super ok si ca ne vedem pe 10 iulie si in jurul acestei date, la 7 sapt.eu daca am pierdut 2 sarcini fara prea multe explicatii nu era normal sa ma vada macar in fiecare sapt? bine,m-as putea duce eu,ca sunt cabinete particulare,dar ei au zis ca nu e necesar.asa ca, draga mea, intelegi ca sunt mai paranoica, dar faci foarte bine ca mergi si la alt medic.
lau-meli, n-am inteles, ai mai facut un test sau ti-a venit cm?
mav,e normal sa ai si zile mai bune si zile mai putin bune... chiar si cu trecerea timpului tot nu vei putea uita, nu de tot... am vazut o discutie aprinsa pe forum despre avort (dc este crima sau nu) unde un barbat, cred, spunea ca n-am invatat cum trebuie la biologie ca embrion nu-i acelasi lucru cu copil...si stau si ma uit in urma si ma intreb: la fiecare sarcina pierduta trebuia sa simt doar durerea fizica, sau cum, ca nu inteleg?! adica noi,cele ce am trecut prin asa ceva, de fapt n-am pierdut un copil, e ca si cum ne-ar fi cazut o unghie, sau cum?!ce le-as mai zice eu vreo doua astora,dar, din pacate, nu prea le poti schimba parerea...
dragelor, si eu sunt putin deprimata,sunt sigura acasa, si sunt si obosita ca am facut o maaare curatenie,n-am terminat,mai am praful si geamurile si oglinzile...

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Bine ai revenit acasa Flavia. Sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de ceea ce aveti.

Vin si eu fetelor sa completez coltul trist. N-a fost sa fie nici luna asta. Nici macar nu stiu cum masimt sau daca simt ceva. Uneori imi vine sa-mi iau campii. Cred ca luna asta voi face o pauza, apoi in august voi vorbi cu dr si voi incerca o inseminare artificiala. daca tot nu iese nimic, pana la urma ma voi lupta pana il voi convinge pe sotul meu sa mergem pe calea adoptiei. Asta este. Probabil ca destinul meu in lumea asta este altul decat cel pe care l-as fi dorit eu. Nu stiu ce sa spun. Initial am vrut sa renunt de tot la idea de a avea copii. dar exista o particica in mine care nu vrea cu nici un chip sa renunte. Si se pare ca acea particia este mult mai pouternica decat restul din mine. Probabil ca este minunat sa fii gravida, sa simti cum creste copilul in tine, sa-l nasti. Dar cred ca la fel de minunat este sa ai un copil in casa, indiferent cum este obtinut (natural sau infiat), sa-l cresti, sa-l educi, sa-i oferi tot ce poti tu. Nu mai am nici timp, nici rabdare sa astept sa se intample o minune in viata mea. Si de altfel nici nu mai cred in minuni. Asa incat sper sa pot infia un copil caresa-mi aduca si mie un strpo de fericire si caruia sa-i ofer tot ceea ce pot eu oferi. M-am gandit mult si am ajuns la concluzia ca decat sa risipesc o groaza de bani si de timp in tratamente si investigatii si alte alea si fara sa am garantia unei reusite... mai bine investesc toate astea intr-un copil care poate are nevoiede mine. Mi-am cam pierdut speranta ca voi avea vreodata un copil nascut de mine. De altfel, dupa ce am patit ce am patit, imi este si frica si ma gandesc tot timpul daca raman gravida si copilul va avea probleme? Daca intr-adevar pirderea de sarcina s-a datorat unor defecte genetice?
Nu stiu daca gandesc bine, dar acum asa gandesc.
Iertati-ma ca sunt asa incoerenta dar am o stare de......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Eiiiii, dragele mele, ce vad aici???? A plecat Liana si ati si gasit butoiul ala? Fuga, iesiti din coltul trist, ca altfel incep eu sa va amenint si sa vedeti cum o sa o stergeti de acolo!!
MICHELLE, f bine ca mergi la alt medic, asa e la privat medicul are mai mult timp de tine. Va fi bine, ca nu are ce sa fie rau, s-ar fi vazut la controlul anterior.
MAV,IRINA
ALIX, intamplator si eu gandesc la fel ca si tinePoate mai vorbim pe PM daca te hotarasti sa faci pasul cu adoptia...

FETELOR, CAPUL SUS! INDIFERENT DACA INCERCATI SA RAMANETI GRAVI, DACA SUNTETI DEJA SAU INCA MAI ASTEPTATI, NU UITATI:

Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !

VA IMBRATISEZ PE TOATE STRANS-STRANS!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Are dreptate Irene in legatura cu Liana, ne lipsesti mult
Numai vesti triste, fetelor timpul nu e pierdut atunci cand nici nu speram vom afla vestea cea buna pentru noi.
Mav sunt alaturi de tine, e normal sa te simti rau mai ales si cu problemele de la servici. Nu te necaji ca poate vei gasi un job mai bun
Michelle sper sa primesti raspuns la intrebarile tale si sa nu aveti probleme de sanatate doar stres
Alyx ma bucur ca te-ai hotarat pentru adoptie. Eu cunosc pe cineva care dupa ce a adoptat un copilas a ramas gravida imediat.
Teo2rina nu te forta prea tare la curatenie, acum trebuie sa ai mai multa grija de tine, nu vine socrela in vizita
Eu sunt ok, incerc sa nu ma gandesc ce vom face daca rezultatele analizelor vor fi in defavoarea noastra, mergem sa vedem de mobila pentru noul apart. iar Duminica voi lenevi la soare
Va doresc un sf. de saptamana placut si va pup pe toate, fara nici o exceptie

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by IreneCAM

Eiiiii, dragele mele, ce vad aici???? A plecat Liana si ati si gasit butoiul ala? Fuga, iesiti din coltul trist, ca altfel incep eu sa va amenint si sa vedeti cum o sa o stergeti de acolo!!
MICHELLE, f bine ca mergi la alt medic, asa e la privat medicul are mai mult timp de tine. Va fi bine, ca nu are ce sa fie rau, s-ar fi vazut la controlul anterior.
MAV,IRINA
ALIX, intamplator si eu gandesc la fel ca si tinePoate mai vorbim pe PM daca te hotarasti sa faci pasul cu adoptia...

FETELOR, CAPUL SUS! INDIFERENT DACA INCERCATI SA RAMANETI GRAVI, DACA SUNTETI DEJA SAU INCA MAI ASTEPTATI, NU UITATI:

Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !

VA IMBRATISEZ PE TOATE STRANS-STRANS!

Spiridusha:))

IreneCam sigur ca putem vorbi. Din pacate, eu nu am PM activat si nici nu stiu cum se face. Oricum ma gandesc serios ca din toamna sa incep sa ma ocup mai indeaproape de chestia cu adoptia. Pana atunci poate imi conving si sotul. daca vrei sa vorbim, sunt aici mai tot impul chiar daca nu scriu in fiecare zi.
Va sarut cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

sicuta,n-ar fi belea daca ar veni soacra in vizita, mai rau ar fi cu socrul,el e cusurgiu .Am terminat curatenia,acu' tre' sa fug putin pana la banca.si sper sa termin odata ziua asta infernala. sper sa gasesti repede mobila,eu cand am luat apartamentul stiam ce culoare vreau pe pereti, ce fel de parchet si mai eram hotarata la culoarea canapelei.le-am facut pe astea si dupa aceea am desenat restul de mobila si le-am facut la un atelier si au iesit super. acu' mai am desenat si patutul pentru bebe, dar nu vreau sa ma grabesc, acum suflu si-n iaurt...

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Irina, Alina, zodia nu are nici o legatura.Stati linistite, doamna Fecioru mi-a spus ce probleme am doar schimband cateva cuvinte.
Incep si eu sa cred ca problema e de fapt la mansarda.O sa fac totusi si analizele pentru tiroida.

Si eu sunt la fel de intoarsa ca si voi astazi.Parca numic nu-mi merge...am trimis la servici demisia impreuna cu certificatele medicale si sper ca saptama viitoare sa-mi primesc banutii.Demisia au refuzat s-o primeasca pentru ca eu am scris ca demisionez in baza art.79 alin. 8 din Codul Muncii, adica pentru ca nu mi-au platit la timp drepturile salariale.Au spus sa scriu o demisie "normala" si nu au primit-o.Din nou nervi......

Bine ca s-a mai racorit afara, ca altfel cred ca o luam razna la starea care o am.Azi e 29, adica o luna de cand am pierdut sarcina.Incepusem sa-mi revin, dar acum.....

Sper sa iesim toate cat mai repede din stare astea proasta.

Va pupicesc,

Ramo

Mergi la inceput