Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 18

karligutza spune:
WOW ANDREEAAAAAAAAA ce-ar fi sa vii maine pana la gym? poate frica ta ca se rupe apa prin oras se va adeveri si nasti maine daca azi nu iti iese figura! Super... te apropii cu pasi repezi! ce-ai facut sa pierzi dopul, ia zi! hai pove! efort, plimbari, baie, masaje .... hm?
pupici
karligutza sapt.39 cu
la purtator

Ioana75 spune:
Otilia, sa va fie de bine cumparaturile! Faza cu ciocolata tine si la mine de fiecare data, reactioneaza bb instantaneu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

lorinaoo1 spune:
Andra , nici tu nu mai ai mult de asteptat
Ioana si eu ziceam la fel, ca nu are cum, logic sa se auda asa ceva, cine stie ce-mi plesneste pe acolo si eu cred ca e bebe Poate e sunculita care sfaraie de la caldura
Ile, Aylin hai ca va tinem noi de vorba aici si poate uitati sa mai nasteti pana va vin sotiorii acasa
Azi am aflat ce deschizatoare de drumuri sunt Am aflat ca o colega de-a mea de la serviciu a ramas si ea insarcinata, dupa ceva tratament. Cealalta colega, tare draga mie, deja e in luna a 5-a
Ca sa nu mai spun ca ale mele cumnate au ramas si ele insarcinate la vreo 2-3 luni dupa mine
Am cravata rosie, sunt pionier
Lavinia-nasica de moflea cu
Lorina Maria 38+
AMR 3 zile

aylin_tarcan spune:
ioana, karligutza . o sa ne descurcam noi cumva. mai vine unu altu pe la noi sa ne mai aprovizioneze cu papa. iar cand o sa nasc, in cel mai rau caz luam un taxi daca se precipita lucrurile. daca nu, chem socru sa fie sofer. eu sper totusi sa nasc mai incolo ca sa se mai refaca si el. chiar daca nu va putea conduce....
recunosc ca nu e cel mai bun moment pt operatie, dar.....ma gandesc ca ne-om descurca.
andreea
ioana, 11 zile...dar bebelinutul meu abia are 2 kile. nu ne comparam cu smarandita!
Aylin, 32+
atat de mari suntem

Ioana75 spune:
Lavinia, deci ai tras piciorul. Ce bine de prietenele tale, vor putea beneficia de sfaturile si hainutele de la voi
.
aylin, dar la mine e ceva genetic de fac copchii peste 4.5 kg, oricum nu e normal, ca ies din toate graficele, dar n-am ce face. Bebela ta va fi numai buna cind se va naste, fix pe curba de 50%.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

AndraZ spune:
Ioana, se pare ca avem niste fete cu personalitate puternica Sper sa nu ne manance si urechile dupa ce om naste.
Andreea, hai, ce mai astepti? Treci la fapte, mai ales ca dop nu ai, e si zi mare pt tine.....da-i inainte cu tupeu si poate astazi il intalnesti pe micul Raducu.
Aylin, bafta multa cu operatia sotzului si recuperare rapida si fara probleme. DD e cu voi si totul va fi bine!
Lavinia, sincera sa fiu nu stiu nici eu cat mai am de asteptat. Luni ma duc la ecografie si apoi dr mea va stabili cand ma va interna. Tensiunea este sub control, dar cu doza maxima de tratament. Edemele sunt din ce in ce mai accentuate si mi se umfla rau mainile, fata si picioarele...si din pacate, desi mai iau niste pastile pt circulatie, raman la fel de umflata. cert este ca am sanse 100% ca saptamana viitoare sa ma internez si in 2-3 saptamani sa si nasc.Cu DD inainte ca altceva nu am de facut.
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

liadorian spune:
Fetili, care era pe-aici cu biciul dimineata? Paraca Ioana? Mai prind si eu cateva pe spinare? Fiind eu bine sanatoasa, mi-am gasit cate ceva de lucru prin casa si mi-am facut rost de niste contractii dureroase de toata frumusetea. Barbatului nu pot sa ma plnag, ca e peste mari si tari (si oricum numai cuvinte de lauda n-ar avea pentru mine!), mama se infiinteaza la usa la propriu sa ma ia de ciuf daca aude una ca asta, asa ca bataitza virtuala mi-ar mai potoli din remuscari fara sa ma traumatizeze prea tare.
Asa ca inapoi in pat, poate se potolesc nemernicele!
Otilia, sa va bucurati de cumparaturi impreuna cu bebe, cand o fi momentul! ce fel de patut ati ales pana la urma?
Vio, vrei tu neaparat sa fii azi mami? Din ce-am citit aici despre doctorul cel tinerel si frumusel, parca ar merita sa mai astepti un pic!
Andreea, fara doooop?? Eu pun stolul de majorete sa-si faca incalzire pe tusa, ca acusi, acusi avem nevoie de ele!
Aylin, bafta multa cu toate cate se intampla in perioada asta!
Lavinia, spui tu ca era intr-o carte chestia asta cu instinctul matern?... Si ca functioneaza garantat?... Si ca dintr-o nesimtita care doarme ca betivii, fara sa auda nimic in jur m-as putea transforma intr-o mami responsabila care doarme iepureshte?... Ar fi prea frumos...
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

andreea c spune:
Merci de incurajari fetelor. Totusi cred ca va mai trece timp pana sa munceasca majoretele si pt. mine. Nu am nici o contractie, nimic.
Karligutza dopul mai mult ca sigur ca mi l-a zgandarit medicul la control ca altfel nu cred ca o lua din loc.
Am citit acum pe DC si la saptamana 39 spune ca daca dopul este roz sau are si urme de sange, mai sunt cateva zile pana la nastere. Ma gandesc ca la fetele care au stat mai mult cu dopul scos o fi fost transparent.
Am vorbit aseara cu Housepocket si a pierdut si ea dopul. Sa vedem care va fi prima...
Andreea saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

AndraZ spune:
Fetelor, m-au luat pe mine contractiile ....se pare ca mandretea mea este mai nerabdatoare decat ar trebui.....sper sa nu v-o iau inainte ca nu ar fi prea indicat.
Andreea, nu se stie cat mai ai de asteptat. contractiile pot aparea oricand asa ca fii gata cu bagajelul si pune-l pe sotz in "stand by".
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

liadorian spune:
Fetele fara dop! Treaba serioasa, dar tare comic suna! Ca niste sampanii desfacute, gata de peterecere!
Andra, se pare ca e molipsitoare treaba asta cu contractiile! Mai bine taceam din gura! Stai cuminte in pat, poate se linistesc.
Lavinia, tu mai ai putin pana mergi la spital. Ti-ai pregatit actele (ca de bagaj sigur are grija toata lumea)? eu bantui pe la Legislative de mai bine de o ora si m-ama apucat sa adun informatii despre ce demersuri se fac dupa nastere, unde declari copilul, ce acte iti trebuie pentru asta etc. etc. Cred ca am sa fac vreo 10 copii dupa CI si dupa certificatul de casatorie, ca-s o multime de dosare in total! LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!