* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
O veterana in migrene si tensiune mica va spune ca nu prea trece cu nimic migrena, din pacate.
Dar se amelioreaza cu paracetamol, ceva rece pus pe frunte si muuulta apa.Toti medicii mi-au recomandat sa beau multa apa in timpul sarcinii.Si mai merge cu ceva, bun mai tarziu si pentru colicii bebeilor.Pentru ca este sezonul cireselor, adunati samburii, ii lasati cateva zile sa se usuce si apoi ii puneti intr-o punga de bumbac.In cazul migrenelor eu bag punguta putin la congelator, si apoi pun pe frunte, la bebe bagam la cuptor sa se incalzeasca si puneam apoi pe burtica(nu fierbinte ca face rau copilului!).
Alinushca tu faci cum crezi tu ca e bine.Noi de exemplu, o singura data am facut si fara sa ne dam seama s-a si prins
Noi si cu iepurasii
.
Scuze..dar o sa-mi ia un timp pana va invat dar raspund cand pot.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Babee
Pentru listuta
Um 20 Mai 2007
Dpn 24 februarie 2008
Imi doresc sa fie bine si sa fim sanatosi!Si sa mai vad mogaldicea inca o data saptamana viitoare.
Babee - scrie-ne te rugam si DN (data nasterii tale).
*P.S:Si eu sunt cu al 3-lea puisor la purtator.
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
![](gravida.gif)
Babee spune:
N-am stiut ca trebuie si data de nastere.Este 15.12.1977
Gina M ma bucur ca mai e cineva, si daca am retinut eu bine inca cineva cu primul copil mai mare-parca(scuze daca am retinut aiurea).Zic eu ca ma descurc cu 3...vom vedea in timp.La tine care este diferenta intre copii?
Gina M spune:
IrinaL, Deiutz & Babee, v-am trecut pe listuta.
quote:
Originally posted by Babee
N-am stiut ca trebuie si data de nastere.Este 15.12.1977
Gina M ma bucur ca mai e cineva, si daca am retinut eu bine inca cineva cu primul copil mai mare-parca(scuze daca am retinut aiurea).Zic eu ca ma descurc cu 3...vom vedea in timp.La tine care este diferenta intre copii?
Intre fetitele noastre Rebecca Emanuella si Jessica Priscila,diferenta de varsta este de: 1 an si 9 luni.
Cand se va naste bebe#3 Rebecca(prima fetita) va avea 4 ani,iar Jessica,2 ani si 3 luni.
![](icon_smile.gif)
Ma descurc foarte bine cu ele si sunt sigura ca, va fi la fel de bine si cu al 3-lea BB
![](bebe.gif)
Ce varsta au puisorii tai?!
![](pupic.gif)
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
![](gravida.gif)
Babee spune:
Heee ce frumos, si tu ai o Rebecca.Sa fie sanatoase si sa te bucuri de toti 3!
La noi va fi asa:Phillip va avea 4 ani si 3 saptamani, Rebecca 1 an si 7 luni.Si eu sunt sigura ca ma voi descurcaMultumesc ca m-ai trecut in listuta.
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor, eu va pup,aveti grija de voi, si ne "vedem" peste o sapt. Daca am de unde , o sa intru si din Ro.
Numai bine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru13+
drum bun! ai grija de tine cu caldura asta! Sa ai apita la tine si sa faci pipilici buni si nu prea desi :P
![](pupic.gif)
Anca Diana
9+
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Am uitat sa scriu ceva referitor la subiectul care se discuta despre TT si anume: eu am 24 de ani si medicul ginecolog mi-a recomandat analiza asta si o recomanda tuturor gravidutelor care merge la dansa. Scopul ei este sa vada daca ceva nu e in regula cu BB si daca exista anomalii genetice. Voua nu v-ar place sa stiti daca veti avea un copil normal? Eu am o verisoara cu un handicap de gr I care nu poate face absolut nimic singura. Poate daca matusa mea ar fi facut acest test si pe urma alte investigatii de specialitate credeti ca nu ar fi facut avort??? Poate ca nu aveti idee ce inseamna sa te chinuiesti cu un copil cu probleme.......
Acest test in Bucuresti se face GRATIS cu trimitere de la medicul ginecolog asa ca voi nu faceti decat sa va rupeti cateva minute din timpul vostru si cateva picaturi de sange ca sa vedeti daca exista posibilitatea ca bebelul vostru sa fie afectat de o boala. Cred ca orice care ar avea un rezultat prost s-ar gandi dupa aceea sa mai faca o investigatie ca sa vada daca totul e in regula cu cel mai de pret dar pe care putem noi femeile sa-l facem pentru familia noastra. Va rog sa va mai ganditi!!!
MIKY13+
Subscriu la ce a postat Miky. Am 26 de ani si medicul mi-a recomandat sa fac TT. Poate si pentru ca inainte de a ramane insarcinata am facut un tratament cu metronidazol. Nu stiu... Chiar daca nu mi-ar fi recomandat doctorita, as fi cerut sa mi-l fac. Daca pot afla din timp ... de ce nu?
Anca Diana
9+
Anca.Diana spune:
Fetelor, aveti idee pentru nas infundat ce picaturi pot folosi? Mi-am luat unele pe baza de apa de mare. Groaznic! ma trezesc dimineata ca nu pot sa respir. Nu sunt racita si inainte nu mi se infunda nasul. Voi aveti astfel de probleme? mamicile
Anca Diana
9+
numeioana spune:
Din pacate nu poti folosi altceva... apa de mare, ser fiziologic... atat!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Buna dimineatza!!! Pup toate burticile si va doresc o zi frumoasa!!!!!
simonette5+
poze Luca