* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alinushca
OK, am nevoie de raspunsuri clare.
Sotu'&me vrem sa revenim la(cu protectie). Am facut chiuretajul pe 20 Iunie. Dupa el nu am sangerat decat putin in ziua respectiva. Am mai avut asa mici firisoare maronii dar au disparut si alea acum vreo 3 zile. (Scuze de detalii). Ne este cam greu sa nu... desi doctorul a recomandat sa asteptam pana la primul ciclu. Oricum nu prea inteleg riscurile pentru ca nu e ca si cum nu o sa fim gentle, si nu e ca si cum uterul este direct implicat. Poate sa ma ajute cineva cu sfat/experienta? Incerc sa ma mai documentez.
Nu am vrut sa postez asta pe altundeva ca am ramas asa inca legata de mamicile de ianuarie-februarie
:) Sanatate!
Eu stiu ca nu se recomanda
![](sexinpat.gif)
Recuperare rapida si sa revii urgent cu samburik in burtik!
Numai bine!
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
quote:
Originally posted by alinushca
OK, am nevoie de raspunsuri clare.
Sotu'&me vrem sa revenim la(cu protectie). Am facut chiuretajul pe 20 Iunie. Dupa el nu am sangerat decat putin in ziua respectiva. Am mai avut asa mici firisoare maronii dar au disparut si alea acum vreo 3 zile. (Scuze de detalii). Ne este cam greu sa nu... desi doctorul a recomandat sa asteptam pana la primul ciclu. Oricum nu prea inteleg riscurile pentru ca nu e ca si cum nu o sa fim gentle, si nu e ca si cum uterul este direct implicat. Poate sa ma ajute cineva cu sfat/experienta? Incerc sa ma mai documentez.
Nu am vrut sa postez asta pe altundeva ca am ramas asa inca legata de mamicile de ianuarie-februarie
:) Sanatate!
alinush, daca tu te simti ok, poti sa incerci! Noi am facut-o (tot cu protectie)la o sapt dupa primul chiuretaj si a fost chiar ok, nu m-a durut nimic, n-am patit nimic rau nici dupa...
Acum, la 2 sapt. dupa a doua pierdere... sincer, nu-mi mai arde de nimic...
Dar daca tu vrei sa te iubesti cu sotul tau, incearca si vezi daca poti, depinde de fiecare in parte!
![](pupic.gif)
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
gattasalvaje spune:
Zuzelor , cam leneshe azi...Pe unde umblati?
Eu simt ca innebunesc , de azi dimineata ma doare capu' ingrozitor , parc-ar fi ultima zi din viata mea...
Aveam si inainte migrene , dar imi treceau numai cu Fasconal. Acuma nu pot sa-l iau ca are fenobarbital si cofeina...Nu stiu ce sa mai ma fac , efectiv ma simt ca aia din reclama cu franghia care-i intra pe-o ureche si-i iese pe alta....Mai trebuie sa merg si la un drum de vreo 180 km , cam 2h jumate in mashina si nu stiu cum o sa rezist.
11+
simonette spune:
Gatasalvaje! S-ar putea sa fie baietel!!! Posibil durerile de cap sa fie de la prea mult testosteron! Stiu ca o prietena de-a mea s-a plans de dureri de cap din prima luna pana in ultima si a fost baiat! Important e sa fie sanatos!!! Doamne-ajuta!
Simonette5+
poze Luca
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Fetelor din Ploiesti.....
mi-amintesc ca ati postat aici, ( din pacate nu mai stiu capitolul si pagina...) despre un ecograf foarte bun in Ploiesti. Spuneati ceva de genul ca ar fi al doilea in tara dupa unul din bucuresti...
Va rog mult,spuneti-mi si mie care este adresa, numele doctoritei (parca doctorita ati spus ca este) si un nr. de telefon eventual....
Va multumesc mult !
Laura8+ si Dimitrakis 25.04.2003
Nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum, dar eu acum am citit ce ai intrebat si stiu ca un echo bun il are Minodora Ghita care are cabinet pe Str. Romana si telefonul de acolo este: 0244 543.310 si doctora la care ma duc eu Mogos si cu care l-am nascut pe Alex si-a dotat cabinetul de la Almedica Berlin cu un echo dopler f. bun, am inteles ca aparatul este acelasi ca a lui Herghelegiu de la Sanador parca, asa s-a laudat cand am fost ultima oara la ea si l-am vazut si eu. Acum nu stiu sa iti spun ce fel de echo face ea, ma refer la interpretare ca este la inceput. Asa ca ma gandesc sa te duci la Ghita Minodora mai bine.
Sper ca ti-am fost de folos.
emilia
![](gravida.gif)
greutate
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2329" target="_blank">vreau sa castig
![](batetoba.gif)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Zuzelor , cam leneshe azi...Pe unde umblati?
Eu simt ca innebunesc , de azi dimineata ma doare capu' ingrozitor , parc-ar fi ultima zi din viata mea...
Aveam si inainte migrene , dar imi treceau numai cu Fasconal. Acuma nu pot sa-l iau ca are fenobarbital si cofeina...Nu stiu ce sa mai ma fac , efectiv ma simt ca aia din reclama cu franghia care-i intra pe-o ureche si-i iese pe alta....Mai trebuie sa merg si la un drum de vreo 180 km , cam 2h jumate in mashina si nu stiu cum o sa rezist.
11+
Si eu mor de durere de cap si parca de cand sunt gravida s-au accentuat dar eu stiu ca am o discopatie cervicala si nici eu nu pot sa iau nimik ptr. ea sau sa fac fizioterapie si ma chinui si cu niste ameteli de rigoare si cu bebe pe langa mine care vrea toata atentia, ce mai tacamul complet.
Aoleu cum durerile de cap arata ca faci baietel, pai la Alex nu le-am avut si eu acum sper sa fie fetita dar nu stiu de ce parca tot baietel mi s-ar potrivi.
![](inlove.gif)
![](bang.gif)
Apropo si eu am zile cand sunt tare nervoasa nu imi intra nimeni in voie.
emilia
![](gravida.gif)
greutate
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2329" target="_blank">vreau sa castig
![](batetoba.gif)
gattasalvaje spune:
La mine , migrenele sunt de la tensiune mica ( 8 cu 4 azi) , in general cand se schimba presiunea atmosferica.Inainte ma mai dregeam si cu cafea multa , insa acum nu prea o mai suport. Imi fac dimineatza un 3 in 1 mare , diluat cu multa apa , si beau cateva guri pe tot parcursul zilei. Cred ca si lipsa cofeinei isi spune cuvantul.
Sper sa-mi treaca peste noapte , ca daca maine ma trezesc tot asa cred ca bag un algocalmin ca nu mai suport11+
gattasalvaje spune:
Zuzelor , va pup si ne reintalnim luni , eu acuma plec din Buc. si nu pot sa mai intru pana luni.
Week-end placut la toata lumea , fara gretzuri si dureri de cap !11+
numeioana spune:
Gatta, sa nu cumva sa iei algocalmin!!! Ai uitat ca ai un bebe in burtica? Algocalminul, pe langa faptul ca e interzis in aproape toate tarile europene si in SUA, e interzis in sarcina!!
Ia un Paracetamol mai bine. Si vorbeste cu medicul despre treaba asta. Ai grija ce medicamente iei!!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Teo2rina spune:
pentru dureri de cap eu tai felii de cartofi si ii pun pe frunte si stau in pat cu ochii inchisi. de obicei pe baticul folosit pun si bitter suedez
Marina, o in
5+