Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 29

brazuca25 spune:
"Ca o ventuza..."
O fi auzit urarile noastre sa fie papacios! Cat o fi visat el la tzitzi acolo in burtik!
Ce dragutz!!! Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

karligutza spune:
Duamna SIMO.... sper ca nu va dati si dvs. cu cu MATEI ca aveti termen limita sa apareti aici.... cine ne schimba si noua "scutecul" ca l-am umplut!
20 de pagini adeka!
si-apoi avem nevoie de scutec nou in care sa va revarsati bucuria de la 2D!
karligutza sapt.39 cu
la purtator

nma spune:
karligutza multumim de vesti.
de anya nu stiti nimic?
am o pofta de cioco si sotul vine doar la ora 20. nu e departe magazinul dar nu ma risc. mai am ceva biscuiti cu crema asa ca incerc sa ma descurc.
si eu sunt pro nastere normala desi am o cezariana la activ si se pare ca mai urmeaza una, asta daca pitica nu iese pana sa ajung la spital.
si pitica mea e jos de tot si uneori am senzatia ca iese asa ca preventiv dorm cu o perna intre picioare si daca stresul nu trece mai bag cate un no-spa.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

cristina26 spune:
A venit ploaia la mine.
Aici la noi cand esti gravida prin luna 7 o prietena de a ta o sa iti faca "baby shower" dupa cum ii zic cei de aici. Este o petrecere in care sunt invitate prietene de ale gravidutei si acestea ii dau cadouri pt bebe. Eu am primit o gramada de hainute poate 40-50 de hanute de tot felul, o genata pt bebelusi, o rama in care poti sa pui poza copilului, forma la mana si la talpa si un bibelor muzical. Deci haine nu o sa mai ii cumpar pana nu face 6 luni fata (daca ma pot abtine. Luna sora mea sta in UK si mi-a trimis si ea cateva hainute de la voi atat de frumoase
. Eu zic sa incepeti si voi traditia de aici cu "baby shower". Voi ce ziceti?
Barzuca ai facut si tu diabet getational sau de ce e bebe tau atat de mare? Aici daca ai bebe foarte mare dr iti induce nasterea la 39 de saptamani daca ai bebe normal la 41-42. Dr tau si cu tine stie ce e mai bine pt voi. Noi suntem aici sa iti facem galerie cand o sa nasti.
Jeni71Eu sper ca tu nu vei avea nevoie de inductie, din cate am auzit durerile se indentifica foarte tare si aproape nimeni nu rezista fara epidural (am un dvd "totul despre nastere" ~de acolo am auzit). Dr tau si cu tine stie cum e mai bine, noi suntem aici sa te sustinem, indiferent de decizia pe care o iei.
Karligutza multumim pentru infromatiile despre fete si pt bancuri am ras de una singura toata dimineata.
Andra nu este asa mare bai ca ti-au aparut vergeturi. Mie mi-au aparut de la sarcina trecuta, la sarcina asta doar s-au mai multiplicat. Dupa cum zic eu "uite eu am burta brodata"
, nu arata chiar asa de rau.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 36+
Ingrid Ecaterina si mami

otim spune:
paticut - si la mine burta se "sprijina" pe picioare cand stau pe scaun
LIA - las-o incolo de rusine la faza cu urlatul , eu am de gand sa tip daca imi vine de o sa ma auzi cred ca si tu acolo la Suceava ... fetele din nou spuneti-mi si mie daca faptul ca madoare spatele de ma "rup" in doua , s-a intarit si burtica mai ales in partea de jos imi mai este si greata parca sunt contractii ??? ca nu am avut parte de asa ceva pana acum ??? am luat si nospa , stam cuminti in pat , dar ... totusi ce mai pot sa fac ....
Otiliainceput 34+
Laurentiu

brazuca25 spune:
cristina26 nici vorba de diabet gestational. Pur si simplu bebe e mai mare ca asa e ea...o fi semanand cu mami care e mai ...corpolenta (a se citi ).
Frumoasa ideea cu baby shower.Am vazut prin filme. Poate o sa importam si noi obiceiul, macar pt urmatorii bebei ca acum nu mai e timp. Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

karligutza spune:
Otim, mai tine-l pe bebe acolo! stai cumintica... semnele astea nu-s bune! daca nu se potolesc durerile si contractiile prin odihna, fuga la spital! in cazul tau eu asa as face, in cazul meu m-as bucura! si as fugi la spital cu gand de nascut!
karligutza sapt.39 cu
la purtator

brazuca25 spune:
Otim mie dr mi-a spus ca daca durerile de spate sunt asociate cu dureri de burtik nu prea e de bine....adica ar cam fi contractii dureroase. Nu ar fi mai bine sa iti suni dr sa intrebi? Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

karligutza spune:
de anya...
asteptam vesti de la ea! o pupam cu drag sa se inscrie la povesti cu noi!
karligutza sapt.39 cu
la purtator

Luna1 spune:
Cristina eu sunt de acord cu baby shower numai sa fie si ei. Si pe aici se mai organizeaza dar rar, si atunci auzi pe toata lumea zicand "uite dom'ne ce ne-am americanizat!" Eu una nu m-as supara, daca ar fi fost asa nu as mai fi cumparat nimic.
Andra eu aveam ceva vergeturi in jurul buricului de la Cosmin iar acum am mai multe. Sicer pe cele de la Cosmin am ajuns sa le iubesc dupa cativa ani ca mai ales bronzate mi se pareau sexi. Si al meu le vedea la fel. Eu zic ca le e vina noastra ca le bagam la barbati in cap celulite si vergeturi, al meu cand i-am zis ca am vergeturi m-a intrebat ce is alea, cand i-am aratat a zis ca lui i se par sexi. Cu celulita la fel, i-am zis o data ca am celulita si el cica, n-ai cum catu esti slaba. Ei n-au habar, ne iubesc asa cum suntem, numai noi le deschidem ochii asupra micilor noastre defecte.
Si eu sunt adepta nasterii naturale asta pentru ca eu sunt control freak si nu suport ideea ca imi controleaza altcineva corpul, ca ma adoarme etc. Normal ca la nevoie fac si cezariana.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!