Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura, scoate mama biciu', centura cu bile, peria de sarma, ce vrei tu, si baga... mai anticelulitic de-atat nici ca se poate :)) ca daca ma las in baza mea.. e jale :)))
si cu pescarusii...daca doresti, imediat pun de-un stol impaiat :) ma dispera noaptea... au un ticnal, zici ca e fix motanu'-n crize :) dormi andreeo daca poti :)) (bine...asta asa, de umplutura, ca pe fundal mai trece cate-un tren - deja le deosebesc pe cele de marfa de cele de calatori numa' dupa scrasnetu' rotilor; se mai aude cate-o sirena din port... si macar de-ar fi vreun pui de ariel, nope, e de-aia de-a lu' roaita... magnific :) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bine...asta asa, de umplutura, ca pe fundal mai trece cate-un tren - deja le deosebesc pe cele de marfa de cele de calatori numa' dupa scrasnetu' rotilor; se mai aude cate-o sirena din port... si macar de-ar fi vreun pui de ariel, nope, e de-aia de-a lu' roaita... magnific :) )

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

da' cata gluma, cata panarama, poti baga un pescarus pe fundal, ca mie imi plac de MOR!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

si uite asa se interpreteaza.... dandusa AM GLUMITTTTTTTTTTTTTT! pe bune, sper ca nu te-ai suparat!! pliizzzz! spune ca nu te-ai suparat, a fost o gluma proasta, mea culpa! ok???

fata,ai inebunit????,cum sa ma supar????,da' asa ma stii tu pe mine????pielea mea...,nu mai stim de gluma???...,deci ma scuzati....cin' se supara ,la gara cu el...,dus rece sau o bere...
eu ma distrez pe forum...,inafara(p-asta nu-l stiu...,se scrie legat?...sau despartit?) forumului...,slava domnului se gasesc o groaza de chestii care nu sint fun....,zauuu...

Think pink!!!,zicala Asizei...,apropo,unde-mi esti cuscra?

Deci pup si eu,Laurici

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

hai ca acu' pot sa dorm si eu linistita (omulet care isi sterge transpiratia de pe fata!)

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mie pescarusii imi gauresc mereu sacul pus in fatza casei, miercurea cand vine masina sa ridice gunoiul. azi dimineata tipau nevoie mare...or fi dat de vreun pampers ?

laura13, of, cate probleme pe Lory saraca...dar oare de ce vomita bebica? trimte-i multi pupici din partea noastra!

Mergi la inceput

uite laura, special pt tine un stol de urlatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:

Ce chef de distractie aveti in seara asta,ma rad de nu msai pot aici de una singura,dar asta cu stolul e cireasa de pe tort

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

quote:

pai... mersi, dar nu-i aud cum urla :)))

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

eu tot pun cate un filmulet cu evolutiile copilului meu in ale taratului. sa vedeti ce film fac cand ii va reusi!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

pai ce sa facem.. ne descarcam si noi in mod pozitiv... mai bine-asa decat cu nervi :)
si ca veni vorba... io, vrand-nevrand, am scapat de nervi, gata.. cred ca stiti metoda, e aia clasica... ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )

Mergi la inceput