Cadou-pentru 50 de ani?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
may spune:
quote:
Originally posted by ana06
May...sa zicem ca ar putea fi...
Ideea e ca pana acum eu am fost cea care l-a tot respins...
pai inseamna ca o sa-i cada fatza daca la concert se va intilni cu tine ...
![](inlove.gif)
![](ispita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
mai, daca-i plac femeile, un album cu picturi cu nuduri- nu e indecent si e la obiect!
.
da, sau un bilet la concert si acolo...va intalniti intamplator-ai locul de alaturi.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
soanso spune:
ana06,esti sigura ca-i place Hulio Iglesias?daca nu vine la concert?
parerea mea e ca o carte gen album,enciclopedie,ar fi mai potrivita la varsta asta,eventual ii scrii o dedicatie.
SOSO
may spune:
quote:
Originally posted by soanso
ana06,esti sigura ca-i place Hulio Iglesias?daca nu vine la concert?
parerea mea e ca o carte gen album,enciclopedie,ar fi mai potrivita la varsta asta,eventual ii scrii o dedicatie.
SOSO
cum adica, Soso, "virsta asta" ?
![](icon_smile_big.gif)
eu votez cu invitatia misterioasa la concert si intilnirea-surpriza ; e mai practica
![](icon_smile_big.gif)
(asta daca-i place J.I. asa cum bine a intrebat Soso si daca ii faci o invitatie suficient de atractiva ca sa nu zica "pas")
ana06 spune:
De ceva vreme e intre noi un joc de-a soarecele si pisica,adevarul este ca ma simt atrasa de el dar mi-e teama sa ma implic intr-o relatie cu un om care pana la 50 de ani nu a fost casatorit niciodata, ma rog...e o poveste mai lunga...
Nu stiu daca ii place H Iglesias, stiu ca ii place muzica veche.Acum mai e o problema:concertul este la mijlocul saptamanii, noi avem multe delegatii in tara si e chiar posibil sa nu poata merge la concert.De aceea nu sunt hotarata.
Buna ideea si cu albumul cu picturi nuduri...Cam la ce preturi sunt?
wonderful spune:
Bine ca nu-i plac barbatii;daca e ceva intre voi rezarva o masa la un restaurant mai intim si mAI sic,imbraca-te in functie de intentiile tale si gata.
Aprilie spune:
quote:
Originally posted by soanso
SOSO
Ce faceeeee?
" virsta asta" !? ai cumva impresia ca esti cu un picior in groapa la 50 de ani ?? mai gindeste-te,fetito!
Pt. mine (mai am 3 ani pina la fatidica virsta
![](icon_smile_big.gif)
Aprilie spune:
Da tre' sa admit ca sint tineri "batrini" chiar si la 20 de ani, care nu stiu (poate nu au resurse interioare) sa se bucure de TOT ce inseamna viata si batrini "tineri" si zaluzi pt. care virsta e doar o cifra si atit.
Eu una ma simt f. tinara si ma gindesc ca batrini sint cei de 90 de ani si peste...da cind voi ajunge acolo o sa va spun daca e chiar asa...s-ar putea sa-mi schimb parerea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
hai, ana, te-ai hotarat ce-i iei tipului, ca-s curioasa!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
pako spune:
quote:
scuze pt indiscretie, dar daca vrei sa-i faci o surpiza ma gindeam ca ar fi fain sa-i trimiti "anonim" biletele la concert prin curier, insotite de o invitatie la o intilnire-surpriza
eventual, dupa concert ar putea urma o cina romantica ...
daaa...o invitatie personalizata la un restaurant dragut...invitatia sa aibe un aer misterios, trimisa prin curier
o alta idee..un vin vechi de 20 de ani impreuna cu o caseta care contine tirbuson si alte chestii legate de sticla de vin
sa ne spui si noua ce ai ales