pat gonflabil

pat gonflabil | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

vreau sa va intreb daca ati vazut uundeva pat din ala gonflabil salte canapea cum vreti sa ii spuneti.si la ce preturi.nu as vrea sa imi iau de la teleshopping poate gasesc undeva la un pret mai bun
matusa mea a luat la oferta cu 10 euro din germania.....ati mai vazut undeva?chiar si ungAria
va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu am luat de la metro o saltea dubla gonflabila, este super, dormim pe ea la tara si in casa si in curte, la plaja/ leneveala. a costat vreo 60 de lei, parca.

din cate imi amintesc, aveau si din cele gen canapea, cum zici tu. pretul un pic mai mare.

asa ca 10 euro mi se pare ieftin, nu stiu daca vei gasi la pretul asta.
incearca oricum in supermarketuri, metro, carrefour sau ce altele ai la indemana, la raionul de camping...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

si in Italia se gaseste uneori la Carrefour si costa cam 60- 70 euro .. e o saltea inalta ( mai inalta ca o Relaxa ) ... cred ca e cea de care zice Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

multumesc fetele pentru raspunsuri anamaria si eu tot pentru tara iesiri vreau cu cortu ........sper sa gasesc acu sunt in bac nu stiu cand ajung la metro

va pup

Mergi la inceput

Deya dc cortul tau e stil igloo tb sa fii atenta la dimensiuni caci risti cu o saltea din asta care e mult mai inalta ca una obisnuita sa stai cu nasul aproape de tavan... asta in cazul fericit in care iti intra in camera ...

sau poate vorbesc eu de altceva ...

unul e ca asta si e inalt cum ziceam .. nu prea intra in cort, si costa 60-70 euro la magazin ..
http://img142.imageshack.us/my.php?image=3ebb2zu5.jpg

si altul e asta care e bun pt cort ( dublu costa 24-25 euro ) , pe asta il avem si noi
http://img142.imageshack.us/my.php?image=e59312ch8.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

crista-s de care ai tu asa ma referam...de unde l=ai luat tu are site magazinul ca nu mi se pare mult 25 de euro si as vrea sa imi comand...ai idee cat e transportul?
te pup si multumesc mult

Mergi la inceput

l-am luat din Carefour acum vreo 3 ani ... de aici evident ...nu au mereu ci in sezon sau in fine cind aduc articole de plaja ... l-am vazut insa si cind am fost la mare la magazinele cu articole de plaja /camping ( aici multa lume merge cu cortu')... din pacate nu pe la magazine virtuale ca sa poti comanda .. sunt facute in China deci eu tind sa cred ca se gasesc la Carefour prin toate tarile ca doar e pe retea insa tb sa fii pe faza cind le aduc ...

de unde am luat poza de am lipit-o aici e ebay

http://sport.listings.ebay.it/Attrezzatura-da-Campeggio_Sacchi-a-Pelo-e-Materassini_W0QQfromZR4QQsacatZ36116QQsocmdZListingItemList

merita insa luat din magazin .. pe ebay platesti si transport iar sa iti trimita in Ro nu stiu cum e.. posta de acolo cu toti hotii nu stiu cit de serioasa e ... si nici nu stiu daca trimit in Ro ..

uite un articol din ziar ro
http://www.sfin.ro/articol_6281/in_vacantacu_cortul_in_spinare.html
si aici sunt si niste adrese de magazine cu articole pt camping .. astia vorbesc de saltele pt cort de 200 lei .. eu zic ca e vorba despre aceeasi saltea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

quote:
Originally posted by anamaria

eu am luat de la metro o saltea dubla gonflabila, este super, dormim pe ea la tara si in casa si in curte, la plaja/ leneveala. a costat vreo 60 de lei, parca.

_

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Am luat si eu o saltea din metro...tot in jur de 60 ron am dat pe ea...cred ca acelasi model. Intrebare: pompa cum este si de unde ai luat-o? Ca noi n-am gasit o pompa buna si ne chinuim mereu sa o umflam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by maimutzica

quote:
Originally posted by anamaria

_

Am luat si eu o saltea din metro...tot in jur de 60 ron am dat pe ea...cred ca acelasi model. Intrebare: pompa cum este si de unde ai luat-o? Ca noi n-am gasit o pompa buna si ne chinuim mereu sa o umflam...

pompa este tot din metro, una care dai la picior, nu electrica - pt ca noi mergem vara la portitza cu cortul, si acolo nu avem curent (stam pe plaja, nu in camping).
se umfla relativ usor, ultima data au umflat-o copiii, au pompat pe rand si i-a ajutat si tati cu vreo 5 apasari...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

anamaria, multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput