Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 8

Laura25 spune:
Dana, asa eram si eu cand eram mica, pana pe la 5-6 ani numai cu amigdalele umflate eram una-doua. Am bagat de-a penicilina in mine, de m-am hait. Am scapat de orice tentativa de amigdalita intr-o vara cand am fost cu parintii la Govora vreo 10 zile si am facut aerosoli intr-o camera de aia speciala, cu gaze, in fiecare zi. Sincer iti spun ca pana iarna asta cand m-a durut gatul 2 zile, eu nu am mai avut nici o treaba, indiferent cat de rece mancam/beam sau cat de dezbracata umblam. Am auzit ca au efect-minune curele de aerosoli la mare urmate de cateva zile de mers in salina.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

lunna27 spune:
Merci Laura,am bagat la cap,de aia am si decis sa-i ducem in fiecare an la mare!
Adriana tocmai ca nu tin nici o dieta,cand incercam sa tin,nu slabeam deloc
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

LoraG76 spune:
Fetelor pe care nu va vad diseara, gata, intru in concediu. V-am pupat, la revedere! Ne vedem pe 17.
Lora, mami de IUSTINA

andreutza23 spune:
salutare mamici!
mi-am adus si eu aminte sa mai intru pe forum.
multumesc pt ca ati intrebat de mine. sora-mea a luat 9.50 la roamna oral si 10 la engleza, tot oral. azi are romana scris si inca 3 saptamana viitoare. de probab de azi inca nu am reusit sa vb cu ea dar trebuie sa fie bine.
eu azi ma duc intr-o mica vizita la nenea stomatolgul si ma pregatesc ca maine am o nunta la suceava.
in rest astept cu o mare nerabdare concediul
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

lunna27 spune:
Lora sa aveti un concediu placut si fara peripetii!!
Andreea tu de cand intri in concediu?Si ce probleme iti mai faceai tu de sora ta,felicitari si bafta mai departe!Distractie placuta maine la nunta!!
Fata mea nu vrea nici azi sa doarma,e a 4-a zi de cand nu doarme la amiaza

ana1980 spune:
Mergem la ai mei pt ca este tare schimbatare vremea asta. Numai de Carmen nu stiu nimik. In rest am vb cu toata lumea. Dimineatza a fost mai ok, dar acumvad ca iar s-au adunat nori pe cer. Chiar ma enerveaza, ca vroiam sa merg pe Carlomanu', dar asta este acum.
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Ana, vad ca iar a dat o ploaie mica
Carmen si Stefi vin cu noi, sau mai degraba noi cu ei, suntem toti la ora 17 la Aurora.
Lara doarme de la 12:30; nu s-a trezit inca, asa ca Ana sa te tii: ori o sa fie super maraita ori o sa atinga apogeul activitatii de la atata somn

lunna27 spune:
Sper ca v-ati distrat frumos azi.Care intra sa ne povesteasca?
Eu sunt necajita,nici nu mi-a tihnit la onomastica la care am fost.
Ana mea are inceput de laringita.Am fost din nou cu ea la pediatra acasa,ne-a dat sa-i facem 2 injectii de dexametazona,pt a-i dilata caile respiratorii,am facut una,mai avem una dimineata si mergem in continuare cu antibiotic.M-am speriat asa de tare,m-am temut ca voi ajunge in spital cu ea.Sper sa se faca bine si sa scapam de probleme.
Noapte buna la toata lumea!!

ana1980 spune:
Dana nici nu ma asteptam sa fie asa de serioasa raceala. Sanatate multa multa Anei. Eu am sa povestesc mai la urma - las pe celelalte fete sa o faca inainte. Oricum ne-am simtit bine. Imi pare rau ca ati lipsit, dar acum conteaza sa-si revina Ana. Maine stati acasa, nu?
Ana si
Casandra