Cadou-pentru 50 de ani?
![](images/user_woman.png)
Va rog...scoateti-ma dintr-un impas.
Doresc sa fac un cadou deosebit unui barbat deosebitcare va implini 50 de ani si nu am nici o idee.Ceva atipic, ceva care sa-l surprinda.Mi-e coleg dar in alt oras.
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dearChris spune:
ok poti sa pui pe un panou publicitar un mesaj de 'la multi ani' cu numele lui, undeva pe unde trece el zilnic. Asta cu siguranta il va surprinde!
te costa,, nu stiu exact cat... cateva sute de euro
ocebine spune:
Un ceas elegant, o pereche de butoni deosebiti, un stilou bun...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Nu stiu daca e atipic, dar iti scriu ce mi-ar place mie sa primesc daca as avea 20, 30, 50 sau 100 de ani (sincer, nu stiu ce relevanta are varsta) : Un bilet la acqua parc - topogane de apa, piscine cu valuri, etc. sau o noapte la cabana in munti, un bilet la un concert, la un film bun la cinematograf sau la un meci - depinde de ce sporturi prefera, un chit complet de pescuit, bicicleta sau role.
Daca bugetul tau e mai mic...o carte buna, un DVD, un set de jocuri de societate (carti de joc, remi si alte sahuri si dame). In nici un caz camasi, chiloti, parfumuri sau spume de ras la subrat, mi se par cadouri kitch.
Din categoria cadouri de suflet si 0 bani : Poti sa-i compui o melodie, o poezie, o scrisoare, sa-i pictezi o felicitare, un tablou, sau sa afli care e felul lui de mancare preferat si sa-i apari la usa cu tava :-)).
Bafta mare si sa ne auzim la aniversarea de 60 de ani a barbatului deosebit, pana atunci sper sa-ti ajunga ideile noastre !
Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
O carte buna, un set de pixuri faine, o rama frumoasa pe care sa fie mentionata varsta lui. Sau ceva personalizat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
un album de arta mai scumput, butoni (a mai propus cineva), o mandolina (o sa-l surprinda-da poate o sa-i placa si o sa invete sa cante la ea), sau fa-i o prajitura deosebita cu mana ta, un papagal (nu perus)...ana, dar daca tot ne-ai intrebat, sa ne spui in final si ce i-ai cumparat si ce reactie a avut.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
ana06 spune:
Va multumesc pentru idei, la o carte buna si un CD cu muzica veche ma gandeam(ideea cu panoul publicitar e super draguta dar...cam scumpa...) si la o felicitare personalizata dar...ce carte sa-i fac cadou unui barbat caruia ii cam plac femeile?! As fi vrut ceva cu dedicatie, ceva la subiectSau...2 bilete la concertul lui Hulio Iglesias pentru ca ziua lui este in preajma concertului.Oricum, vreau sa fie anonim cadoul meu, trimis prin curier.
may spune:
quote:
Originally posted by ana06
Va multumesc pentru idei, la o carte buna si un CD cu muzica veche ma gandeam(ideea cu panoul publicitar e super draguta dar...cam scumpa...) si la o felicitare personalizata dar...ce carte sa-i fac cadou unui barbat caruia ii cam plac femeile?! As fi vrut ceva cu dedicatie, ceva la subiectSau...2 bilete la concertul lui Hulio Iglesias pentru ca ziua lui este in preajma concertului.Oricum, vreau sa fie anonim cadoul meu, trimis prin curier.
e vreun fel de legatura (sentimentala) intre voi ?
scuze pt indiscretie, dar daca vrei sa-i faci o surpiza ma gindeam ca ar fi fain sa-i trimiti "anonim" biletele la concert prin curier, insotite de o invitatie la o intilnire-surpriza
![](bandit.gif)
eventual, dupa concert ar putea urma o cina romantica ...
![](cinain2.gif)
ana06 spune:
May...sa zicem ca ar putea fi...
Ideea e ca pana acum eu am fost cea care l-a tot respins...
Ramona J spune:
Pai atunci o invitatie surpriza la concert ar fi foarte potrivita.
Poate fi si o piesa de teatru, o seara la restaurant etc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.