Oti stai linistita in patuc sau jos. Eu mai am asa insa le pun pe seama pregatirii uterului pentru travaliu si doar ma asez jos si ma opresc din orice fac. Zic:gata pauza si nu mai fac nimicutza.
Lia despre zbierat, ne asemanam, adica mai exact mie mi se parea inutil sa zbier cand am nascut ca oricum nu ma simteam mai bine (asa sunt eu din fire) si n-am scos un sunet. E posibil sa stii, dar sa nu te abtii de rusine sau altceva, daca iti vine sa zbieri URLA. Eu nu tipam ca simteam ca pierd energia aiurea. Dar ma vaitam... Inclusiv le-am amenintat pe moase ca ma arunc de la geam daca nu imi fac ceva si ele cica "arunca-te!" si zambareau. Apoi am observat ca erau gratii!
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
intai schimb capitolul si dupa aia va pove, nu de alta, dar sa am loc....
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies
Liadorian, tot ce am zis le-a cumparat de la club de la Dinamo de pe Stefan cel Mare. Pt detalii iti trimit un PM.
Jeni33+
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Azi am aflat ce deschizatoare de drumuri suntAm aflat ca o colega de-a mea de la serviciu a ramas si ea insarcinata, dupa ceva tratament. Cealalta colega, tare draga mie, deja e in luna a 5-a
Ca sa nu mai spun ca ale mele cumnate au ramas si ele insarcinate la vreo 2-3 luni dupa mine
Am cravata rosie, sunt pionier
Lavinia-nasica de mofleacu
Lorina Maria 38+
AMR 3 zile