As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
un concediu / an, la mare. In we lucreaza de multe ori acasa sau se odihneste. Celelalte familii si neamuri ori nu au copii, deci fiecare iesire e aiurea ori au copii mari si au uitat ce si cum. Asa k eu intretin copilul, petrec cat de mult "quality time" cu ea, atat cat imi permit resursele orasului nostru minunat Bunicii ? Mda. iegzista, socrii mei ...
Nu stiu ce voi face, dar va anunt.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Marina spune:
aus mey daria...nu poti sa manevrezi ceva in telecomanda aia...o deschizi rupi pe acolo ceva finut, pui la loc..ei cupilu de aripa si il plimbi cand vine el. O sa fie nervos cand te intorci dar exceptand situatia in care e electronist o sa aiba ceva timp liber la dispozitie...sau macar o sa depuna efort sa cumpere o telecomanda noua
banuiesc ca tu plateti abonamentul la cablu...fa-l uitat
april spune:
parerea mea sa-ti iei tu o vacanta. singura, sau doar cu fata. fara el. cred ca aveti nevoie de aer amandoi. nu ma intelege gresit. exista momente in cuplu cand simti ca te sufoci. separarea temporara (2-3 saptamani, 1 luna) rezolva multe. in primul rand trebuie sa va odihniti amnadoi.
tu nu poti lasa fata 1 luna la parinti sau socrii?
szivarvany spune:
April - nu nu, cum am spus, in cresterea Giuliei ma ajuta doar si exclusiv dadaca, ea avand program fix 5 zile / saptamana a cate 10 ore; stiu, e greu de crezut ca nu exista nimeni sa ma ajute. Dar asta e ok, pana la urma e a mea Cu vacanta, da, cred si eu ca e o idee buna, fiecare mediteaza la ce are, la ce nu are, la ce intentii are.
Marina - atunci ma apuc sa tai cablul la tv, internet si tre` neaparat sa vorbesc cu cei de la telefonia mobila Sau mai bine il rapesc si-l car pe o insula pustie
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
april spune:
Daria, esti obosita. Si el la fel. Lucrurile pot degenera. Aveti nevoie de un "time out" pe 1 luna. Trebuie sa existe o cale.
ina78 spune:
Daria erau intrebari retorice... dar daca ai facut efortul de a-mi raspunde o sa continui... cu o concluzie a mea personala, proprie i egoista (in stilul meu caracteristic) ... care fie vorba intre noi ar trebui sa caracterizeze mai mult femeile.
Nu aveti timp comun ... nu-i bai... atunci un concediu, o vacanta.. Incearca varianta cu marea, hai ca daca veniti pe litoralul romanesc dau o pizza (ma risc, la toti 3 sau voua doua)... cum s-or aranja lucrurile.
Trebuie sa te odihnesti, sa-ti aduni fortele, sa vedeti care, ce, cum...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
espiritu spune:
mama lui giulia da de ce nu ii pui o lista in brate cu ce trebuie sa faca?
si scrii acolo
dat cu aspirator=fac mancare
iesit cu copil in parc=iti calc camasile
spalat vase=mai gasesti tu ceva....
si lista poate continua...
espiritu
arghirmonica spune:
espiritu.....hai ca-mi place de tine.Il trimit pe al meu sa faceti un club ca poate sa dau si altii pe brazda. Tre sa-i zic sotului ca nu e chiar unicat ca mai stiu si altii de liste asa sa nu i se urce la cap
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by carmenp
ramonikoo, tu tot mai ejti in luna de miere zii drept si daca se nerveaza ce-i, brei, adeka io sa-mi omor ficatii si el no?;))quote:
Originally posted by Ramonika
pai tocmai, ca asa cum iti place tie sa te ocupi de casa, asa nu-i place lui. si nu cred ca ai sa poti sa-l schimbi asa usor, ci numai sa-l enervezi. eu personal as opta pt solutia cu menajera.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
ba nu, la mine face treaba de-i merg fulgii, ca altfel...
dar nu inseamna totusi ca toti barbatii sunt asa...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor