Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
a_deju spune:
laura, scoate mama biciu', centura cu bile, peria de sarma, ce vrei tu, si baga... mai anticelulitic de-atat nici ca se poate :)) ca daca ma las in baza mea.. e jale :)))
si cu pescarusii...daca doresti, imediat pun de-un stol impaiat :) ma dispera noaptea... au un ticnal, zici ca e fix motanu'-n crize :) dormi andreeo daca poti :)) (bine...asta asa, de umplutura, ca pe fundal mai trece cate-un tren - deja le deosebesc pe cele de marfa de cele de calatori numa' dupa scrasnetu' rotilor; se mai aude cate-o sirena din port... si macar de-ar fi vreun pui de ariel, nope, e de-aia de-a lu' roaita... magnific :) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bine...asta asa, de umplutura, ca pe fundal mai trece cate-un tren - deja le deosebesc pe cele de marfa de cele de calatori numa' dupa scrasnetu' rotilor; se mai aude cate-o sirena din port... si macar de-ar fi vreun pui de ariel, nope, e de-aia de-a lu' roaita... magnific :) )
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

da' cata gluma, cata panarama, poti baga un pescarus pe fundal, ca mie imi plac de MOR!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
si uite asa se interpreteaza.... dandusa AM GLUMITTTTTTTTTTTTTT! pe bune, sper ca nu te-ai suparat!! pliizzzz! spune ca nu te-ai suparat, a fost o gluma proasta, mea culpa!![]()
![]()
![]()
![]()
ok???
fata,ai inebunit????,cum sa ma supar????,da' asa ma stii tu pe mine????pielea mea...,nu mai stim de gluma???...,deci ma scuzati....cin' se supara ,la gara cu el...,dus rece
sau o bere...
eu ma distrez pe forum...,inafara(p-asta nu-l stiu...,se scrie legat?
...sau despartit?)Think pink!!!,zicala Asizei...,apropo,unde-mi esti cuscra?
Deci pup si eu,Laurici

Mindrete de Crinuta
Laura13 spune:
hai ca acu' pot sa dorm si eu linistita (omulet care isi sterge transpiratia de pe fata!)
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Ktrinel spune:
mie pescarusii imi gauresc mereu sacul pus in fatza casei, miercurea cand vine masina sa ridice gunoiul.
azi dimineata tipau nevoie mare...or fi dat de vreun pampers
?
laura13, of, cate probleme pe Lory saraca...dar oare de ce vomita bebica?
trimte-i multi pupici din partea noastra!
a_deju spune:
uite laura, special pt tine un stol de urlatori
adinazot spune:
quote:
Ce chef de distractie aveti in seara asta,ma rad de nu msai pot aici de una singura,dar asta cu stolul e cireasa de pe tort

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8
Laura13 spune:
quote:
pai... mersi, dar nu-i aud cum urla :)))
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
eu tot pun cate un filmulet cu evolutiile copilului meu in ale taratului. sa vedeti ce film fac cand ii va reusi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
pai ce sa facem.. ne descarcam si noi in mod pozitiv... mai bine-asa decat cu nervi :)
si ca veni vorba... io, vrand-nevrand, am scapat de nervi, gata.. cred ca stiti metoda, e aia clasica...
ce sa-i fac, m-a prins omu' la-nghesuiala... musca era pe caciula, c-am tot fost cu falca-nspre cer de nush cat timp incoa'.... a prestat fata :)) (da'...las' c-a meritat :))) )