cadou pentru o mama la 60 de ani
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]
<< rabdarea este cheia fericirii >>
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Jeff spune:
Maria, sanatate multa mamei tale, si eu sunt intr-o situatie similara cu tata.
Ce as face eu: as chema doar membrii cei mai apropiati ai familiei si as pregati mancarea pe care o adora mama ta (si pe care are voie acum sa o manance), as umple casa de flori, as pune o muzica in surdina si as crea o atmosfera luminoasa si vesela.
Sa dea Dumnezeu sa ne traiasca vesnic parintii !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
asta vroiam si eu sa zic! de ziua ei am dus-o la coafor, vopsit, spalat,aranjat, mani, pedi ce sa zic, a fost foarte incintata. daca nu se poate deplasa ma gindesc ca poate ai cum sa aduci pe cineva la ea s-o faca.
la multi ani mama de maria, multa sanatate si aniversare frumoasa!
quote:
Originally posted by melina34
uite ce as face eu, in ideea ca e bolnava si nu se poate deplasa,as rasftza-o un pic, as lua-o cumva cu o masina si as duce-o la coafor, manichiura si pedichiura dupa care as merge cu ea la un restaurant;poate face macar citiva pasi sustinuta?
daca nu poate merge i-as chema coafeza acasa;
M.
dev xero ellinika...
marybell spune:
sa ii daruiesti, pe langa atentie si ganduri frumoase, flori si cateva carti bune de citit. o sa ii placa foarte mult, crede-ma. intr-o oarecare masura se aseamana situatia "mamelor" foarte bine iar eu asa am procedat. a fost atat de incantata de carti...nu-ti poti imagina, fiindca mi-a spus ca e satula de ceea ce vede la televizor
LA MULTI ANI mamei tale, ii doresc multa sanatate.
Marybell de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
Mariaa spune:
asa este...cu programele de la TV te tampesc si mai rau decat o face boala...
avem asa:
-carti
-pedichiura
-masaj
-picnic + rude
-flori
-muzica
-pandantiv multumim de urari si le intoarcem inzecit! joia viitoare e ziua cu pricina:)
lyme suport romania
madaluta spune:
Eu as adauga si una din cartile dedicate mamei("Dragostea dintre mama si fiica" sau "Pentu o minunata mama") din colectia www.all.ro/exley/listex.asp?col=313" target="_blank">Carti in dar, alaturi de un album de fotografii cu imagini de la inceputul copilariei tale pana acum
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Cum a fost, Maria?
Vrem detalii pentru mama
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
b.nica spune:
fetelor aveti suflet bun si sfaturile voastre sunt minunate;as adauga:un masaj si mai ales unul de reflexoterapie cred ca ar face minuni.
Mariaa spune:
saru'mana Lara, esti o scumpa!
din pacate lunea trecuta a cazut din nou in curte; nu si-a rupt nimic insa cazaturile in cazuri din astea zdruncina serios echilibrul precar regasit la un moment dat...zilele urmatoare s-a simtit foarte rau!
asa incat am fost nevoita sa restrang lista si sambata am chemat-o pe cumnata-mea cu care e ca si prietena impreuna cu familia ei si am mancat inghetata, am baut o cafea cu frisca si baietii au baut o bere in curte pe balansoar, la racoare :)
am comandat/primit de pe net o carte recomandata de fete aici 'Puterea extraodrinara a subconstientului tau' scrisa de Joseph Murphy si o citeste deja; sper sa ma ajute in repetatele 'sedinte' de ridicare a moralului :)
a primit cadou un tort de fructe si flori, bineinteles, multe flori!
si pentru ca nu am putut chema prietenele ei la o cafea, le-am sunat, le-am reamintit joi ca e ziua mamei si le-am spus ca s-ar bucura sa le auda insa, sa nu pomeneasca de telefonul meu
asa ca a fost sunata si felicitata si m-a impresionat ca se bucura ca si un copil!
cam asta a fost.
acum e usor mai binisor, poate iesi in curte la plimbare nu mai are crize de hipoxie insa totusi mai mult de o ora/o ora jumatate nu poate sta afara.
ziua s-a incheiat cu promisiunea ca anul viitor sa o prinda intr-o forma excelenta si cu nepoti langa fusta
lyme suport romania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Scumpa de ea, ce rau imi pare... Bine totusi ca si-a revenit!
Se pare ca pana la urma a fost mult mai bine mai restrans ;) A fost extraordinara ideea cu telefonul, eu mai mult de-atat nici nu mi-as dori de ziua mea de la vechii prieteni... Super! Stiam eu ca orice ai face, o va face foarte, foarte fericita
Suuper promisiuni v-ati facut! Sa dea Domnul sa fie asa!!!
Multa multa sanatate mamei si tie , tare draga-mi esti
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)