* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele,

nu stiu cum e prin bucuresti, dar aici am in casa 28 de grade si e umezeala de constanta, e cu totul altceva decat caldura uscata din bucuresti. si eu am noaptea probleme ca Angelique, bine ca noptile astea a fost sotul plecat si am avut in permanenta o parte mai racoroasa a patului pe care sa ma rostogolesc...

si la multi ani sweetgya, numai bine si dragoste in viata!!

Monica 12+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura hmmm...de ce sa ma fi suparat mesajul tau? Nici vorba! Sunt doar cam sensibila, de acum, la mesajele de adio lasate de unele fete! Mi se par exagerari! Eu una ma simt foarte bine aici, chiar daca si eu am patit sa nu mi se observe mesajele decat mai tarziu, si-mi place sa scriu tot ce simt si sa citesc ce mai fac celelalte zuzici!

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Nu pot sa cred , voi va plangeti de caldura si eu ... tocmai am dat drumul la centrala , ca mor de frig !!!

Fetele , la greturi merge ... amarul . Oricat de respingatoare vi s-ar parea ideea . Eu am avut cateva zile de greturi , de la miros de mancare . Cum luam o ligura de cirese amare , cum ma lasa . Sau apa tonica , alta amareala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Irlandeza ti-ai facut programari pt eco in Romania? Trebuie sa le faci de pe acum, ca sa fii sigura ca prinzi un loc.[/green]

Inca nu mi-am facut programare. Nu stiu cat dureaza problema cu maseaua. Oricum, cred ca la Baia Mare nu e asa aglomerat. Ma gandeam sa merg la Cluj, dar inca nu stiu nimic sigur. Totul depinde demasea. Si numai luni voi sti cum sta treaba.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 12+

Mergi la inceput

De abia astept sa ajung in Ro. La calduraaaaa....... Aici e rece , sub 20 de grade si de 2 sapt. ploua in fiecare zi. Anul acesta au fost doar 4 sapt. de caldura, adica 20-22 grade, fara ploaie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca si Roxana v-am trecut pe listuta, sa fie intr-un ceas cu noroc

Irlandeza sa stii ca-i mai bine la frig: mai pui o haina pe tine, mai una, mai alta...dar la caldurile astea de la noi iti vine sa-ti dai jos si pielea de pe tine si nu ai unde fugi

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor, si eu prefer racoarea decat caldura

Azi am fost la dr si sunt ffffffffffffffff fericita - bb e foarte bine si are 2.5 cm, avem si poze, dar nu am timp sa le pun, poate imi fac timp zilele urmatoare.
Maine merg sa fac Bitestul, iar peste 3 sapt merg la dr ca sa masoare pliul nucal.

Laura eu sper ca pana venim noi in moldova sa se mai racesca un pic vremea .

La Multi Ani Sweet sa fii sanatoasa si sa iti dea DD un BB sanatos si
frumos

Carmen 9+

Mergi la inceput

Carmen, felicitari pt. vestile bune.

Laura, eu nu sunt prietena cu frigul. Mie imi place caldura f. mult, as sta la soare non stop. Frigul imi da indispozitii. Noi inca dormim cu plapuma. De fapt tot anul dormim asa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Irlandeza saru'mana
Si mie imi place caldura si eu as sta la soare pana nu mai pot , dar zilele astea a fost jale, speram sa se mai racoresca putin.
Tu cand vii in tara ??????

Carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Kossir merci mult pt urari, la fel si tie

7+

Mergi la inceput