Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

va simt.... toate sunteti in butoi.... si eu am o zi proasta azi... nu-mi amintesc ce am visat, dar era legat de sarcina oricum, si m-am trezit plangand, aveam fata plina de lacrimi....
ce ne facem, fetelor?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by mav

va simt.... toate sunteti in butoi.... si eu am o zi proasta azi... nu-mi amintesc ce am visat, dar era legat de sarcina oricum, si m-am trezit plangand, aveam fata plina de lacrimi....
ce ne facem, fetelor?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Offff te-as scoate eu cu mare drag din butoi dar din pacate si eu sunt acolo,adanc in buutoiabia va scriu asa de trista sunt...

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista" TU AI SPUS-O !
Eu nu ma pricep sa scot pe nimeni din butoi, dar as vrea sa va intind cate o mana cumva... daca mai plang ici colo cate un pic pentru ce s-a intamplat, atunci nu o sa uit! Iar daca nu uit, inseamna ca nu s-a intamplat de pomana. Oricum sunteti acum mult mai tari decat erati mai de mult nu? Asta va conta in urmatoarea lupta...nu?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Nu e fetelor, nici luna asta, dar....mergem inainte, nu renuntam. la toate si multumesc ca va pasa.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Flavia bine ai revenit!
Ma bucur din inima ca ai avut o nastere usoara!
Felicitari pentru bebe David,este un scump,la fel ca si Dominic de altfel.Sa-ti traiasca copii,sa fie sanatosi si norocosi si sa va aduca numai bucurii!Intr-adevar,sunteti o familie implinita si fericita,se citeste asta in ochii tai!

Lau-Meli imi pare rau!De ce oare o fi asa de greu sa ai un bebe atata timp cat ti-l doresti din tot sufletul?Offf...nu mai zic nimic...

Va pe toate,se pare ca nici eu nu am o zi tocmai buna!
Week-end placut va doresc!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lau imi pare rau .
fetelor sa nu ziceti ca va stresez da vreau sa va intreb si eu daca mai stiti la voi cum a venit cm dupa chiuretaj?
la mine primul a fost la 21 de zile, cm 2 la 32 de zile si ma intreb oare cm 3 la cate zile ar fi venit? ca asa as face si eu o socoteala sa vad cand a fost ovulatia, etc, etc.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!Mi-a cautat sotul o doctorita mai buna(e privata dar ce conteaza),cel putin are mai mult timp si am obtinut programare pe 11 iulie,sa ma conving daca e totul bine sau nu!a spus ca imi va face un control mai amanuntit,nu stiu la ce s.a referit voi vedea atunci.Pana atunci imi trece si cm(care sunt sigura ca va veni in zilele ce urmeaza).Sper sa vin cu vesti bune sa nu primesc vreo veste bomba si sa aflu de ce nu raman gravi!!Doamne ajuta!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina mie primul CM mi-a venit la 8s dupa chiuretaj,al doilea la 24 de zile,al treilea la 25.Primul a fost mai ciudat,restul normale,ca si inainte,ma refer la perioada.
Michelle sper sa afli raspunsuri la intrebarile tale,dar sa stii ca de obicei abia dupa 1 an in care nu ai ramas insarcinta se incep anumite investigatii.
Eu cred ca este totul bine la tine,este doar o chestiune de timp pana vine bebe.
Oricum iti tin pumnii si pentru luna asta.Nu se stie niciodata.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

michelle da de ce tot cobesti tu cu cm-ul asta? daca nu mai vine luna asta?

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Flavia bine ai venit acasa! Felicitari pentru David, sunteti o familie frumoasa si fericita. Se vede ca David a fost un copilas foarte dorit.

Cris

Mergi la inceput