Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

A, si la fel ma gandesc si eu, ca daca se intampla sa imi vb vreo persoana urat, sa se tina atunci ce va fi la gura mea. Eu nu stiu multe si atunci sa le fereasca ala rau sa ma trateze cu nesimtire.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Eu ma gandesc ca daca nu ma coase cum trebuie.....mai ales ca la cezariana trebuie sa coase si uterul si burta....

RGE din pacate nu prea stiu sa fac mancare.....nu stiu ce sa iti zic de galusti....decat ca ouale care le pui in ele nu trebuie sa fie reci....

Dar de cand am vazut cezariana respectiva pe net....care ma asteptam sa ma ingrozeasca....m-am mai linistit a fost chiar ok...dar era in strainatate deci....la noi cine stie cum va fi......

OK deci pana acum alfa_anca si oana_r si eu vom face cezariana....si pussi....deci fetelor Doamne Ajuta!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, hai ca esti simpatica: mi te si imaginez cu sapca din poze, transpirata si alergind cu cordonul tiris, dupa asistenta, strigind in urma ei: "stai nesimtito, stai sa te trag de ciuf, ca dupa ce ca sunt o mama batuta si nedormita, mai esti si obraznica", in timp ce pe George il cintaresc si il examineaza neonatologii....

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..inca nu am ajuns la ora despre alaptare ....
ANCA multumesc frumos..reteta asta o stiam si eu cu galustile beton..
DANY..mersi pt sfat o sa scot oualele

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Roxana, hai ca esti simpatica: mi te si imaginez cu sapca din poze, transpirata si alergind cu cordonul tiris, dupa asistenta, strigind in urma ei: "stai nesimtito, stai sa te trag de ciuf, ca dupa ce ca sunt o mama batuta si nedormita, mai esti si obraznica", in timp ce pe George il cintaresc si il examineaza neonatologii....

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

si eu fac cezariana, pentru ca am probleme cu ochii

Mergi la inceput

JASMIN....ti-ai facut o imagine buna...numai ca o sa am si o bata in mana..o tin mereu in masina intre scaune ..ca nu se stie niciodata si o sa o iau cu mine in "bagaj"

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

...asa ca sa nu-mi cereti lista cu bajaul pt maternitate ca s-ar putea sa va speriati

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eeeee ne speriem ....contine dastea uzuale:bate,facalete ...

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

ANCA[:-)))
]
..acum am reusit sa vad si eu pozele cu Maria....frumusica..se vede ca are trasaturi fine...a iesit super ecografia..sa fie sanatoasa!!

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput