Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alina sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna la toata lumea!
Am aflat si eu aseara de trista veste si am intrat special sa transmit CONDOLEANTE SI MULTA PUTERE pentru Alina. Si eu sunt socata si am sters lacrimi citind si vizionand clipul si pozele cu Robert. E cumplit, e de neimaginat durerea din sufletul Alinei si a parintilor. Roberta nu realizeaza acum dar va fi greu oricum mai tarziu. Sa-i dea Dzeu Alinei puterea sa-si creasca fetita. Sunt multe de zis, dar nici-un cuvant nu poate descrie durerea lor...O sa ma rog si eu pentru sufletul lui Robert si pentru puterea Alinei. D-zeu sa-l odihneasca in pace!

PS Noi suntem bine, luam cam putin in greutate, mancam fructe si piure cu supa. Ne rostogolim pe burta si pe spate, radem toata ziua cu toata lumea si vrem mereu afara. Plangem daca nu ni se acorda atentie, dormim putin ziua , noaptea ne trezim de 2-3 ori sa sugem.
Eu astept cu infrigurare ziua cand tr sa merg la Bucuresti pentru operatie, dar inca mai aman pentru ca Iulia inca suge si mi-e mila de ea. Sunt trista pentru ca nu mai pot tine pasul cu voi, dar asta e, atata pot si gata.Ma straduiesc sa-i ofer Iuliei atentie si grija ca de mine poate ma voi ocupa candva, sper sa va mai gasesc pe aici si mai tarziu...
Va doresc la toate sanatate si bebelusilor mai multa sanatate, mi-e dor de voi, dar n-am ce face.
Va pup pe toate!
Sunt si eu alaturi de Alina si Roberta!

mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Pentru Alina si Roberta.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eli La multi ani! pt pisoias!!!

Noi maine mergem la vaccin. Of! sa vedem ce iese de data asta.

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele care mergeti la inmormantare... sa ne ziceti ce si cum si daca exista posibilitate sa acordam un ajutor, ceva, adica cine vrea ca doar nu e obligatoriu...

daca tot vb. de greutate... fugariti-ma si pe mine la dr. ca nu am fost sa facem control de 5 luni din cauza de lene, plimbari si alte chestii foarte "importante" , dar fata mananca asa ca nu ma agit... adica mananca nu chiar mult dar la limita de existenta incat sa nu intru in criza...

fetele... michelle daca mai citesti baga-ma in seama, cum esti?

Cora - si tu cum esti?...

si acum concluzia - chiar santem o familie unita aici, pararea mea, (ca tiganii si eu) la nevoie se cunoaste (bine ar fi sa nu se mai intample) dar am vazut ca au scris si fetele care nu ne "mai bagau in seama" (nu este pe ton de rau... doar sant fete carora le este destul de greu ... nu judec pe nimeni) ... asta inseamna ca din umbra ne mai urmaresc si ele - dar - MAI SCRIETI DIN CAND IN CAND CUM SANTETI!!!!

lore bafta in drum si aer conditionat...

maria 72 - bine ai aparut pe aici, te mai asteptam...

Mergi la inceput

antonia la 5 luni juma are 7 kg si 67 cm. am fost cu ea la dr azi pentru ca are febra 38. cica e de la caldura si ii dam antitermice. m-am saturat de atata febra!!!!!!!!!!!!!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

monu - chiar tu alaptezi... cica bagi imunitate si totusi mereu scrii de febra... ce dumnezeu? Oare nu e alta cauza, poate faci niste analize, ca parca prea din una in alta, cum sa faca febra de la calduri... si restul de ce nu? Poate e ceva ... nu stiu dar parca mi-ar fi mila sa tot bag medicamente in copil, ca ajunge imun la ele si apoi se invata organismul cu ele si nu mai ajuta... Vai de mine si cu doi copiii si cu probleme asa parca din nimic... nu stiu cum te mai tii...
nu te supara ca nu zic nimic de rau...
va pupacim si va dorim multa sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MONU, nasol rau cu caldurile astea, si febra pe deasupra. Ia fetele si haideti la noi, ca s-a racorit ca lumea, avem 25 grade afara. Nu dati cu pietre, va rog!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Liuda, draga de tine, cum sa ma supar? nu sunt de felul meu. eu din pacate nu mai alaptez. am pierdut laptele a 2-a zi dupa botezul Antoniei pentru ca peste noapte Alexia a facut laringita acuta cu episoade de sufocare. si de la stres l-am pierdut:(
si eu m-am saturat sa tot bag in ele antibiotice si antitermice. nu mai stiu ce sa fac. cel putin alexia din 2 in 2 sapt face rosu in gat.
Cristina, multumim de invitatie :). cu 2 copii mici de urnim mai greu din casa.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Acum e cel mai greumoment pt Alina.Ea si Robertica se despart pt totdeauna de Robert,.

asa e,catalina,si eu cand m-am ytrezit tot cu gandul la Alina..si am realizat ca e adevarat..si m_am gandit la fel: oare ea o fi dormit???

or sa faca totusi botezul sau l-au amanat?

fetelor,au aratat aici la tv ca in Romania e un val mare de caldura,ca s-a ajunsla 55 º nu stiu in ce zona,ca nu au mai fost caldurile astea din 1945 ,aratau cum se infigeau tocurile in sfalt ! si au zis ca au interzis sa mai circule camioanele pt ca se inmoaie asfaltul.
baaai,imi vine sa renunt la bilete.nu mai pot,decat sa pierd banii,dar daca o tine asa ,eu renunt.
si asa merg mai mult pt sot,sa-si vada bunica,eu defapt nu vreau sa merg anul asta,nu stiu de ce..
e prima data cand nu ma atrage drumul asta.
mi-e si frica de soselele alea,pline de gropi si de banda dus-intors .
nu ma simt deloc in siguranta pe sosea acolo.
chriss hahah merge cu spatele?? cred ca e haioasa.
Sofía nu a inceput,dar cand e pe bruta se tot impinge in picioare sa inainteze,dar nu ii da prin cap sa ridice fundul(desi poate,pt cao face in somn,il ridica si baga genunchii sub ea,dar cand e sa mearga in 4 labe nu ii da prin cap ca asa s-ar face,crede ca stand "barca" si arcuind spinarea reuseste )
daconst,l-am pus pe prima pagina azi noapte,pe Robert,de cand am deschis capitolul.

cata,bai,frate,ce banci aveti !!!!!
oul sa nu i-l dai pana macar la 8 luni.
la mine in lista e trecut la 11 luni.
Matei e foarte foarte bine si la greutate si la inaltime,deci chiar nu are sens sa te grabesti cu mancarea ,sunt atatea alimente in afara de astea cateva interzise pana la o anumita varsta,asa ca ai de unde alege si diversifica.
nu moare nimeni fara ou ,ca nu e miezul pamantului.daca au zis altii ca nu pana la 11 luni,ceva or fi observat ei.eu tind sa ma iau dupa ce au descoperit,chiar daca e unu la mie caz de ceva,eu nu risc .
as risca daca alte alimente nu ar fi,sau daca ar fi prea multe interzise si as zice pai atunci ce ramane sa ii dau? dar cum sunt doar cate sa numeri pe degete,consider ca NU EXISTA si am ce sa ii dau sa manance.
asa ca te rog eu nu te grabi,chiar daca toti dau,acolo,daca exista o cea mai mica indoiala,de ce sa risti?
ca si ficatelul de pui care pe vremuri era un foarte bun aliment dar acum se stie ca nu e deloc bun pana laaaa..cred ca un an.
daca Matei era cu probleme,slabut,mititel,ziceam ca disperi si dai orice numai sa creasca,dar el are un ritm perfect !!!

m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca ii da bebelului la 6 luni lapte la cutie,din asta de-al nostru,apa chioara.ca nu mai vrea altceva...

am un sistem de a pune fructe sa roada bebe.un saculet mic,se baga bucatele de fructe in el,se infileteaza pe un suport de plastic cu maner asemanator cu o suzeta mare,si copilul suge saculetul ala si iese zeama.ca sa invete sa le mestece singur,dar sa nu se inece e ideea.
sa cautati si voi.

loleka,asa m-as intreba si eu ,ca si tine,de ce ,daca se tine cont de varsta asta la altele,nu se tine si la diversificare?
cu atat mai mult are nevoie de lapte lapte lapte !
la fel ca si cristianei70,nici mie nu imi suna bine ca ti-a spus ca trebuie sa recupereze 900g.nu se recupereaza ce nu s-a pus,doar sa se mearga bine inainte.schimbul de percentil nu e bun,bineinteles.
cristiana a mea s-a pastrat in percentil 25 pe linie.si totusi familia imi spuena ca NU E BINE,ca e SUB.sub ce,sub medie?? da,e sub medie,sub maxim,e 25% ,dar nu inseamna SUB GRAFIC.
si cand le spuneam ca nu e sub grafic ziceau " pai si tu vrei sa ajunga sub grafic?".Ce-are,nene,una cu alta???????????
eu iti explic unde e situat si tu imi spuica vreau nu stiu ce....mama e de groaza!
eli
,vad ca si tie iti recomanda ousor devreme..
e boala grea intre pediatrii romani cu oul minune.
Liuda,asa e,atunci i-a fost ceasul.nu a murit in Afganistan si a murit in usa masinii...in mod stupid.
cred ca ai fost socata de intamplare!
gabriela,esti atre cu examenele astea si cu beb!!
si fetele care mai dau examene in perioada ast!! felicitari!
ce ochisori frumosi are buburuza!

cu barbia tremuranda,si eu am intrebat aici,mai de mult,si au spus ca e normal,ca nu e lipsa de niic un calciu.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput