Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

v-ati topit de tot ????????? ati ajuns pe pag 2... hopa-sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Sara,sa cresti mare ,sanatoasa...
La multi ani,sandokanilor!!!,puupam mamica de gemeni frumosi...

Saryta,
hai repede cu mindrele,frumoasele,sa admiram si noi ...
A-deju,
vaaaiii ,ce frumos s-a facut motanul...,vaaai ce frumos ii sta in verdeee...,vaaaiii,mor de dragul lui...Ai vazut ca mai sint si altii care zic ca-ti seamana?!?...,sa ma crezi de acum incolo...,iti seamana leit...si parca i se cirlionteaza si parul...,zauuu
Aelita,
deci nu te-au filmat in chiloti si maieu?...,dar cum?...,felicitari pentru aparitie...

Daca cumva aveti de gind sa contactati agentia "milenium tour"...,mai ginditi-va...,sint foarte neseriosi...,nu mai intru in amanunte picante si socante...,ca m-am enervat destul pe ziua de azi...,am mai luat si copilul cu mine pina la Universitate,ca acolo au astia unul din sedii...si m-a apucat ora 12.30,certindu-ma cu ei...,in final am avut cistig de cauza...,ba chiar si o reducere...asa...,din senin...
Apoi am mers in Cismigiu,...,am cumparat papica de la farmacie...,a luat si mami de la mec...,ne-am bagat la umbra si vreau sa va spun ca am avut o zi minunata,petrecuta cu fiica mea...Iubesc sa pierd vremea...,asa...,in parc ,sa privim pasarele,copii si leganele...,sa papam la iarba verde...,a fost nemaipomenit de frumos si de relaxant...Aveam nevoie...
Bine,norocul nostru ca azi a fost o zi mai normala...,am simtit si adieri de vint...,reci...,nu fierbinti...,nu ieseau aburi din asfalt...si ne-a mai udat si un nene in parc cu furtunul...,din gresala...,el saracu' isi cerea scuze...,mii de scuze......,da' noi i-am facut un semn discret...

Ralumat,
cum stai cu arsurile?...,esti ok?
Danita,
noi bem multe lichide...,azi de ex...,a baut aproape 300 ml de apa...,plus titza...,tine la frumusete ,fata mea...,stie ca face bine la ten...

Mindrete de Crinuta

editez ca am mincat o litera...si nu se intelegea nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

vine ploaia, bine-mi pare..... tuna, fulgera, si tot tacamu'.. da' daca o trage ca aseara (adica un pish de 5 min..) ma enervez tare.

am fost la plimbare..nu zic unde, ca ma linsati, dar era ceva cu mare, vant, pescarusi si io, nebuna satului, fericita nevoie mare c-am gasit tub de-ala de baloane de sapun... bai, o racoare si un bineeeeeeee... super truper :) ma mai dau si maine o tura :)

va foarte multumesc pentru aprecieri, sunteti niste dragute, dar..n-ati retinut ideea :) scopul era sa NU semene cu mine... sa-mi ziceti: ptiu ptiu, e bucatica mihai! :))) pai ce facem mai fetelor, ia va rog sa va revizuiti comportamentul :))) dandusa, apreciez aia cu buclele :)) iete, luati exemplu, fata macar a incercat :)))))))))))

hai ca bat campii, ceea ce, de altfel, nici nu e neobisnuit... da' v-am zis ca m-am simtit super in seara asta, da? :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

hai ca mi-am adus aminte ca mai era ceva :) aia cu ligheanu' nu e ceea ce pare.. adica nu stiu exact ce pare :) a se interpreta ceva de genu' "ma dau cu sania in frigider", fara partea cu frigideru' :) important e ca macar pt vreo 10 minute a functionat, a fost hlizeala generala :)

Mergi la inceput

lumeee... uer ar iu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
a-deju:pai bine mai, eu stiu k motanii nu iubesc apa, dar tu chiar il tii pe uscat in lighanul ala???De-aia se uiata asa mirat bietul copil..cred k isi zicea in mintea lui: "ba, mama asta n-o fi stiind k in lighean se pune de obicei apa. la batranete, o s-o pun si eu in cada asa pe uscat, sa vada cum e..."
a_dejum,ai pus-o la batranete !

dandusa,nuuu,ca ascunsesem chilotii dupa usa,si or fi considerat ca nu mai au ce arata
bai,si aveam o fatza cu o cordea pe juma' de crestet si ciufulita !
dar noroc ca nu m-au filmat asa,doar cand am coborat si ma pieptanasem si eu...
dar eu am coborat cand plecase televiziunea,ca i-am pandit,tocmai ca sa nu ma dea pe post !!! si nu stiu unde au mai fost,ca eu eram cu copilul in brate si vorbeam cu o vecina despre biata fetita.
mai sa fie,fug eu de tv,dar ei tot dupa mine!!
sper ca nu m-a recunoscut lumea

baaai,ce topeli in asfalturi sunt pe la voi !!!

Sofía azi a zis "tata" de multe ori.
bine,nu imi fac eu iluzii ca il striga pe ta-su la nici 6 luni !!! asta probabil e asa o nimereala,ca banuiesc eu ca habar nu are cine e ta-su oricat se zbate el
(m-o macina pe mine invidia acuma ca nu zice mama)

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

editez si eu sa indepartez scrisul si rasul de semnatura,ca da urat in mesaj...

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n am avut net. a picat aseara. asa ca, de suparare, m am tuns. iar. scurt de tot. nu cereti poze ca nu estem.
donia te am asteptat aseara. facusem 35 de grade in dormitor pt tine.
d bea peste 120ml de apa/zi. atat e gradat biberonul, eu ii pun mai multa, de multe ori il umplu a 2 a oara. dar nu mai numar, ca sa nu incep sa ma stresez...
danduso m ai terminat cu litera aia....am citit de cateva ori ca ma gandeam ca n am inteles eu bine
hai ca nu mi mai aduc aminte nimic, nici ce am citit, nici ce aveam de zis....mai caut,,,

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by aelita

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

editez si eu sa indepartez scrisul si rasul de semnatura,ca da urat in mesaj...

...ce-aveti mai?...nu-i de ris...zauuuu ca nu...
...cind am timp,imi corectez mesajul,ca iar ma prinde profa' de romAna si nu se stie ce patesc de data asta...,vummmm,vummmm
...fac cinste cu o bere...,hai noroc...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput