Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 7

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 salutari mamici! slaba slaba miscarea pe forum..... unde ati disparut??
noi bine mersi, azi dim a plouat in iasi, am stat in casa, mai aveam un pic si ne urcam pe pereti, si fiu'miu si eu, de plictiseala. nici nu mai stiam ce sa facem, cum sa ma maimutaresc, ce fete sa mai fac, ce sa mai zic ca sa il distrez. ei, pana la urma s-a oprit ploaia, am iesit afara (20 de grade  ) si a fost mai bine, vorba dandusei.... am admirat copacii, copiii, tarabele cu multe chestii colorate.
) si a fost mai bine, vorba dandusei.... am admirat copacii, copiii, tarabele cu multe chestii colorate.
am vb cu lorym in seara asta, a fost la pediatra, iar are probleme cu rianna. a luat doar 200 de grame in greutate, are 7.500kg, vomita zilnic, nu vrea sa pape, etc. asa ca i-a dat ceva tratament pt fetita (nu stiu ce), sa vada cum se comporta, daca nu se rezolva problema vor incerca o alta abordare. era destul de demoralizata, nu are laptop, nu are cum sa va povesteasca ea toate cele, dar va pupa dulce.
cam atat din targul iesilor, va pupic
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

dianocica spune:
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
cind am timp,imi corectez mesajul,ca iar ma prinde profa' de romAna si nu se stie ce patesc de data asta...[

diana si david 03.12.06
Pentru Diana

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 nu mai stiu cine se plagea de tetina de la nuk..... sa va zic ce am facut eu aseara, cand m-am enervat rau de tot.... pai dura cam 20-25 de min sa pape Dani un bibe de 180 ml, asa ca am largit bine de tot tetina de la nuk, a ras bibe in 5min si surpriza......... a mancat 240ml de laptic. pana acum ramanea mereu cam 60-70ml in bibe, cred ca se plictisea de atata tras.... uite acum papa mult mult mai bine (nu ca as avea motive sa ma plang la cap asta)
a deju Doamne.... tare e frumos copilul ala al tau! sa iti traiasca! da' vezi ca nu imi place.... iar incepi cu mare, nisip si mult mai rau PESCARUSI??!!!! vezi ca scot biciul!!
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

a_deju spune:
a_deju spune:
 hai mai, ca nu e rautate.. e ..fun :) cel putin io m-am distrat :) de situatie, nu de persoane, precizez ca sa nu se inteleaga cine stie ce alta minunatie :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Laura13 spune:
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
hai mai, ca nu e rautate.. e ..fun :) cel putin io m-am distrat :) de situatie, nu de persoane, precizez ca sa nu se inteleaga cine stie ce alta minunatie :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dar nu stiti ca totul se poate interpreta??? de asta zic.....
Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi

dandusa spune:
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by aelitaquote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by dandusa
editez ca am mincat o litera...si nu se intelegea nimic...
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
editez si eu sa indepartez scrisul si rasul de semnatura,ca da urat in mesaj...
...ce-aveti mai?...nu-i de ris...zauuuu ca nu...
...cind am timp,imi corectez mesajul,ca iar ma prinde profa' de romAna si nu se stie ce patesc de data asta...,vummmm,vummmm
...fac cinste cu o bere...,hai noroc...
Mindrete de Crinuta
hai mai.... nu fii rea.
..tot io' sint rea?...,sau glumesti?!?...,daca da,hahahahah
 ...,daca nu tanananana
...,daca nu tanananana
Mindrete de Crinuta

Teutz spune:
Teutz spune:
 Dandusa, am ras cu lacrimi de litera ta! 

Dianocica, te-ai tuns iar???? Daca va continua sa fie in halul asta de cald, in curand nu o sa mai ai ce tunde. Poze, poze cat de curand!!! Ai noroc ca iti sta bine tunsa scurt. Si eu m-as tunde, ca nu mai suport parul asta de tot rahatul, dar as arata ca naiba tunsa scurt.
 Poze, poze cat de curand!!! Ai noroc ca iti sta bine tunsa scurt. Si eu m-as tunde, ca nu mai suport parul asta de tot rahatul, dar as arata ca naiba tunsa scurt.
Teutz  de
 de  Alexia Iarina (10.12.2006)
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

lizzy spune:
lizzy spune:
 n-am apucat sa citesc nika, zic numa' ca ne merge un picutz mai bine.
azi, intamplator, a acceptat si un bibe cu lapte. in rest papa cereale lungite si piure de legume luuuung de tot si ala. doar 3 mese/zi dar bine ca le are si pe alea.
ii adaug apa in piureuri in ideea sa-l hidratez cumva.
el arata ok, nu pare deshidratat, sper in 1-2 zile sa-si mai revina si sa accepte iar bibele, macar lapte, daca apa/ceai nu.
peste zi incercam sa ne aparam de caldura sa nu ne incinga si aia...
branula il enerveaza cumplit, e foare frustrat, isi tot scutura manutza, doar-doar o scapa de intrus...
mai intru cand pot.
va pup pe toate 
Diana, mami de  Marc (17.12.06) si
Marc (17.12.06) si  Ianis  (14.09.04)
Ianis  (14.09.04) 
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei 
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Laura13 spune:
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
si uite asa se interpreteaza.... dandusa AM GLUMITTTTTTTTTTTTTT! pe bune, sper ca nu te-ai suparat!! pliizzzz! spune ca nu te-ai suparat, a fost o gluma proasta, mea culpa!

ok???
 ok???Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
slideshow Daniel
Mamici din Iasi

Laura13 spune:
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
n-am apucat sa citesc nika, zic numa' ca ne merge un picutz mai bine.
azi, intamplator, a acceptat si un bibe cu lapte. in rest papa cereale lungite si piure de legume luuuung de tot si ala. doar 3 mese/zi dar bine ca le are si pe alea.
ii adaug apa in piureuri in ideea sa-l hidratez cumva.
el arata ok, nu pare deshidratat, sper in 1-2 zile sa-si mai revina si sa accepte iar bibele, macar lapte, daca apa/ceai nu.
peste zi incercam sa ne aparam de caldura sa nu ne incinga si aia...
branula il enerveaza cumplit, e foare frustrat, isi tot scutura manutza, doar-doar o scapa de intrus...
mai intru cand pot.
va pup pe toate
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
eu stiu, sa ma corecteze cineva daca nu am dreptate, ca daca fontanela este lasata atunci copilul e deshidratat. eu asa verific, bine, la noi, e tot e tot timpul lasata si de aceea ma stresez ca nu vrea sa bea nimic.
multa sanatate, bine ca sunteti pe drumul cel bun!
Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
slideshow Daniel
Mamici din Iasi