Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, "la multi ani !" si pt. Paul al tau. Nu m.am gandit ca Paul vine de la Pavel.
Nu se simte mai bine Ana? Nu veniti dupa-amiaza?

Lora, o sa ma uit pe net;

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, multumesc mult! Sa stii ca, sincer, ma simt tare bine c-ai scris c-o sa va fie dor de postarile mele... Sa vezi ce m-oi umfla-n pene, mama, mamaaa!!! Drum bun si voua la Dorohoi si multi pupici celor mici!!!
Dana, multumim! O sa ne gandim la voi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, cum sa nu ne fie dor?! Cine mai e asa matinala ca tine, sa ne dea cafelutza de dimineata? Cine o sa ne mai ameninte cu bataia daca nu suntem cuminti? Cine o sa ne stige la apel cand umblam fleaura?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pana la urma a ramas asa, la ora 5 pe Carlomanu? Este ceva amenajat acolo, unde anume trebuie sa vin - ca n-am fost niciodata acolo!
O sa ne aduca sotul meu.

LA MULTI ANI CASANDRA!
LA MULTI ANI PAUL!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am fost azi si i-am luat bicicleta lui Stefan. Trebuie sa mearga singurel cu ea, sper sa se obisnuiasca. Are 2 roti si doua mici ajutatoare. Deocamdata nu poate merge singur cu ea si ii e cam frica, sper sa se obisnuiasca repede!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumim fetelor de urari,noi nu tinem ziua asta,cu toate astea astea avem azi 2 Petru,nasul Anei si baiatul lui.

Elinia cat ati dat pe bicicleta??

Lora sa stii ca Laura are dreptate,mi-a luat-o inainte,imi pare rau ca pleci,o sa-ti simtim lipsa cu siguranta.Probabil ca pana pe 17 nici n-o sa ajungem la jumatatea capitolului

Laura nu mergem,nu vreau ca Ana mea sa fie pericol pt ceilalti copii!

Pisicuta doctorii iti dau antibiotic,ca asa fac majoritatea,tu ca parinte poti sa iei decizia daca i-l dai sau nu.Poate alegi alta varianta,hemeopatie sau altceva.Eu in cazul meu am ales antibioticul si nu-mi pare rau,ca eu cred ca raceala ei s-a dus un pic mai jos de gat,nu la plamani(nu sunt sigura,doar presupun),nu cred ca-i trecea numai cu nurofen sau cu pastile de gat.Nu mai zic ca am avut si o repriza de voma aseara,cred ca mi-a baut laptele cam in sila si s-a inecat apoi si...
Si plus de asta,sunt fel si fel de dureri in gat,ba o amigdalita rosie,ba sunt umflate,ba e rosu doar intr-o parte.La ea cocea de vreo 2 zile,numai eu nu mi-am dat seama la timp ca poate preveneam.
Daca imi facea febra din prima poate luam masuri mai devreme,dar ea fiind si sub tratament hemeopatic nu a facut febra,apoi a facut, dar mica.(cica cei care sunt sub tratam hemeopatic nu sunt dispusi la febra,asa mi-a zis doctora)
Hai ca m-am intins cam mult,vroiam sa mai zic ceva,dar nu mai are rost!

Dana , Ana Maria Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss pe unde umblii draguta?Ne e dor de tine,sper ca totul e in regula,astept sa ne spui cum e sa fii din nou graviduta,ai mai fost la dr??Cine iti sta cu fata,acum ca e in vacanta?

Iully ai ajuns in Piatra,tu cum te simti?Au trecut greturile?

Andreea bafta surorii tale la bac,cred ca e in febra examenelor,nu?S-au le-a terminat deja....

Laura drum bun si voua si fara probleme !!

Dana , Ana Maria Paul

Mergi la inceput

Dana, multumesc!
Mai fetelor, o sa-mi fie si mie tare dor de voi, sa stiti! Pe cine mai stresez eu??? Doar barbatul si copilul mi-au ramas pentru asta...oare or sa reziste???
Ianusca, ce faceti? Cum se simte Ian? E totul bine?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ellinia se merge pe Stefan cel mare cu masina, se tine tot inainte pe langa Cimitirul Eroilor(nu faci stanga) si mergi tot inaite - drumul face un pic dreapta si se incepe urcarea efectiv pe deal. E putin de urcat. Cand veti ajunge sus ne veti vedea Se merge bine cu masina.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, mai vine Iliuta dupa cal? Ca astia (colegii) incep sa se plimbe prin firma....

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput