Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
Crishtinutza spune:
Buna fetelor,
Am citit si eu... inca de ieri... am fost atat de socata incat nu am stiut ce sa spun, am avut impresia ca daca nu scriu nimic poate nu e adevarat... e atat de trist, mai ales ca erau amandoi la inceput de drum, si atat de tinar... nu stiu cata putere iti trebuie sa poti sa treci peste asa ceva. Sincer, mi se pare cel mai cumplit sa plece de langa tine asa sufletul pereche... si pentru parinti, acum ca stim cu toatele cum se creste un copil, ce durere...
Alina, sincere condoleante! Iti doresc din tot sufletul multa putere, puiul vostru are acum mai multa nevoie de tine ca niciodata si trebuie sa incerci sa iti pastrezi mintea limpede pentru ea...
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Cristina
romaria spune:
Sunt socata nu pot sa cred ce citesc. Alina , sa te ajute Dumnezeu sa treci mai departe !
Dumnezeu sa-l ierte pe Robert!
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
pako spune:
Alina, sincere condoleante!Nici nu stiu ce sa zic...multa putere sa treci peste momentul asta atat de trist.
Multumim pentru urarile de la multi ani...am facut si noi azi 5 lunisoare...papam fructe si legume cam 50 de grame la o masa, ziua nu prea dormim dar ma consolez ca noaptea doarme bine,avem doar o singura trezire pt. bibe)
Lilimic, nici Liviu nu mai papa bine lapticul...eu am dat vina pe caldurile astea....cu legumele, la fel....cam greu dar eu sunt cam "nebuna" si ii indes lingurita in gurita sa le pape
va pup pe toate
aelita spune:
liuda,sper sa nu uit sa fac poza la saculetul ala de fructe.
catalino,vezi ce misto e la dus cu scalambaiala ???????? acu ma duc si .fac iar un karaoke !!
ivonna,ai dreptate,mai bine pleci in concediu prin alte parti..
gabriela-ma pricep eu,dar daca nu stiu exact ce sa fac,nu vreau sa iasa carpeala ...ma gandeamca poate exista ceva de musculite speciala pt carut,nu doar pt patut.
daca nu,pana la uirma fac ca tine..dar sa nu fie urat..
daconst,acum 11-12 ani am jurat ca niciodata nu am sa mai merg in picioare pe holurile trenurilor !!! pt ca eu in compartimente nu rezistam,ieseam pe hol si stateam spanzurata pe geam,cu aerul in fatza ca altfel nu puteam,sau ma puneam jos .inauntru nu rezistam,mai ales ca lumea stiti cum era,sa inchizi geamul ca vine curent.
de masinile de pe vremuri nu mai zic,ca eu evitam sa merg vara,ca la fel vomitam tot drumul.
aerul condi a fost o minune cand a aparut.
cristiana70 noi avem o problema de ombilic,eu si sotul,nu putem unul fara altul .daca eu nu merg,nu se mai duce nici el.asta nu iese nici la bere fara mine .mai ales acum sa pelce fara fii-sa? se usuca ! asa ca inseamna sa il privez pe el de ceea ce isi doreste,si,desi stiu ca pot sa o fac,ca executa,mi se pare abuziv ,ca nici el nu imi face chestii doar ca stie ca nu am incotro.
si mai ales ca el va face tot ce vreau eu acolo si imi va crea conditiile necesare,dar nici asa nu vreau...
la soacra-mea nu e obligatoriu sa stam,tot eu sunt cu statul acolo sa nu se supere,ca daca eu ii zic hai la hotel,mergem !dar ce-or sa zica?
inainte eu stateam in apartamentul in care traisem cu mama,mama are doua aprtamente,ea era la fel plecata din tara,apartamentele goale,si mereu stateam acolo singuri,si soacra-mea suferea ca nu vrem sa stam la ea . avusesem probleme mari inainte de plecarea din tara si a durat ani ca sa imi treaca mie,si dupa mult einsistente,dupa ani si ani in care noi dormeam numai in apartamentul ala sau pe unde ramaneam seara,la prieteni,la rude...numai de la ei plecam seara..am cedat si am zis ca ramanem acolo .si daca am ramas un an,s-au obisnuit asa.
apoi mama a inchiriat apartamentele,daca tot nu ne mai duceam acolo.
la tata nu ma duc,desi are ditai casa singur dar e o mizerie de nedescris,i-am paltit femeie sa il ajute si a dat-o afara ca ce adica el nue capabil? si nu e!
si doar nu ma duc sa-i fac lui curat si sa-i spal! destulca umblu sa-i asigur toate cele de iarna si sa-i platesc lumina ca stie cand vine vara ca venim ,impozitele ,cablul.ce dracu sa-i fac!
la soacra-mea acum sunt doar bunica(in una din case) si cumnata (in alta casa).ca restul sunt toti aici.dar in august ne ducem toti gramada.au vreo 5 camere,dar prea multi ne adunam!
pe alta parte mi-ar placea acolo,ca au curte.
stam afara sunb vitza,adevarul e ca de vitza mi-e dor!!
si e si mai racoare in casa,fatza de blocuri.
la bucuresti avem pe unde sta,sau la hotel,ca nu-i bai.
Oricum ne ducem in vacanta restul zilelor de august.numai sa ne hotaram unde,ca prea suntem de coma,eu nu sunt in stare sa ma decid,iar el lasa totul in mana mea.halal nevasta !!
unde dracu sa plec si eu ,fetelor ??ca sunt batuta rau in cap.
vreau si aproape,si cu curu-n sus!
vreau sa plec intre 1 si 6 o tura.si apoi cand vin din romania,dupa 22 plec la mare aici.pana la finalul lunii.sau pana m,a plictisesc.
al meu cica nu vrea decat sa stea cu curu-n sus si sa nu ma auda de bucatarie !
saliva sterila , ce mai auzii!!!!!!!!!!
adinus,la tara nu ma duc cu trenul nici moarta,ca le stiiu de-o viata intreaga hahah si drumul ala frumos apoi prinm padure,o fi el pitoresc,dar eu nu mai sunt pitoreasca!
la tara cu taxiul,ca e aproape,la 7 km de orasul meu.mai bine merg pe jos decat cu trenu!
ma gandeam la tren,alea de cursa mai lunga,ca as vrea sa evit soselele,as ami s-a facut o frica de ele si cand ma gandesc ca sunt si cu copil..ca de-aia nici nu vin cu masina...
si mi-ec adaca imi intra frica pe acolo,nu mai ies din amaratul ala al meu de oras.
si amcar la bucuresti sa ajung si raman dracu acolo.dau o tura apoi sa le spun adios si gata !
care stiti cu chiriile masinilor?? ce cat unde?
ivonna,intru pe site sa ma uit,sper sa si pricep ceva pe acolo.asa e,uitasem ca in ROMANIA se asteapta trenul.
bai,ma faceti de vin tot cu masina,dar chinui copilu asta 3 zile pe drum!
baaaaai,sa ma uit dracu,eu pe ce aeroport oi veni? normal ca scrie in ce am porimit eu pe mail,beletu' ala,dar cine s-a uitat???
ha! misto siteul!! sa stii ca e o idee buna!!
deja am ochit una ! sa vedem ce zice si domnu' .
citesc ca ati venit de la inmormanatre,si plang din nou....
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
marybell spune:
dragele mele...
am ajuns si noi acasa, mai tarziu fiindca de la biserica am plecat undeva sa rezolvam o mica treaba.
ce sa va spun? asa cum au expus si celelalte fete...scena de la biserica..TRIST foarte trist, ni s-a rupt sufletul cand am vazut si simtit atata suferinta, in jurul nostru
m-a impresionat faptul ca, desi foarte, foarte indurerata si parca intr-o stare letargica, de la atata plans si de la medicamente (am inteles ca i-au dat ceva sedative) Alina ne-a remarcat, imediat ce a intrat in curtea bisericii si a intins mainile cu disperare catre noi, parca incercand sa-si mai aline marea durere din suflet. era sfasiata, sfarsita si plina de durere in suflet...
bineinteles ca ne-a apucat plansu' si pe noi, nu am rezistat niciuna.
povestea prietena ei, parca, nu mai stiu cine era exact, ca aseara la priveghi s-au gandit sa o aduca pe Roberta langa tacsu ca sa o mai vada inca o data, si copila cand a fost apropiata de el, a inceput sa zambeasca, apoi au inceput sa planga toti ![]()
dupa slujba, cand asteptau sa il scoata din biserica, langa mine si Messa pe banca s-a asezat la un moment dat mama lui Robert, cu o doamna si un baiat care am inteles de la Katy ca el l-ar fi gasit primul la locul accidentului, si mama lui saraca le spunea celor doi, ca: "daca ar fi plecat in alta zi nu s-ar fi intamplat nimic", iar baiatul ii spunea ca: "oricum cu un astfel de motor bomba se putea intampla in orice moment"
la iesirea din curte saracutza de ea a cedat si a tipat de 2 ori foarte tare "Doamne Dumnezeule" dupa care aproape ca a lesinat, au dus-o de brate cele 2 fete care au si adus-o intr-o masina.
nu stiu daca mai are rost sa spun ceva, imi pare atat de rau...Alina sa stii ca suntem in continuare profund indurerati, si ne rugam
pentru linistea lui Robert.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
aelita spune:
plang...
pt ca azi a fost o zi neagrapt mamicile de ianuarie-februarie 2007.
pt ca a fost cea mai nenorocita zi pt scumpa noastra ALINA.
pt durerea ei sfasietoare.
pt copilul care a ramas fara tata...
Se vede ca Robert a fost iubit tare de toti prietenii,ca a fost un prieten adevarat si a avut o inmormantare plina de onoruri.
A fost un om care a iubit soselele,motoarele,se vedea din videoclipuri ca avea asta in sange,si numai cine are pasiuni il intelege.
cand ai o pasiune,traiesti prin ea,respiri prin ea,e ca a doua inima care bate numai cand esti acolo !
a trait asa cum si-a dorit,a iubit mult motoarele,soselele,si a murit cu ceea ce i-a fost mai drag.ca soldatul care moare pe campul delupta.
nimanui nu ii place sa moara nicicum,niciodata,dar daac ar fi sa aleaga fiecare,cred ca si-ar alege pasiunea vietii.
cand am vazut videoclipruile am inteles ce a insemnat pt el motorul.sunt putini oameni care simt asta,si pt eci din afara e greu de inteles.
am avut un prieten care a murit la fel,toata viata a trait,deasemenea pt motoare.repara motoare si participa la concursuri incepand cu 6 ani.toata viata..asta stia sa faca cel mai bine.si a murit intr-un pom.din afar se vede ciudat asta.dar ei traiesc si mor asa cum sunt lasati pe pamant: cu pasiunea in sange.
poate daca ar fi avut conditii ar fi ajuns udneva la curse,ar fi facut ceva cu pasiunea asta...
au ramas prietenii lui sa isi aminteasca de el prin fiecare zgomot al acceleratorului ...
Robert,ai avut o inmormantare de CAMPION !
Ai iubit zgomotul rotilor si al motoarelor,si ai plecat ,intr-o zi,in zggomotul mult iubit.
Sa te odinhesti in pace si de acolo de sus sa veghezi asupra Alinei,a Robertei,sa le ajuti sa isi gaseasca pacea interioara fara tine,asupra parintilor tai pe care banuiesc ca i-ai lasat cu inima rupta in mii de bucati...
mii de flori pt tine !!!
o mare imbratisare pt Alina,mult aputere sa iti dea Dumnezeu ca sa poti continua inviata asta nedreapta !sa iti gasesti linistea alaturi de Robertica !
imi pare rau ca treci prin asa durere !
imi pare rau ca Bita nu il va mai vedea pe tati,ca il va cunoaste doar din poze ...
imi pare rau pt tot ce ti se intampla...
as vrea sa am o putere sa te scutesc de suferinta asta,dar nimeni nu poate.
Alina,te iubim si suntem alaturi de tine !!!
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
simo29 spune:
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !
MULTA PUTERE PENTRU A TRECE PESTE ACESTE MOMENTE GRELE!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
sraluca spune:
AELITA trenurile sunt de groaza. Nu stiu prin tara dar cta-buc au bagat unul misto care cred ca are si a/c dar face vara 6 ore si iarna vro 5 parca
CRISTIANA dar pe BOBI ma lasi sa ii linga manutele lui BILA
. Ca mai nou a trecut d ela picioare la manute. Si intradevar, dupa aia si le baga in gura 
AELITA sa iti povestesc eu cum fac cu rudele. Am invatat de la mama mea care a suportat-o pe soacra-sa ce a suportatt- impreuna cu sor-sa (iti dai seama 2 babatii ne inghesuiam intr-un pat de 3 cam) si a trimis-o la hotel.
Si acum eu, fi-sa nu sunt mai prejos: ma suna finii ( care ea e verisoara primara cu barbati-miu) ca vor sa vina sa stea la mine la saturn in weekend o noapte ei si cu fratele ei (2 cam). La care eu senina: dar de ce nu stati in Constanta la bunica sau la soacra-mea si veniti pana la saturn![]()
![]()
![]()
. Nici un gand nu am avut sa ii chem la mine![]()
![]()
![]()
![]()
AELITA du-te la greci, la turci sau la bulgari. Si in spania e misto pe langa barcelona pe acolo.![]()
Daca vii cu klm vii la otopeni .
Mi-am permis sa te plagiez pt ca eu nu puteam exprima mai bine ceea ce simt. Multumesc.Sper sa nu te superi.
plang...
pt ca azi a fost o zi neagrapt mamicile de ianuarie-februarie 2007.
pt ca a fost cea mai nenorocita zi pt scumpa noastra ALINA.
pt durerea ei sfasietoare.
pt copilul care a ramas fara tata...
Se vede ca Robert a fost iubit tare de toti prietenii,ca a fost un prieten adevarat si a avut o inmormantare plina de onoruri.
A fost un om care a iubit soselele,motoarele,se vedea din videoclipuri ca avea asta in sange,si numai cine are pasiuni il intelege.
cand ai o pasiune,traiesti prin ea,respiri prin ea,e ca a doua inima care bate numai cand esti acolo !
a trait asa cum si-a dorit,a iubit mult motoarele,soselele,si a murit cu ceea ce i-a fost mai drag.ca soldatul care moare pe campul delupta.
nimanui nu ii place sa moara nicicum,niciodata,dar daac ar fi sa aleaga fiecare,cred ca si-ar alege pasiunea vietii.
cand am vazut videoclipruile am inteles ce a insemnat pt el motorul.sunt putini oameni care simt asta,si pt eci din afara e greu de inteles.
am avut un prieten care a murit la fel,toata viata a trait,deasemenea pt motoare.repara motoare si participa la concursuri incepand cu 6 ani.toata viata..asta stia sa faca cel mai bine.si a murit intr-un pom.din afar se vede ciudat asta.dar ei traiesc si mor asa cum sunt lasati pe pamant: cu pasiunea in sange.
poate daca ar fi avut conditii ar fi ajuns udneva la curse,ar fi facut ceva cu pasiunea asta...
au ramas prietenii lui sa isi aminteasca de el prin fiecare zgomot al acceleratorului ...
Robert,ai avut o inmormantare de CAMPION !
Ai iubit zgomotul rotilor si al motoarelor,si ai plecat ,intr-o zi,in zggomotul mult iubit.
Sa te odinhesti in pace si de acolo de sus sa veghezi asupra Alinei,a Robertei,sa le ajuti sa isi gaseasca pacea interioara fara tine,asupra parintilor tai pe care banuiesc ca i-ai lasat cu inima rupta in mii de bucati...
mii de flori pt tine !!!
o mare imbratisare pt Alina,mult aputere sa iti dea Dumnezeu ca sa poti continua inviata asta nedreapta !sa iti gasesti linistea alaturi de Robertica !
imi pare rau ca treci prin asa durere !
imi pare rau ca Bita nu il va mai vedea pe tati,ca il va cunoaste doar din poze ...
imi pare rau pt tot ce ti se intampla...
as vrea sa am o putere sa te scutesc de suferinta asta,dar nimeni nu poate.
Alina,te iubim si suntem alaturi de tine !!!
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
rali spune:
Fetelor- ce povestiti...ma trec toti fiorii si imi inghit lacrimile... ce trist ...cata durere si suferinta...iar faza cu Roberta m-a lasat fara cuvinte...
Alina- esti o luptatoare si cu siguranta vei trece peste aceasta grea incercare!Roberta are mare nevoie de tine!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Robert!
Se spune ca oamenii buni mor tineri...
Legat de faza cu Roberta mi-am adus aminte de o fetita din blocul parintilor mei: i-a murit bunicul de care era foarte atasata desi avea 2 anisori... si pentru ca tot intreba de toto au dus-o sa-l vada cand l-a vazut a spus :"toto doarme, ca e obosit" si i-a pus jucaria preferata langa el si a intrebat cand se trezeste sa mearga la plimbare?...
(31.01.2007)