Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gabriela,al meu e cu liba de un cot cind desfac borcanelul.Le iubeste de-a dreptul.Desi cind am un fruct in mana,ma trage de mana sa-i dau si-l suge de numa,numa.
Eu ii mai bag cite o marime de biscuiti de la Milupa in fructe sa-i tina 3-4 ore pina la urmatoarea masa de lapte.
Poate a ta se satura cu mai putin,incearca sa vezi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst tremuratul din ce mi-au zis mie nu e lipsa de nimic... sant faze normale la copil... in timpul puseului de crestere ca sant mai nervosi si mai agitati...

fata la mare nu stau mult timp pe creerul tau... doar va vad, asa ca chemati-ma fara grija ca nu deranjez doar ne imbatam de cunostinta si logodim copiii... sa nu mai dea inapoi ca poate isi gaseste Lucas vreo nemtoaica... ce fac? dau anunt aici pe DC sa-mi caut alt ginere? Nu vreau! ca pe asta il am sub supraveghere de la nastere, stiu ce material e

eu merg pe borcaele, nu zi de zi si, dar uneori merg si pe ele ca eu nu despic chiar firul in patru cu diversificarea copilului, plus am incredere in nemti si alte state mai avansate ca noi si cred ca e adevarat ce scrie pe borcane... nici legumele de la mine din piata nu sant romanesti, sant cu ingrasaminte, pesticide si alti coloranti, asa ca nu se stie inca care este mai bun- borcanul nemtesc sau mancarea "facuta de mama" din legume din sera turceasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli, sa iti traiasca pisoiul! Sa fie sanatos! E un mare scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

GABITA, bafta la examene, fetita, inca o data, hai ca mai ai un pic!
cu borcanelele..eu i+am mai dat, mai ales cand am fost sapt trecuta la mare, manca si frucetele si legumele, 2 mese, doar borcanele
am intrebat dr, a zis ca sunt mai bio decat ce e pe piata, fructele barem sunt toate cu prafuri, ca altfel nu fac taranii productie..ma rog..
acum eu mai fac si asa.spre ex, cand am venit de la mare, am luat de la livada de la Medgidia o lada de piersici, aveam mere si banane, am facut intr+o oala cu blenderul piure amestecat si i+am pus la congelator 10 borcanele, in fiecare dimineata ii scoate soacramea si ii da , iar sucul il face pe loc
iar cu legumele, fac supa duminica, pt o saptamana, 5borcanele doar supa, piure de fapt, si 5 borcanele piure de legume cu piept de pui si ii dau o ZI cu carnita, o zi fara...duminica iar mai adaug o leguma, fac si piure de alt fruct..cam asa
si i+am mai dat borcanel cand am introdus un fruct nou care nu era inca pe piata, m+am gandit ca din borcan nu e asa umflat cu de toate..

calciu 2 lingurite pe zi, cred ca 5ml..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

salutare fetelor!

am intrat si eu asseara dupa mult timp ca ne-am plimbat de colo colo...

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA PE ROBERT ! SA LE AJUTE PE SOTIA SI PRINTESA LUI! asa marcata am fost aseara.... abia am adormit tarziu de tot, mi se zbatea inima rau.... of doamne... ce ti-e si cu viata asta.... se apropie de ora 14.,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

noi suntem bine. thea s-a acomodat foarte bine, rade la toata lumea, se joaca. e tare bucuroasa. mergem dimineata in padure, in parc, e superb aici. muuulta lume, mamici cu bebelusi, copiii la joaca, frumos.
ii e dor de sandro, si de acasa la noi. se vede. se uita cateodata peste tot. ieri a vazut undeva un tweety cum are la ea in camera si de nu a "vorbiiit" cu el de mama mama... parca era al ei de acasa...

va pup fetelor, numai bine! mai intru cand am timp. o zi frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Alinuk,cite kg mai are Margelutza?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Danutza eu am ajuns la concl ca am investit in cantarul asta de pomana... il cantaresc la o luna si atunci o face pedi...

acum doua saptamani, la 5 luni avea 8.150kg si 68cm (e un pici ca masa si tat'su )

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

KATY sunt nemaipomeniti bbii. Iti vine sa ii mananci nu sa le dai haine

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Fetelor, intr-o ora plecam. Sa ne tineti pumnii; avem de mers 4 ore + intarzieri cine stie cate minute (se circula cu restrictie), cu trenul cu copil si cu matza... Sper sa nu faca nici unul din ei scandal... Sper sa avem aer conditionat; ultima oara nu era...

Aveti grija de voi!

As fi mers la inmormantare, dar nu avem cum... La botez, probabil ca iar nu se poate, doar daca se va amana pe mai tarziu... Oricum va citesc si o sa aflu... Va rog sa-i spuneti Alinei ca ne gandim la ea si la Bita si ne rugam pt Robert.

Va pupic!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

lore calatorie usoara si sa ajungeti cu bine toti patru!!!imi place ca luati si matza,sunteti in formula completa!

cristiana doar am gustat...pe cuvant de pionier!

dana bine ca te-ai lamurit cu calciul!!!

vroiam sa va arar niste

www.flickr.com/photos/9387936@N04/?saved=1" target="_blank">POZE NOI

ca stiu ca nu am mai facut de mult act de prezenta la cap asta,sa vedeti cum am mai crescut si noi.

sunt cu gandul la alina si la familia ei...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput