As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 7
PRAG spune:
Ma bag si eu in discutie cu un punct de vedere ... putin altfel. Daria, spui ca tatal tau sta cu voi... Care e rolul lui in casa? Nu cumva sotul tau se simte amenintat, judecat, criticat? Poate isi vede rolul de barbat al casei putin compromis si de asta alege sa lucreze mult si sa nu faca nimic in casa?
Oricum, mult noroc iti doresc si sa fie totul bine!
quote:
Originally posted by mamagiuliei
El nu vrea sa discute, i se pare ca nu are despre ce, k problemele mele nu exista, k sunt exagerata eu.
In concediu mergem doar cu copilul, in primul rand ca mergem pt copil la mare, in al doilea rand nu am avea cu cine sa o lasam pe Giulia, eu nu am ajutor prea mult, avem dadaca cu program fix si mai am un tata care sta cu noi si mai ajuta si el, adik imi place mie sa cred asta.
Sunt obositaaa ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
espiritu spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
espiritu.....hai ca-mi place de tine.Il trimit pe al meu sa faceti un club ca poate sa dau si altii pe brazda. Tre sa-i zic sotului ca nu e chiar unicat ca mai stiu si altii de liste asa sa nu i se urce la cap
eu stiu un singur lucru :faci un copil nu il faci singur;esti intr-o casnicie deci nu esti singur.nu poti lasa greul doar pe umerii unuia.nu e corect.asta inseamna lipsa de respect pentru partener.exista situatii in care esti frant,frant dar asta nu e o regula generala.mai treci peste oboseala si pui mana sa ajuti.ca nimeni nu este obligat sa iti faca si rolul tau.
espiritu
szivarvany spune:
Taica`mio este mul cel mai inofensiv de pe Terra. Pe el nici nu-l observi cand e acasa. Deci sigur nu de aici vin problemele ... Probabil educatia lu` soacra`mea
ina78 spune:
Daria... sa mor de ciuda, aseara mi-a picat net-ul... si era la Prima o emisiune pe care as fi vrut sa o vezi (impreun cu sotul tau). M-am tot gindit la tine, as fi vrut sa ma conectez prin tel. dar nu am niciodata suficienta rabdare ...
Insa cred ca e o emisiune saptaminala, nu stiu numele ei... era aseara in jur de 19.00 (cred) ... ceva legat de plecatul mamei la relaxare (sauna, masaj, piscina, hotel ...X stele, limuzina), iar tatal ramine acasa impreuna cu "progeniturile" (care mai de care mai "zbuciumate"). Si care tatici dupa 3 zile faceau pe cocosii.. insa erau efectiv terminti.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
szivarvany spune:
Ina - stiu emisiunea, am prins publicitatile facute :-) Doar ca fie`mea e un inger de copil. Insa si eu ma vad la asa un relax
anca_vlad spune:
Orice barbat oricat de ocupat obosit si preocupat de telecomanda ar fi are si el un punct slab in calcaiul lui Ahile, pe acela tre sa il gasesti si de acolo trebuie sa incepi!
Am o prietena care a trecut prin asa ceva iar metoda ei a fost ceva de genul, statea el la tv statea si ea, mnaca ce a pregatit el, (asta fara sa aibe vreo legatura cu copilul, acesta avea programul lui, mancare lui si tot ce ii trebuie), imbraca ce isi calaca si spala pana intr-o zi canda vazut ca nu e gluma si incet incet a trecut omul la fapte!
Cat despre mersul in concediu cred ca ar trebui sa isi doreasca o evadare, nu e mormal chiar si cu afacerea ta sa nu te poti rupe macar cateva zile ca sa fi doar cu ai tai!
si o intrebare pe care care nu ma vazut-o pe aici si sper ca sa nu te supere sau sa o consideri prea indrazneta, in conditiile descrise de tine, relatia voastra intima pe ce pozitii se afla?
wonderful spune:
Unde crezi tu ca ai gresit ca nu poate fi doar unul capcaun iar celalat pur.Cred ca trebuie sa /te analizezi dur,obiectiv ca sa vezi care-i raul cel mai mare, cand, de ce si cum a aparut si apoi sa faci ceva pt.voi.Poate gresesti in atitudine:fata acra care reproseaza si fara vorbe, poate prea servila.Tu stii mai bine.
Chan spune:
Nu ii mai da importanta sotului o perioada.
Ocupate putin de tine, relaxeazate, fa numai acele lucruri care iti fac placere. Cand ti se adreseaza cerandu-ti ceva spune-i ca ai alta treaba...
Incearca sa-l faci gelos...barbatii, in general, sunt vanitosi, posesivi si imediat sesizeaza indiferenta. Povesteste-i ca te-ai intalnit cu un fost coleg si ati stat la o "barfa mica"...
Cumpara flori si pune-le prin toata casa.
Cand are el timp liber tu pleaca sa te plimbi numai cu copilul.
Spune-i ca te-ai hotarat sa pleci in vacanta cu fetita, ca ai prietene pe forum cu care ai vorbit deja sa va intalniti la mare si ca o sa fie o super distractie... nu ii cere sa mearga cu voi... Comunica-i nu il mai intreba...
Incerca sa iti faci proiecte fara el dar fa-l sa simta ca este exclus. In cateva saptamani va simti diferenta si crede-ma nu ii va placea. Acum se simte stapan pe el. Voi sunteti bunurile lui si stie ca tu esti o femeie cu capul pe umeri care face tot ce trebuie pentru casa si sta super linistit. Totul a intrat intr-o rutina ... depaseste-o si vei vedea ca schimbarile le va observa.
Cum a spus cineva mai sus uita uita sa faci cumparaturi sau mancare -comandati o pizza, fa ca locul care ii place cel mai mult din casa sa arate groaznic pentru cateva zile iar locul care tie iti place fa in asa fel sa fie frumos, luminos, vesel, proaspat... Si toate astea cu seninatate si cu "capul in nori"...
Cand sti ca vine de la servici obosit da muzica tare si danseaza impreuna cu fetita, distrativa... Nu mai fa CE TREBUIE si ce se cuvine... fa altceva... nu conteaza ce, iesi din acel tipar de zi de zi... si mai ales fi VESELA ignorandu-l.
Seara fa o baie prelungita... lasa-l sa te astepte... sa doreasca sa faca sex cu tine... daca adoarme nu-i nimic si maine e o zi, poate chiar mai frumoasa... daca nu adoarme incearca sa-i oferi o noapte de sex minunata dupa care vreo cateva nopti ignora-l...
Nu o sa reziste mult. Totul e sa ai taria sa depasesti momentele cand te enerveaza...
Fi SMECHERA!!!!!!!!
Stiu ca teoretic totul este ok practic este mai greu dar eu zic sa incerci.
Avem un prieten de familie care fiind in divort cu sotia (opusul tau ca femeie, nu facea nimic acasa si umbla numai prin cluburi) ne spunea ca de cate ori o vedea pe nevasta-sa dezbracata, noaptea, nu isi mai aducea aminte daca era suparat pe ea sau nu si la fiecare petrecere sublinia ce avantaj mare avem noi ca suntem femei ...
Unele chiar reusesc sa profite de pe urma faptului ca sunt femei!
Sper sa nu te superi, este parerea mea sincera.
Iti doresc numai bine.
dov spune:
Pfuuu, si eu care credeam ca numai la mine in casa e asa...dar citind ce ai scris tu am ajuns la concluzia ca la mine e chiar bine.
NU, nu divortezi, sau nu inca...as vrea sa stiu cam cati ani ai, ca si asta e important...si inteleg al naibii de bine ce inseamna nefericirea ta....nici eu nu maplang ca le fac pe toate singura, nu mi-e greu, imi place, imi iubesc baiatul enorm, asa ca e totul ok...dar as vrea sa ma mai simt si eu femeie din cand in cand, adik flori, ciocolata, mici atentii, mici fiori, sa vad in okii lui lumina aia, cum ca eu insemn "ceva" acel "ceva" care imi da aripi deas muta si muntii din loc. Si cand zic ca "sa ma simt femeie", nu e vorba de viata intima aici, ca parca asta, e mai buna ca oricand, nu stiu cum dreak, ca nu inteleg fenomenul, dar asa e.
Ce as face eu in locul tau? as pleca in concediu fara el,chiar daca ar vrea sa vina si el....nu as suna decat ca sa i-o dau pe fi-sa la telefon si atat, in rest nik despre mine....si sincer...acolo, la mare, n-ar strica si niste clatiri de oki, fara altceva...dar ceva acolo care sa-ti aduka aminte ca esti femeie, ca esti frumoasa, ca inca poti multe, ca meriti fericirea, si ca o poti avea.pe scurt, m-as detasa de el cat as putea de mult.
Un buchet mare de pentru tine, si asteptam vesti.
szivarvany spune:
Multumesc pt raspunsuri !
Si acum sa zic si eu: am aproape 29 de ani, el are aproape 33, suntem impreuna de 7 ani, din care 5 oficiali.
Un lucru este clar: pt sotul meu, familia isneamna sa ai unde veni acasa sa dormi si sa mananci, sa fie confortabil si comod. Atat. Si o spun in toti dracii si nervii pe care ii am in mine.