As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, multa putere si o viata cat mai frumoasa de-acum inainte. te pup dulce si-i dau o imbratisare maaare giuliei. curaj, oradencele mele.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Am incheiat un capitol, am intors pagina si mergem inainte

Sa-ti fie drumul lin de-acum inainte!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dario, ca tot ai douj`de pagini inkide capitolu` si deschide altu` nou, sa fie un nou inceput pentru voi in care sa aveti parte de viata de familie pe care ti-o doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Daria, draga mea saritoare la orice topic cu o vorba buna si incurajari, eu stiu cum e, ce simti. ce ironie, si la mine tot in 2007 a inceput sfarsitul adus de 2009. Vor mai fi momente in care vei plange, in care ve retrai ce a fost doar frumos, dar si pe cele urate, insa usor se vor duce. Si cum imi spuneai tu mie, faptul ca ei nu sunt alaturi de copiii lor, ca nu le vad zambetul zilnic, ca nu le aud perlele zilnice, ca nu ii vad crescand, ii face pe ei niste mari lasi iar noua trebuie sa ne dea putere. O avem si vom izbandi! Va imbratisez pe amandoua cu mare drag, mamica puternica si felina dulce!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Rugaciune pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

buna Daria! din suflet va doresc o viata cat mai frumoasa in continuare!

Te-am urmarit de-a lungul timpului, si te invidiez pentru reusita ta, caci pana la urma e o reusita, ai sa vezi ca o sa va fie mai bine, mai usor, macar chiar daca muncesti la fel nu te trebuie sa slugaresti pe nimeni.

Sa stii ca initial credeam ca nu am sa am acelsi curaj, dar copiii m-au ajutat. Cred ca iti poti imagina usor, cat de "bine" mi-a fost, un intreg an de zile in care el nu a facut NIMIC, fiind intre 2 joburi si eu: servici, mancare, spalat, calcat, curtenie, noaptea - daca nu aveam program artistic izbucneau scenele de gelozie. Da, colac peste toate al meu este si extrem de gelos.

M-am amuzat teribil vazand alte exemple, vin si eu cu completari, sper sa nu va suparati: 2 luni aproape l-am rugat sa-mi faca niste gauri in pereti ptr a atarna diverse tablouri. Dupa ce si-a facut curaj a inceput: adu bormasina, ai masurat? esti sigura? tine aspiratorul, da-mi holsurubul, nu asta, ..., cum tot nu e bine?! cine sa te mai multumeasc ape tine!
si pot continua cu inca vreo cateva exemple, nu prea multe ca nu a facut multe

A stat alaturi de noi pana cand au facut bb-ii 2 luni si am auzit si remarci de genul "nu poti sa-i faci sa taca???". la cumparaturi imi spunea chiar ca masina nu merge cu aer, si ca tb sa-l platesc gras pentru servicii de taximetrie...

Acum, e ai mult pe drumuri, si s-a "laudat" ca a platit la o spalatorie ptr o sacosa de haine 30 euro... va compensa cu taximetria lui...

E bine de stiut, indiferent de situatie, la tine/voi gasesc un suport moral indiferent de deciziile care le voi lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc pentru suport !
Inca ma simt asa, abandonata Nu dati cu pietre, da ?
Insa 2 nopti am avut vreme sa meditez cu ochii beliti la tavan ... asa ca viata merge doar inainte

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Daria,ai niste ochi superbi langa tine si pt ei trebuie sa fii nu bine,ci foarte bine
si asa va fi!am decretat

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

evident Giulia nu-si da seama prin ce trece mama`sa
Am invatat sa zambesc si-n somn

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Daria,mama Giuliei trece prin viata!
si drumul asta,asa cum stii nu e totdeauna presarat cu floricele....
dar ai o florica ....si mama Giuliei e o invingatoare

gandeste pozitiv pt ca orice e posibil sa intalnesti pe drumul acesta.....pe undeva e si soare,acum ai dat de o portiune cu nori,frutuni,grindina etc
tine-te tare de ceea ce ai langa tine si priveste dincolo de nori cu speranta!

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Daria,mama Giuliei trece prin viata!
si drumul asta,asa cum stii nu e totdeauna presarat cu floricele....
dar ai o florica ....si mama Giuliei e o invingatoare

gandeste pozitiv pt ca orice e posibil sa intalnesti pe drumul acesta.....pe undeva e si soare,acum ai dat de o portiune cu nori,frutuni,grindina etc
tine-te tare de ceea ce ai langa tine si priveste dincolo de nori cu speranta!

_

Foarte frumos spus ! Subscriu.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput