cadou pentru o mama la 60 de ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Maria, sanatate multa mamei tale, si eu sunt intr-o situatie similara cu tata.
Ce as face eu: as chema doar membrii cei mai apropiati ai familiei si as pregati mancarea pe care o adora mama ta (si pe care are voie acum sa o manance), as umple casa de flori, as pune o muzica in surdina si as crea o atmosfera luminoasa si vesela.

Sa dea Dumnezeu sa ne traiasca vesnic parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

asta vroiam si eu sa zic! de ziua ei am dus-o la coafor, vopsit, spalat,aranjat, mani, pedi ce sa zic, a fost foarte incintata. daca nu se poate deplasa ma gindesc ca poate ai cum sa aduci pe cineva la ea s-o faca.
la multi ani mama de maria, multa sanatate si aniversare frumoasa!

quote:
Originally posted by melina34

uite ce as face eu, in ideea ca e bolnava si nu se poate deplasa,as rasftza-o un pic, as lua-o cumva cu o masina si as duce-o la coafor, manichiura si pedichiura dupa care as merge cu ea la un restaurant;poate face macar citiva pasi sustinuta?
daca nu poate merge i-as chema coafeza acasa;

M.

dev xero ellinika...

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

sa ii daruiesti, pe langa atentie si ganduri frumoase, flori si cateva carti bune de citit. o sa ii placa foarte mult, crede-ma. intr-o oarecare masura se aseamana situatia "mamelor" foarte bine iar eu asa am procedat. a fost atat de incantata de carti...nu-ti poti imagina, fiindca mi-a spus ca e satula de ceea ce vede la televizor

LA MULTI ANI mamei tale, ii doresc multa sanatate.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asa este...cu programele de la TV te tampesc si mai rau decat o face boala...
avem asa:
-carti
-pedichiura
-masaj
-picnic + rude
-flori
-muzica
-pandantiv

multumim de urari si le intoarcem inzecit! joia viitoare e ziua cu pricina:)

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu as adauga si una din cartile dedicate mamei("Dragostea dintre mama si fiica" sau "Pentu o minunata mama") din colectia www.all.ro/exley/listex.asp?col=313" target="_blank">Carti in dar, alaturi de un album de fotografii cu imagini de la inceputul copilariei tale pana acum

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Cum a fost, Maria?
Vrem detalii
pentru mama

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

fetelor aveti suflet bun si sfaturile voastre sunt minunate;as adauga:un masaj si mai ales unul de reflexoterapie cred ca ar face minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

saru'mana Lara, esti o scumpa!
din pacate lunea trecuta a cazut din nou in curte; nu si-a rupt nimic insa cazaturile in cazuri din astea zdruncina serios echilibrul precar regasit la un moment dat...zilele urmatoare s-a simtit foarte rau!
asa incat am fost nevoita sa restrang lista si sambata am chemat-o pe cumnata-mea cu care e ca si prietena impreuna cu familia ei si am mancat inghetata, am baut o cafea cu frisca si baietii au baut o bere in curte pe balansoar, la racoare :)
am comandat/primit de pe net o carte recomandata de fete aici 'Puterea extraodrinara a subconstientului tau' scrisa de Joseph Murphy si o citeste deja; sper sa ma ajute in repetatele 'sedinte' de ridicare a moralului :)
a primit cadou un tort de fructe si flori, bineinteles, multe flori!

si pentru ca nu am putut chema prietenele ei la o cafea, le-am sunat, le-am reamintit joi ca e ziua mamei si le-am spus ca s-ar bucura sa le auda insa, sa nu pomeneasca de telefonul meu
asa ca a fost sunata si felicitata si m-a impresionat ca se bucura ca si un copil!
cam asta a fost.
acum e usor mai binisor, poate iesi in curte la plimbare nu mai are crize de hipoxie insa totusi mai mult de o ora/o ora jumatate nu poate sta afara.

ziua s-a incheiat cu promisiunea ca anul viitor sa o prinda intr-o forma excelenta si cu nepoti langa fusta

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Scumpa de ea, ce rau imi pare... Bine totusi ca si-a revenit!
Se pare ca pana la urma a fost mult mai bine mai restrans ;) A fost extraordinara ideea cu telefonul, eu mai mult de-atat nici nu mi-as dori de ziua mea de la vechii prieteni... Super! Stiam eu ca orice ai face, o va face foarte, foarte fericita
Suuper promisiuni v-ati facut! Sa dea Domnul sa fie asa!!!
Multa multa sanatate mamei si tie , tare draga-mi esti

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput