Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Hmmm...
M-ati pus pe ganduri... poate ii creste si la fetita mea ceva intre timp...
Eh, sanatos sa fie (bebeul!
Poate imi spuneti si mie pe pm contul comun ca as vrea sa va vad si eu!

Sanatate si sarcini usoare in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, merci. Da, a nascut prin cezariana, dar stiu ca ea a avut ceva probleme la nastere, dar nu stiu de ce natura, nu e prea vorbareata... Vrei tu cezariana sau e recomandata in cazul tau?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Jasmin, sunt aici
N-am mai intrat de ceva timp pentru ca am fost ocupata cu Andrei, care a fost un pic bolnavior, lucrez acasa pentru firma, m-am apucat sa-i refac domnisorului camera, am fost in santier pana acum, de fapt nici acum n-am terminat, e un praf si o mizerie in toata casa. Imi astept soacra sa faca curat .
Martea viitoare plecam in Grecia. Il luam si pe Andrei care n-are decat 1,6 luni. Eu cu burta la gura......am innebunit. Si tot de marti soseste soacra sa faca curat.
Pe 13 iulie am si eu programare la Iosup, iar pe 31 iulie la Chitescu la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Mai naste cineva la CF2?

Mergi la inceput

Calatoare, la ce ora ai pe 13 programarea? Eu am la 10. La 12 are Ralucis...
Deci, ne urmaresti din umbra... Inseamna ca totusi sunteti pe-aici. Ma bucur ca esti bine, chiar daca esti cu santierul. Imi imaginez cum trebuie sa fie, pe caldurile astea, cu bebe de un an jumate, cu burta pina la gura si cu o groaza de treburi pe cap... dar lasa ca te odihnesti tu in Grecia. Stiu ca e frumos acolo, desi eu nu am fost niciodata. Tot zicem, Dan si cu mine, ca mergem in Grecia si in Turcia, dar pina acum nu am ajuns...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am reusit si eu sa intru. N-am avut deloc curent azi la serviciu, drept pentru care m-am plictisit ingrozitor si am mai si murit de cald.
Din ce am citit nu pot sa nu ma intreb: s-a tacanit Iosup? Oare se demonteaza mitul ca Iosup nu greseste sexul copilului?
Hmmmm.....iar am ajuns la alba-neagra cu bubu al meu.
O fi fata...o fi baiat? Oricum ar fi, macar am nume pentru ambele sexe de acum. Dar nu vreau sa-l ametesc pe al meu, ca saracu' abia s-a obisnuit cu ideea de fata...si vreau sa va zic ca face fata cu brio, desi la inceput a fost cam dezamagit.
Mai vedem ce-o fi

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Calatoare, cu cine naste la CF2?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Darleena, eu sper ca nu a inceput sa se insele . Spune-i lui tati ca ii faci un baiat data viitoare.
La Anca a ramas tot fetita (Anca a zis baiat? sau s-a exprimat gandindu-se la fat?)
Cataro cine ti-a spus sexul inainte,tot el?

eu mai am mai putin de 3 ore pana la eco, deja am inceput sa fiu nerabdatoare...

Mergi la inceput

Cami, stai linistita, ca vine si momentul pt eco. Of, ce te invidiez (), eu mai am doua saptamini si ceva pina il vad pe bebic si aflu despre el...

Pussi, pregatesti bagajul?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

uitati ce am mai citit la mamici de mai-iunie 2007 (in capitolul trecut)- un mesaj al lui Chris (colega de odisee cu Kay) 26/06/2007 , 17:00:10 :
"Mica,am o rugaminte la tine din partea lui Kay...(intrucat diagnosticul initial al Soniei nu mai e valabil)mi-am permis sa ii spun lui Kay ca te-ai interesat tare de soarta lor si ca i-ai scris surorii tale s-o intrebi de diagnostic.mi-am exprimat fericirea ca nu e acel diagnostic si daca am gresit,te rog sa ma ierti ca am fost atat de "gura sparta"...Acum Kay te roaga s-o mai intrebi inca o data pe sora ta si sa-i dai un raspuns sincer:trunchi arterial comnun tip 4...si asteapta un raspuns sincer,fara ocolisuri...A reusit sa se conecteze ieri la net,dar nu a putut scrie..."

eu tot sper ca diagnosticul final sa fie unul mai bland, si mai usor de rezolvat! ma rog ca Sonia (a inceput sa-mi placa f. mult acest nume) sa se faca repede cat mai bine.
Trebuie sa avem incredere in Doamne-Doamne si sa ne rugam sa ne dea multa sanatate copilasilor nostri

Mergi la inceput