Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)
Raspunsuri - Pagina 15

lunna27 spune:
'neata!!!
Poftiti !!!!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

andreutza23 spune:
neata!
ce mai fac fetele?
adriana si lara sper ca va simtiti mai bine azi.
eu am vb ieri cu Lora si a zis ca e bine la mare dar inca nu a induplecat-o pe Iustina sa faca baie in mare. din pacate am vb f putin pt ca erau la restaurant si iustina voia sa se urce pe masa.
mai am si eu cateva zile si sper sa plec in concediu. din pacate bunicul meu e f bolnav si nu se stie cat mai rezista (are vreo 86 de ani) si in ultima vreme nu mai mananca.
sora-mea mai are 2 zile de bac si apoi se pregateste de plecat la bucuresti pentru admitere la facultate.
o zi buna va doresc!ne mai auzim!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

ana1980 spune:
Anreutza bafta in continuare pt surioara ta. Si poate reusiti sa plecati totusi in concendiu. Stiu cun este ca si bunica mea de pe mama e intro situatie asemanatoare.
Dana tu nu maizici nimica? Mai nou, mai interesant?
Lora distractie placutaaaaaa !!!!! Cred ca aste superb.....
Adriana voi cum mai sunteti? Acum dimineata cred ca vom merge in parcul Zoo - suntem cu tati acasa
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Dana, multumim de cafea/ceai fierbinte!
Ana cum mai e? Are efect tratamentul?
Ochiul Larei e mai bine; de dim. n-avea nimic; a iesit cu mama acum pe afara, insa nu merg la Aurora, ca nisipul si praful de acolo nu cred ca sunt indicate;
Eu ma simt in continuare nu prea bine; nu stiu ce am; desi nu ma doare capul sau gatul, am nasul infundat si o stare generala proasta.
Ana poate reusim sa ne vedem maine, ca vineri noi plecam de dim. spre Iasi ca sa luam avionul.
Ianusca, am inteles - bona lui Ian e tanara sau mai in varsta?
Ian e nazdravan, cred ca nu e usor sa mergi cu el pe strada;
Andreutza, succes surorii tale! la ce fac. vrea sa dea?
Carmenstefi, merci!
Distractie placuta in Olanda! sa va simtiti cat mai bine!
Fetelor, daca nu mai scriu, inseamna ca nu mai am net. Am reziliat contractul cu Ambra, ca prin wireless merge tare prost, iar azi e ultima zi; eu vreau maine sa merg sa il intrerupa, insa nu se stie ce surpriza am si poate mi-l taie ei de azi ...
Adriana si Lara

lunna27 spune:
Andreea multa bafta surioarei tale,mai are dupa aia un hop,dar sunt sigura ca-l va trece cu bine!Sanatate bunicului tau!Poate totusi plecati undeva sa va relaxati!
Ana plimbare placuta,eeeeii e alceva cand e si sotu' acasa va aventurati mai departe
Eu ce sa mai zic,ca nu am noutati,in afara ca tocmai incerc reteta aia de fursecuri a lui Adriana
,baiatul e iar la tara
asa ca suntem numai noi fetele acasa!
Ana mea e mult mai bine,nici nu mai tuseste,cred ca siropul de la ceapa cu miere si-a facut efectul destul de bine,in privinta asta sunt super multumita!

lunna27 spune:
Of Adriana,sanatate multa!Asa de repede plecati la Viena ??
Laura dar tu nu ne spui nimic??Ce vrei sa schimbi in casa?Chiar trebaluind mai devreme prin bucatarie ma gandeam la tine,ca daca as fi si eu in situatia ta,cred ca as lua casa de as intoarce-o cu fundul in sus,mi-as face curat peste tot,dar asa...nu am nici un chef,oricum visez si eu! Tu cand pleci la mare??

Adriana_78 spune:
Dana, vad ca nu mai noi bantuim pe aici.
Eu scriu cat mai pot, ca nu se stie cu netul ...
<sper sa iasa bine reteta, sa nu ma injuri apoi
vrea si sotul concediu, sa-si vada familia, prietenii, asa ca ...
apoi oricum nu vom mai ajunge in Viena pana la Craciun.
Ieri ma uitam la site-ul unei prietene austriece - poze cu baietelul ei, de la grupe de joaca (v-am mai spus eu ca se organizeaza pt copii fel de fel de activitati), din excursii, din parcuri, etc. si m-am cam intristat ca m-am gandit ca Lara nu mai are parte de toate astea; copiii sunt acolo mult mai mult stimulati, au acces la mai multe lucruri - apoi m-am gandit ca si puiutii nostri de romani sunr destepti, sanatosi, voinici si fara toata astea - mai departe mi-a venit insa in cap, ca probabil educatia si mediul ii influenetaza pe copii si poate de aici si mentalitatea vesticilor - in fine, am tot visat asa - mie imi place in Piatra si fapt. ca vorbesc rom. e asa de frumos, parca n-as mai merge iar printre straini, mi-ar placea sa aducem in Ro nivelul de trai de acolo - greu
Adriana

Laura25 spune:
'neata!
Dana, ti-am trimis mail o carte de word. Vreau sa varuiesc in camera copiilor, sa imi fac baia ca arat jalnic (am fost innundati si tavanul e galben si crapat, faianta e veche de cand blocul, aveam bazin la WC sus si ne-am pus unul de asta la semi-inaltime, dar a ramas nasol pe perete urma celui vechi), in bucatarie mi-am pus termopan, dar a ramas asa, cu spuma, trebuie reparat acolo si dat un var nou. Mai vreau sa duc la spalatorie toate covoarele, sa imi fac rost de niste polite si sa imi reasez un pic in balcon, ca am adunat o gramada de kkturi claie peste gramada. Chestii de astea.
Ma bucur ca Ana e mult mai bine.
Andreiutza bafta multa surorii tale mai departe si concediu placut! Sanatate bunicului !
Adriana, ce fel de codimente pui in sosul pt tartine? Sper sa te faci cat mai repede bine. Daca ramai fara net, te sun vineri sa-ti urez drum bun si concediu placut. Imi pare rau ca ai fost bolnava si nu am apucat sa iesim la o bere, dar vara e lunga .
Ianusca Ian nu vrea sa stea in tricicleta de ex., ca sa nu-l cari in brate?
Carmen spor la impachetat! Tre sa fie super sa poti pleca asa, in excursie in strainatate, "just for fun".
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

lunna27 spune:
Laura pai ai o gramada de treaba multumesc pt mail,am incercat sa-l deschid si nu mergea,incerc mai trz!Daca o sa am nevoie de excel am sa-ti spun,eu numai in el am lucrat dar am cam uitat unele chestii
Cand plecati la mareee??
Adriana ai f mare dreptate,pacat ca nu se schimba si la noi in RO ceva Prima tava de fursecuri am prajit-o cam tare,nu am fost prea atenta ,a doua a iesit super!In acelasi timp fac si o reteta de praji cu visine,e cam dubioasa reteta,e de aici de pe DC,sper sa iasa ceva

Laura25 spune:
Dana, sa-mi zici daca nu merge sa iei cartea de pe mail, sa ti-o trimit pe messenger. Noi cred ca pelcam de la 1 septembrie la mare, pana la urma. Asa ne-am gandit ca ar fi mai bine: atunci e mai racoare si poti sta mai mult pe plaja, nu e asa aglomerat, isi poate lua si sora mea (la care o sa stam) concediu. Noi am fost anul trecut asa, o saptamana la inceputul lui septembrie, si a fost super.
Mai, dar ce de-a bunatati faci! Eu am facut clatite cu ciocolata aseara. Ma bate gandul sa fac o inghetata, dar parca prajitura cu visine suna mai bine ... hm... Cred ca mai bine ma duc la o cofetarie sa imi iau ceva dulce
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni