Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 17

ana1980 spune:
Adriana maine iese Lara in parc? [cu tine sau cu mama ta] si in casul in care se va putea juca in parc - ca acum ploua bine...Mai vb maine la un telefon
Dana cum ti-a iesit reteta luata de pe DC?
Laura chiar daca vreau sa fac ceva tot nu reusesc ca mi se descarca repede bateriile Ar trebui sa-mi iau si eu niste acumulatori
Carmen distractie placuta! Sa aveti vreme buna si cam atat va trebuie, ca restul se rezolva.
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
poftiti la o
Ana, nu stiu daca ajungem in parc la AUrora, ca e cam innorat, poate mergem spre central sau daca nu te deranjeaza dam o fuga scurta pana la voi.
Adriana

Laura25 spune:
'neata!
Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda norilor (eu una ma bucur nespus ca s-a racorit un pic si e aerul mai respirabil).
Adriana, te simti mai bine?
Ianusca, daca crezi ca i-ar place lui Ian sa fie plimbat cu tricicleta si ar sta cuminte sa-l transporti in parc, dar nu ai tricicleta, iti imprumut eu una de-a strumphilor. Nu le-am dus la tara ca nu aveam loc in masina, apoi analizand situatia de acolo, am ajuns la concluzia ca nu are rost sa le duc. Deci, daca vrei, iti dau o tricicleta sa o folosesti pana se intorc shtrumphii acasa.
Mai fetelor, lista aia cu semnaturi pt proiectul cu bebelusi abandonati e la mine. Am adunat si eu cateva, dar acum sta degeaba. Daca mai vreti vreouna din voi, hai sa ne intalnim sa o dau mai departe. Chiar, voi nu vreti sa mergem la un suc in we, numai noi, fetele?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

andreutza23 spune:
Neata!
mi-e asa de somn de nu va pot spune!urasc diminetile dar mai vin maine si gata. pauza 2 saptamani.
eu ieri am fost la cosmetica la o tanti noua si mi-a facut cele mai frumoase sprancene pe care le-am avut vreodata. si a fost si super ieftin. sunt f incantata.
dar azi am asa un sictir de servici, de nu va pot spune!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

ana1980 spune:
Adriana va asteptam pe la noi.
Laura as vrea si eu lista. Sa vedem cine mai ramane in oras in week asta
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Andreutza, hai ca esti comica cu spancenele tale. Bravo! e bine ca te ingrijesti - mi-a zis si mie Laura (Lora) ca merge la un Coafor/Cosmetica tare ieftin si bun.
Laura, ma simt mai bine azi; vreau sa iesim cu bicicleta afara, ca nu e nici prea cald
Adriana

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by andreutza23
Neata!
mi-e asa de somn de nu va pot spune!urasc diminetile dar mai vin maine si gata. pauza 2 saptamani.
eu ieri am fost la cosmetica la o tanti noua si mi-a facut cele mai frumoase sprancene pe care le-am avut vreodata. si a fost si super ieftin. sunt f incantata.
dar azi am asa un sictir de servici, de nu va pot spune!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
Unde ai fost? Vreau si eu !
Laura

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Laura25 spune:
ana pai hai sa facem cumva sa ne intalnim.
Adriana, ma bucur ca esti mai bine. Ce codimente pune Moritz in sosul pt tartine? Vreau sa-i fac lui Sebi in we si mi-as dori sa iasa cat mai apropiate la gust de ce am mancat la voi.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Laura, scuze am uitat de condimente.
A pus: sare, piper, oregano si verdeturi italiene (rozmaria, cimbru, boia dulce, busuioc, tarhon, busuioc). cam atat
Adriana

lunna27 spune:
neata!
Adriana mercic de cafea,ma bucur ca esti mai bine!
Andreea ma batea si pe mine gandul sa ma duc sa-mi fac ceva pe la sparncene,dar ma gandesc ca nu-mi va place si dupa aia ce fac ??Si plus de asta am un semn in sparnceana dr si se vede cam urat daca te uiti atent
Uite inca o cafea pt tine
Ana pastreaza-ti bateriile pt mai incolo un pic,o sa ai nevoie .Reteta n-a iesit grozav,tot mai buna zic ca iese cu aluat de pandispan,deci raman pe reteta mea!
Laura poate ne intalnim in we(sambata ca duminica poate plecam totusi)Eu cred totusi ca se va schimba vremea si nu va tine mult!
Eu sunt cu mancarea pe foc,vad ca s-a inourat de tot si ca ploua.Oricum treb sa iesim si noi pana jos.
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------