As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Daria si eu am avut in linii mari aceeasi problema ca tine, chiar am deschis un subiect pe o tema asemanatoare.Ajuta sa-ti descarci nervii aici. Poate cand ai scris si tu erai nervoasa si lucrurile ti se pareau mult mai grave decat sunt.Ideea e sa discutati problema (chiar daca ies ceva scantei)si daca el va iubeste cu adevarat isi va revizui comportamentul catusi de putin. La noi asa a fost si acum e ceva mai bine.Si eu eram nefericita si ma gandeam ca poate mi-ar fi mai bine fara el,dar dupa ce m-am calmat am realizat ca nu vroiam sa-l pierd, era al meu si-l iubeam cu bune si rele.Mi-am dat seama ca si eu devenisem o incrancenata si aveam mereu sabiile scoase, iar el nu recationa la asta asa cum vroiam eu (ca un cutu cuminte care baga coada intre picioare cand ridici vocea la el)ci ma enerva si mai tare prin comportamentul lui. Asa ca eu cred ca amandoi trebuie sa faceti compromisuri ca sa va fie bine per ansamblu. Si incercati sa rupeti un pic ritmul de viata in care sunteti: iestit seara la o pizza, la un suc, plecati undeva in we,sau chiar fa in asa fel incat sa vada si el ce s-a scris aici poate ii da de gandit.
Iti doresc sa fii puternica pentru tine si familia ta si totul sa se sfarseasca cu happy end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

In casa doar eu am obligatii si sarcini, restul zero.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Pot sa te intreb cine a acceptat si creat aceasta situatie? Crezi ca e atit de greu, macar sa aiba intentia de a te ajuta???
Nu cred... c nu-mi inchipui ca ai putea sa stai la tv si sa-i spui "sterge si mai jos", "vezi ca si la toarta s-a murdarit", "aspira si in sufragerie"...
Ci probabil cam toate treburile le-ai face tot tu, insa sub rezerva faptului ca el te ajuta... poate doar dind cu aspiratorul intr-un interval de timp in care tu ai curata toata casa...

Tu ai ajutat situtia sa devina asa... tot tu trebuie s-o schimbi. Nu cred ca cineva se poate schimba din senin (nici sotul tu ... ) de la bine la ceva mai putin confortabil... dar cu anumite impulsuri sau sfortare... Poate contringere...

Daca l-ai lasa cu copilul citeva zile singur? Sau ai participa la un proiect la job care s te rapeasca citeav zile de acasa ... sa trebuiasca sa se descurce???

Si cu plecatul la mare. Nu vad dec ce sa te rogi, te pregateai de discutii.... Simplu si la obiect, am vazut aceasta pesiune, vrem si noi la mare. Mergi cu noi? Pote si putina raceala si ignoranta l-o durea... sau o trage vre-un semnal de alarma?!?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai tocmai, ca asa cum iti place tie sa te ocupi de casa, asa nu-i place lui. si nu cred ca ai sa poti sa-l schimbi asa usor, ci numai sa-l enervezi. eu personal as opta pt solutia cu menajera.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina - Mi-a placut sfatul cu mersul la mare
Ramonik - sa nu crezi ca vreau sau ma astept de la el sa spele vase, haine, alea-alea. Nu, vreau doar sa schimbe un rahat de bec cand se arde, nu sa astept si sa mi bat gura o saptamana.
Adik sarcinile in casa sa fie clare ... dar pt toata lumea. Nu ca nu pot schimba un bec, dar mai apoi ar urma sa duc masina la mecanic si altele la care nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Draga Daria,
stii cum sunt barbatii astia? nu apreciaza ce au langa ei decat in momentul in care pierd si atunci intra in panica, si le pare rau, si plang si regreta (unii..)
Te rog mult, nu lua decizii pripite, stii de ce iti spun asta, divortul nu este o solutie, nu in cazul vostru.
Incercati sa va regasiti, incercati sa va recuceriti, nu e usor. Faptul ca el e ocupat tot timpul stiu ce inseamna,ar vrea totul la nas, dar sa stii sa spui NU este o mare realizare si o sa vezi ce bine iti va fi!
Invata sa spui NU cand e cazul! E murdar in casa...si ce daca, si eu sunt obosita! Nu avem mancare..si ce daca, fa-ti un sandwich sau du-te la fast food!
Cred sincer ca un concediu impreuna v-ar prinde bine, incerca sa-i faci o surpriza, fa rezervare undeva frumos si nu va avea de ales! Incearca si asta.
Oricum, comunicarea etse cheia si stiu ce zic!
Ai grija!

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Ramonika solutia cu menajera e una practica si comoda... insa nu cred ca-l mai prinde la ceva treburi casnice...

Si chiar ma intreb Daria chiar e pasionata de treburile casnice sau le face cu asa placere??? Cred ca deja a devenit obijnuinta...si a uitat ca are un sot care ar putea s-o mai sustina.

Voiam sa te mai intreb ceva: activitati comune aveti? Si acum cu marea... daca ai putea sa vii cu un plan care sa contina si ceva ce stii ca lui i-ar face placere... poate se lasa prins... si acolo sa redescoperiti "familia ca un tot". Ar putea fi o alta varianta.
Va trebuie ceva ... "rece", sau "tare".... ca sa va trezeasca, pe voi si sentimentele voastre ... ca s-au "decantat" si zac linistite pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ramonikoo, tu tot mai ejti in luna de miere zii drept si daca se nerveaza ce-i, brei, adeka io sa-mi omor ficatii si el no?;))

quote:
Originally posted by Ramonika

pai tocmai, ca asa cum iti place tie sa te ocupi de casa, asa nu-i place lui. si nu cred ca ai sa poti sa-l schimbi asa usor, ci numai sa-l enervezi. eu personal as opta pt solutia cu menajera.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Daria, nu-i mai spune de divort daca nu esti sigura ca vrei asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina - activitati comune zero. Pt ca el nu e, pt ca el e obosit, pt ca lui nu-i place sa iasa din casa. Iar eu ies, mai ales de dragul Giuliei. Cum am mai spus, nici mie nu-mi arde in fiecare zi, pe ploaie sau soare sa merg in parc cate 3-4 ore, dar o fac pt Giulia. Daca vine si el, o data la 3 luni, sta pe celular si pe banca ... sau se ia la harta cu restul copiilor care mai sunt ca deh, fi`sa e fragila si nu care cumva sa pateasca ceva ... aiurea ... nu e el obisnuit cu jungla din parc.
DoamnaBibi - pot sa fac o paranteza ca nu apucai dincolo ? Da, io as incerca !!!
April - poi tocmai ca nu sunt sigura de nimic. Si sunt singura oricum. Si sunt si nefericita.

Mergi la inceput

Dar voi concedii nu aveti? We? Aniversari? Mers la bunici in "gasca"? Iesiri cu alte familii care au copii de virsta Giuliei? Gratare de duminica? (nu ma bag in sens critic... ci iti amintesc din activitatile in care l-ai putea atrage si pe el)

Incearca sa-l implici. Ai cautat? Te-ai hotarit unde va petreceti concediul?

Problema divortului, doar atunci cind esti sigura ca nu mai merge si nu mai puteti incerca.

Mergi la inceput