Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 29

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Ce liniste pe aici, se vede ca e vara, si sunt concedii.
Lora, ati ajuns cu bine acasa?
Cristina, voi cum v-ati distrat?
Noi ne-am simtit bine in weekend. Dupa ce sapt. trecuta a fost cam frig si ploaie, in weekend au fost 35-40 de grade
Noroc ca acolo fiind zona de dealuri-munti a fost mai racoare si Lara si cu verisoara ei au stat mai toata ziua in gradina, la topogan, la nisip si in piscina de copii.
Si azi e cald rau, vom pleca peste jumate de ora la strand.
pe mai tarziu
Adriana

ana1980 spune:
Buna fetele !
Uite ca mai apuc si eu sa intru pe net !
Laura imi pare rau ca nu am citit mai devreme mesajul tau... Cum apuc sa ajung in oras am sa te sun sa vedem cum ne putem vedea. Ideea este ca ies ori pe seara, ori dim devreme ca pe caldurile astea tampesc si alta nu.
Dana la voi cum mai este?
Eu ma simt tot mai mare. Am fost la ginecolog sambata si mi-a spus ca fetita se dezvolta normal, toate sunt in regula. Cel mai nasol este ca mi se umfla picioarele. Acum trebuie sa mai fac o tura de calciu(am intrata in sapt 34) Deci mult nu mai este, dar trece din ce in ce mai greu din cauza caldurii. Tare bine a fost in zilele ploioase, ca a fost racoare.
Lora abia asteptam sa ne dai un demn de viata
Ionella vb Danei, poate ne intalnim odata si-odata.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ana mai e un pic si gata(mult a fost,putin mai este)!Chiar ca-s nasoale de tot caldurile astea,deci v-ati mutat la casa,nu
?Ar trebui sa stai cat mai mult intinsa!
Adriana Lora nu ajunsese acasa,trebuia sa treaca prin Focsani,am vb ieri cu ea si a zis ca vine maine cu forte proaspete Voi cand veniti in tara?
Azi a fost la mine o prietena buna,care a venit din Italia,ne-am fi mai intins mai mult la vorba,dar Ana trebuia sa doarma.In rest totul e normal,Paul e de aseara la tara.Sambata seara am fost la manastire la Pangarati,e f f fain acolo,am sa pun si niste poze dar mai incolo.
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Adriana_78 spune:
Dana, noi venim pe 22 iulie, deci duminica asta. Sotul e deja acolo, a plecat azi.
M-am reobisnuit mai repede decat credeam in Viena; a inceput din nou sa-mi placa
Astazi am fost la un strand pe malul Dunarii, tare frumos - din pacate nu am poze, ca apart. foto e in Piatra; Lara a alergat peste tot, ca au locuri de joaca pt. copii cu fel de fel de jucarii, lazi uriase cu nisip, piscina cu un mini-tobogan unde aterizezi in apa, acolo a fost Lara nelipsita, plus Dunarea cu pietricele - acum ea doarme si eu sunt franta, stau cuminte si apoi merg si eu la nani
Noapte Buna si Voua
Adriana

lunna27 spune:
neata !!

lunna27 spune:
Poze din WE:
http://community.webshots.com/album/559910811LcnaSB
Soborul ala de preoti mi-a ramas la suflet,era prima oara cand vedeam asa multi preoti intr-o biserica.Sunt sigura ca at cand o sa fie gata manastirea,o sa iasa mai frumos decat cea de la Bistrita!

Laura25 spune:
'neata!
Abia astept sa vina Lora sa revitalizeze subiectul asta. Noi vad ca lancezim la greu. Pe mine m-a doborat caldura, nu am nici un chef si mi se pare ca nu mai gasesc nici un subiect de conversatie .
Dana multumesc de intrebare, shtrumphii sunt f. bine. Sanatosi, jucausi, mancaciosi (desi a inceput sa se cunoasca si la ei influienta caniculei, nu mai au pofta de saptamana trecuta). Abia astept sa merg la ei. Cica sambata le-a facut mama rost de o plimbare cu carutza si au fost super incantati
.
Ana sanatate multa si rabdare, de acum nu mai e mult. E foarte bine ca v-ati mutat la parintii tai, aveti si umbra, are cine sa te mai ajute cu Casandra (care oricum are alta libertaet de miscare si alte activitati la curte).
Adriana suna tare bine ce povestesti tu acolo despre Viena. Nu am mai continuat discutia despre excursia in strainatate, cine si cum si-o permite, dar mai vorbim cand te intorci. Eu tot astept iesirea aia la bere . Vine si mama ta in Piatra inapoi? Mare pacat ca nu ai avut aparatul sa faci poze, as fi rut sa o vad pe Lara la shtrand.
Eu am vorbit aseara un pic cu Dana (Ianusca) si era f. incantata de mare. Cica e frumos, dar cam obositor, ca Ian e intr-o continua miscare. In schimb doarme f. bine, se joaca toata ziua (au plecat cu inca o familie cu un copil mic, deci are partener de joaca) si se balaceste in piscinutza, ca in mare nu prea indrazneste sa intre .
O zi buna va doresc si tare mult as vrea sa ne vedem la un suc/ceai/bere saptamana urmatoare, cand se intorc si plimbaretele din concedii.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

LoraG76 spune:
'Neataaaaaa lumeeeeeee!!!!!
Am revenit!!!
Da' n-am timp mai mult acum! Scriu mai tarziu...
Mi-a fost dor de voi!!!!
Va pup si va doresc o zi cat mai buna! Revin!
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Se anunta iar o zi caniculara.
Azi suntem matinale, asa ca vom merge devreme la strand, ca n.are rost sa stam in casa.
Laura, mama o sa vina si ea la sf. sapt. asteia, deci la o, cu placere iesim
va las, ca trebuie sa ne pregatim
o zi frumoasa tuturor
Adriana

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
'Neataaaaaa lumeeeeeee!!!!!
Am revenit!!!
Da' n-am timp mai mult acum! Scriu mai tarziu...
Mi-a fost dor de voi!!!!
Va pup si va doresc o zi cat mai buna! Revin!
Lora, mami de IUSTINA

Laura

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni