Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jadi Andicu Irinusha felicitari Sa fiti sanatoase si sa va recuperati rapid pentru a va putea bucura de minunea de langa voi.

Lavinia eu eram aia care tot aude pleosc pe la buric. Am intrebat si doctorul si mi-a zis ca nu i-a mai descris nimeni asa insa pana la urma e normal ca loveste ceva solid intr-un lichid. Eu chiar ma speriasem intrucat auzeam clar acest lipat, aproape zilnic.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mi-am schimbat semnatura
Pana acum ma rugam sa treaca timpul mai repede sa-mi vad odrasla odata. Acum parca as vrea sa mai stea intrucat pe caldurile astea mi-ar fi tare mila de ea. Cred ca nici ar putea dormi copchila. Si in plus saptamana viitoare doctorul meu e in concediu. Asa ca am amanat partida programata.

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lia, nu esti tu de vina. Contractiile le am de cateva zile, dar am tacut malc crezand ca trec ....mama responsabila ce sunt....si sa stii ca si eu dorm la fel de dusa ca si tine...si tare ma gandesc ca o sa moara fata de foame cu mine langa ea dormind.... sper sa aiba plamanii tari ca sa poata s-o trezeasca pe mama-sa din somn cand i-o fi foame

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

inca nici o nastere? poate maine?

cristina am retinut, reducem la jumate desi medicul a spus musai 2 tablete pe zi. poate o sa le iau in 4 doze.

aylin bafta multa sotului cu operatia.

lia la mine sotul se ocupa de inregistrarea copilului.

andra stai cuminte in patuc ca mai ai de asteptat.

vio daca e dragut medicul de ce nu vrei sa mai astepti o saptamana? vrei sa nasti acum pe racoare?

andreea sa-ti trimitem cateva contractii?

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ioana - aseara am terminat o "tabla" de cioco si slaba miscare

LIA - patutul e "stil" tarc ( in acest moment impachetat in geanta lui ) pentru ca asa cum a mai zis-o si Simo mai demult, nici noi nu avem spatiu foarte mult la dispozitie ( vom avea numai "coltisor" pentru bebe )

Buna ideea , la legislativ zici ca gasim idei , nu de alta dar nu as dori sa-l las pe tati chiar cu ochii in soare .... in aceea perioada ca mi-l si inchipui asa emotionat ( numai aseara imi pare rau ca nu l-am filmat cat de fericit era cu caruciorul facand "repetitii" la impins ) .

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

fetelor eu cand sunt obosita poti sa tragi si cu tunul ca nu ma trezesc, dar daca plange copilul sar ca arsa din pat. nu pot sa imi explic de ce doar pe el il aud, dar ma bucur ca se intampla asa.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

AndraZ sa stii ca si eu dorm de rup in ultima vreme si la fel ca tine ma gandeam ca o sa dorm bustean cu bebe plangand de foame langa mine! Dar deh...astea sunt ganduri de femeie gravida. Logic ca atunci o sa auzim orice scancet. Eu zic ca acum ne pregatim fortele pentru perioada ce urmeaza.

La mine cea mai buna metoda sa o verific pe gogoshik atunci cand nu misca este sa beau apa rece. Incepe imediat sa topaie si sa plimbe de colo colo.

La cata apa beau eu, as vrea sa aud si eu un PLEOSC acolo in burtica!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Este cazul sa ma ingrijorez ca am inceput sa ma umflu ca un balon? Si maini si picioare imediat ce stau 5 minute in picioare. Tensiunea e OK, si nu stiu daca sa ma stresez si sa o sun pe doctorita sau sa stau cuminte ca e ceva normal in ultimele saptamani.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Brazuca, din cate am citit si eu pe net, edemele apar chiar si daca tensiunea este ok. Nu ar strica totusi sa o suni pe dr ta si sa vezi ce zice. edemele sunt normale in ultima lua de sarcina, dar nu cele exagerate, ca la mine. Eu nu ma mai dezumflu deloc. Picoarele au aceeasi grosime de la genunchi pana la talpa si uneori abia imi pot misca degetele de la picioare. Plus ca stiu de la fete ca edemele, oricum ar fi ele, trebuie anuntate dr care te are in grija. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, dar paza buna trece primejdia rea.
Cat despre dormit.....va puteti imagina ca muncitorii au taiat gresia cu flexul la urechea mea iar eu dormeam bustean?!?!?! si eram doar la somnul de dupa-amiaza! sa te fereasca sfantul la cel de noapte....ca ma furi cu pat cu tot si eu nu stiu....

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra si eu imi faceam somnul de frumusete in timp ce se taia gresia......dar daca sotul tresare prin somn macar, imediat is pe faza...stai linistita, nu o sa moara copilul de foame pe motiv ca nu il auzi, mai ales ca ai sa fii uimita cat de mica este si ce tare poate tipa

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput