Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!
scuze ca intru asa de tarziu,dar va pot anunta ca am ajuns cu bine aici in olanda,e frumos dar vremea lasa de dorit,ca in viena dupa cum spunea adriana,in rest ne plimbam mult si inteleg greu limba lor.,mica mea vad ca sa acomodat, mai putin cu papa dar in rest e bine,avem fetite si aici si totul e bine.
va pup si va mai tin la curent si mai ales va citesc cand am timp
pupici de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Lara doarme deja! N-a dormit azi deloc la pranz si trezita de la 7:30, la 7 seara a picat moarta, nici laptele din bibe n-a mai fost in stare sa-l bea, a aadormit cu sticla in gura.

Dana, eu te inteleg perfect; cat am stat in Buc. n-am iesit niciodata din tara, ca nu aveam asa bani, insa si daca puneam ceva de-o parte, ma zgarceam sa-i dau pe o excursie in strainatate; ma gandeam ca sunt bine acolo economisiti, si pana la urma imi luam cateva nimicuri de ei; eu cred ca noi romanii suntem tare speriati cu banii - am fost saraci mereu si ne-am facut griji pt. ziua de maine, am vazut asa in fam. si nici daca avem odata bani, nu stim cum sa ne bucuram cu adevarat de ei; eu am vazut asta si la prietenii nostri romani din Viena, care desi castiga binisori, prefera sa stranga banii, " ca nu se stie ce vremuri vin", sa-i trimita acasa in tara si , ca de o excursie in tari straine nu se indura, li se pare prea scumpa si intr-un final ii cheltuie pe diverse alte chestii;
Eu ma bucur ca l-am cunoscut pe sotul meu, ca asa mi-am mai schimbat si eu optica si sunt mai relaxata cu banii (deci nu inca pe deplin - tot zgarcita pe de-o parte), insa nu mai ma uit mereu la fiecare banut si imi spun ca mai trebuie sa te si bucuri in viata si sa faci sacrificii sa te plimbi si sa vezi ceva frumos, ce-ti face placere.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura hai ca mi-am adus aminte,dar ce-a patit mama,soacra-ta?Ti-a luat pana la urma sandale?Le-o fi vazut si ea la reduceri,a zis ca scapa ieftin,oricum e un gest nobil din partea ei Inainte,cand il aveam numai pe Paul imi mai lua si a mea cate una cate alta,si acum imi mai da(ia),dar mai rarut

Carmensrefi sper sa prindeti si vreme frumoasa!!Dar ce are diferit mancarea lor,hai zi-ne si noua cate ceva ca eu chiar sunt curioasa!

Adriana ai perfecta dreptate ,si daca nu ar fi copii ar fi muuult mai usor,dar asa...
Deci mai ai si cativa romani prieteni pe acolo,e bine ca mai ai cu cine discuta romaneste!

Ana in seara asta pe unde mai dormiti?

Am incercat sa o sun pe Lora in seara asta dar zice ca abonatul nu e disponibil,cred ca e iesita din tara

Va las,o noapte linistita!!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana tot la ai mei am dormit. Noi am dormit ok iar Casandra a dormit dusa pana pe la 6 dim cand s-a trezit din somn si ba a vrut cu buna, cu Cora(catelul) cuc coco - gainile si tot a trebuit sa-i explic ca toate dorm la ora aia si ar face bine sa doarma si ea. Cred ca i-a fost cam cald ca am inchis toate geamurile la ce furtuna a fost in noaptea asta Dupa ce am deschis geamul a adormit tun pana pe la 8.30

Ellinia vad ca si tu esti pe fuga...Sanatate multa lui Stefan.

Adriana imi place ceea ce ai spus, si in mare ai dreptate. Probabil ne dam mai greu plecati. Dar si in afara probabil ca este alta treaba cu banii - ma refer la seriozitatea salariilor nu neaparat la suma in sine. Noi am cazut din saracie intro situatie nesigura si pana ne obisnuim cred ca trebuie sa mai treaca ceva ani.

Iully poate vei trece mai des de acum in colo.

Eu mai trag cate o fuga pe la apartament sa mai fac cate ceva ca am o gramada de strans pe aici. Va mai citesc si mai scriu si eu cat pot.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!

Stefan se simte un pic mai bine, in sensul ca n-a facut febra deloc (spre marea mea usurare), ii mai curge nasul din cand in cand si e mai mofturos, in rest, ieri dupa-amiaza m-a disperat cu atitudinea lui ... la cat de dor mi-a fost de el imi venea sa-l trimit inapoi! Nu prea mai am rabdare, asa ca nu cred ca as fi in stare sa o iau de la capat cu un alt bebe, si cu Stefan mic pe deasupra! Nu ca n-as vrea!
De abia astept sa vina wk-endul, mergem la o cabana pe langa Bicaz si stam de vineri pana duminica. Mai greu e ca duminica avem iar nunta da' cred ca o sarim. Pe Stefan il fugaresc iar la socrii ca sa-mi tihneasca si mie!
Sambata seara am fost la cineva la o cabanuta inainte de Tazlau. Era atat de izolata incat, in afara de vant altceva nu auzeam si imi crea o stare asa ciudata ca la un moment dat mi se facuse parca frica si vroiam acasa. Si ma gandeam cat de dependenti de oras, de aglomeratie suntem! Nu tu un claxon, nu tu vreun picamer (asa se scrie, oare?) ceva ! Mai ales cum se lucreaza acum la noi, de dimineata pana seara! Duminica pe la pranz am fost la zilele Varatecului si a fost misto, daca-ti plac dansurile populare si cantarile ansamblurilor gen "Floricica de la munte"! Glumesc, noi am stat in cortul din spatele pensiunii care apropos, e fainutza tare!
Duminica seara la nunta deja era super obositi si nu ne-am distrat ca de obicei, nici nu am dansat ca de obicei - sotul meu e genul care nu sta deloc jos. A fost multa lume, aglomeratie si toate astea m-au obosit. Cel putin pe mine. Azi dimineata m-am trezit la 8, nici nu stiam ce sa fac mai repede!
Asa ca de abia astept wk sa putem merge acolo la Bicaz sa ne relaxam un pic, sa nu mai fim asa pe fuga!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Wow, Cristina, da aveti activitate , nu gluma! F. bine! E bine ca ai unde sa-l lasi pe Stefan, sa te poti desfasura in voie.

Carmenstefi, in ce oras sunteti?

Ana, merci! ma bucur ca imi dai dreptate!
da' voi v-ati mutat de tot la ai tai? De ce zici ca vii mai rar la apart.?

Dana, in Viena e o intreaga comunitate de romani. Insa noi romanii nu suntem o natie prea unita (nici in tara si nici in strainatate) si desi cunosc destui, nu reusim sa ne intalnim. Fiecare e cu probl. lui cu programul lui si tot timp. apare ceva si se amana intalnirea.
Lora e in Italia, vineri o astept la Viena, asa am stabilit; sa vedem daca raman si noaptea sau nu.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana m-a sunat Lora si m-a rugat sa-ti transmit ca te roaga tare, tare mult sa nu te superi, dar nu mai ajunge pe la tine. S-au hotarat sa mai stea o zi la mama ei. Zicea ca nu gaseste numarul tau de telefon, dar incearca sa gaseasca unde l-a scris si te suna ea personal.

Fetelor, imi cer scuze, dar am o stare de super kk si nu ma mai intind cu povestitul acum. Va pup pe toate si poate intru mai diseara.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Azi dim. am fost la doctor, la controlul de la 2 ani; doctorii de aici sunt tare toleranti, nu zic mai nimic de rau, copilul e in ordine chiar daca e mai slab, daca are inca Pampers, suzeta, nu vorbeste etc.
I-am zis ca-mi fac griji ca Lara nu prea mananca, a zis ca nu-i nimic, ca e o faza, atata timp cata arata bine ... sa stau linistita.
Nici in Ro. nu-mi place ca te bombardeaza cu medicamente si retete si iti fac observatii (cel putin asa mi-a facut mie un medic in Iasi - ca Lara aveam inca suzeta si era prea slaba si prea galbena la fata, etc, iar in Piatra, Petrovici mi-a zis ca nu e bine ca bea inca din sticluta cu tetina - desi acum a renuntat, de la sine si fara vreo presiune), insa si in Austria prea sunt blanzi

Romanul tot nemultumit mereu

Mergi la inceput

Laura, am inteles; nu ma supar, de ce sa ma supar, noi suntem oricum aici, nu ne incurca cu nimic, e treaba lor daca nu vor sa viziteze Viena; o sa-i scriu si eu un sms, sa-i spun ca am primit mesajul tau.

Cu tine ce e insa? Te-a suparat seful sau duci dorul copiilor?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna!

Adriana banuiam ca Lora vrea sa vina pe la voi,ti-a zis ea o data sa cauti ceva pe net !Oricum pacat ca nu ajung,dar ei stiu mai bine ce si cum!Despre dr. nu stiu ce sa-ti zic,sunt fel si fel de oameni!

Ana dar ce curatenie faci?Sau profiti ca nu e Casandra acasa!!!!

Laura dar ce-ai patit?Spun-ne ce ai pe suflet....e din cauza copiilor?

Cristina chiar ca ati fost tare ocupati!!Dar unde stau socrii tai?Il luati si pe Stefan in WE cu voi?

Nici eu n-am avut azi chef de scris,sunt cu ambii copilasi acasa,noaptea trecuta l-a cam durut burtica pe Paul,nush de ce,asa ca nu prea am dormit ,azi insa a fost bine,am atipit si eu langa Ana.

O seara linistita!!!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput