Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 20

Timi07 spune:
Otim hai ca-ti trimit un si poate se molipseste bebe al tau de la bebe al meu de pofta de miscare. Al meu nu prea mai are loc sa loveasca asa de mult dar se rasuceste si se impinge de zici ca iese prin burta.
Timi 35+

Agri spune:
Ioana i-a mai da nitel ca vad ca merge, nu mai sunt asa ciufuta.
Cristina daca nu e brunet degeaba... toata sarcina asta am poftit la bruneti
Lia cred ca o sa il sunt pe dr. asta tinerel si frumusel sa-l invit la o cafea sa vad ce si cum, daca voi toate ziceti sa mai stau.
Cu dormitul tun stati fetelor linistite ca sa vedeti voi ce va treziti chiar inainte sa se trezeasca bebei ca le e foame, ba instincul, ba ca va dor sani de laptele acumulat, ba grija/stresul sa vedeti ca respira, sa vedeti daca a facut kka...etc,etc,etc sau cel putin asa pateam eu.
Vio si Eva (27.09.05)

AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Andra si eu imi faceam somnul de frumusete in timp ce se taia gresia......dar daca sotul tresare prin somn macar, imediat is pe faza...stai linistita, nu o sa moara copilul de foame pe motiv ca nu il auzi, mai ales ca ai sa fii uimita cat de mica este si ce tare poate tipa
Simo, semanam atat de mult incat nu tre' sa ma mai intreb de ce am ales aceleasi nume pt copii....si din cate imi aduc aminte si tu esti tot rac, nu? sa stii ca si eu ma gandeam ca daca seamana cu mine, piticania va avea plamani sanatosi, ca deh, toata lumea zice ca am debit verbal, nu gluma

Andra

"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

brazuca25 spune:
Fetele dar voi nu va treziti cand va intoarceti de pe o parte pe alta?Sau doar eu (ca sunt cat muntele) trebuie sa ma trezesc sa ma intorc?
AndraZ umflatul asta a inceput in ultima saptamana la mine, si am incercat sa mai renunt la sare, dar fara prea mare succes, ca nu pot sa traiesc fara rosii cu branza. Pe mine ma si dor degetele de la maini...Am o senzatie ca am pielea intinsa la maxim pe palme si ma cam jeneaza.
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

karligutza spune:
deci racoaicele au limbarita de la natura... hm... e bine, eu zic ca mai bine bebe urlator decat tacut... ce sa zic si eu acum, nu? ca daca e asa de mic, poate isi mentine curajul de a vorbi si cand va fi mare (ca deh, in ziua de azi - in romania - daca iti tii limba-n gura nu prea faci mare lucru!)
si eu zic la fel cu somnul... o sa dormim noi cat o sa dormim, dar sigur ne vom trezi macar de dragul de a-l mai privi pe bebe, ca doar 9 luni de asteptare nu se rezolva intr-o zi doua cu privitul si jucatul!
Andreea zic si eu ca fetele! bagajelu' si la gara! eh, adica la maternitate; si sotul, masina, benzina! toate sa fie pregatite caci nu se stie
; si zici ca si housepocket e pregatita? pai ea e mai mica cu vreo 3 saptamani parca... ea ce-a mai facut si n-a fost cuminte?
oricum, o s-o sun si eu mai pe seara sa o intreb care-i treaba!
fetele, la Bucuresti cred ca ne paste o ploicica ; se cam "screme" un tunet ici colo... s-a innourat putin, adie un pic de vanticel... hmmm; hai cu ploaia! Lavi baga o vrajitorie!
nu te mai gandi la AMR!
karligutza sapt.39 cu
la purtator

Ioana75 spune:
Vio. Lia, ce bine ca ma lasati sa ma antrenez pe voi. Si asa ca acum o saptamina cind mi-am luat un maieu am vazut ce miini fara nici o forma am (dar asta nu are legatura cu sarcina ci cu lenea de a face sport din ultimii ani). Asa ca:
.
Andra, ai grija de voi!
Si pe mine parca m-au luat mai tare contractiile, cred ca din 'simpatie' pentru voi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

AndraZ spune:
Karligutza, sa stii ca racoaicele sunt aprige de gura. Cel putin asa ma lauda pe mine lumea Acum fara gluma, stiu ca racii sunt bataiosi asa ca nu cred ca piticaniile noastre vor fi molcome deloc. Oricum la mine va fi ca in filme ca tat-su e scorpion, iar mama-sa rac....ea rac ( sper)....o sa facem echipa pe cinste de o sa-si puna tat-su mainile in cap cu noi doua.....dar ce sa-i fac daca a vrut fata?
brazuca, faza asta cu mainile eu o am din sapt 18-19. asa ca stai calma ca nu esti in nici un pericol. insa e bine sa inlocuiesti sarea cu Kalas ( inlocuitor de sare). are gust identic cu sarea de masa, doar ca e buna ca nu te mai umfli. de asemeni, eu zic ca la urmatorul control sa ii spui dr dspre edeme, macar sa stai tu linistita ca i-ai spus.
Ioana, eu fac tot posibilul sa o mai tin pe pitica la "caldurica", insa depinde numai de ea. Preventiv, astazi i-am spalat toate hainutzele pe care i le-am luat ca sa nu ne ia prin surprindere, cum vad ca are bunul obicei. Asa ca dupa ce i se usuca hainele, DD cu mila....
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
fetele, la Bucuresti cred ca ne paste o ploicica; se cam "screme" un tunet ici colo... s-a innourat putin, adie un pic de vanticel... hmmm; hai cu ploaia!
sapt.39 cu
la purtator [/b][/font=Comic Sans MS]

Macar sa nu fie furtuna ca acum 2 zile. M-as multumi cu o ploaie din aia asa... de vreo 3-4 ore in continuu.

Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Ioana75 spune:
Andra, ca bine zici, ia sa pun si eu rufele smaranditei la spalat ca nu se stie niciodata.
Fetele fara dop, asteptam vesti bune de la voi!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

AndraZ spune:
eu m-am apucat de facut ordine in dulapuri....cred ca m-am distrus nervos de cand cu apropierea asta de DPN......asa ca daca auziti ca am nascut, sa stiti de unde mi s-a tras. nu pot sta locului. ma deranjeaza praful, lucrurile aruncate.....tot.....vreau ordine ...
Ioana, eu zic ca paza buna....nu se stie cand va vrea Smarandita sa te vada la fata
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora