Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

da Jasmin, dar deja am devenit tare agitata!!! sper ca fatul sa fie sanatos; poate am noroc si eu de o poza mai clara

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, stai linistita, puiutul e bine . Nu e fat,... e Stefania

sa dea Dumnezeu ca problema Soniei sa nu fie atit de grava si sa-i creasca sansele de a se face bine

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by darleena

Sheri ai venit de la coloarata-maine-i-gata? baga niste artistice daca e asa, daca nu inca asteptam.

Victo am executat modificarile cerute.
Sa-ti traiasca Stefan

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

darleena,, ai reusit sa te interesezi care este acea crema de la plafar pe care o putem folosi in sarcina contra celulitei ?

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haideti ma fetelor acum...mai glumeste si Iosup..
pai dc tu anca ai zis...cum..e baiat....a glumit si omu...
eu pe la sf eco i/am zis..sper ca ati facut poze..iar el...oooo...am uitat..si am inchis...iti dai seama ca/mi facuse...
parerea mea personala...si nu dati cu rosii..e ca f multe dintre voi va preocupati prea mult de controale si paraecografii...oricum, ce se poate rezolva in timp cat bebe e in burtica? mai nimic...eventual un avort terapeutic..
cu ce o ajuta pe kay sa stie ca bebe e bolnavioara? statea stresata toata sarcina...
eu una spre ex am facut de toate 4 eco pana acum...si am avut si eu pb mele...
eu sunt fericita acum ca bebe e mare si ii simt miscarile..cam de 3 ori pe zi..si stiu ca e bine, traieste, creste..si asta ma linisteste..in rest, Doamne ajuta sa iasa sanatos!

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Da, este o crema anticelulitica cu extract de galbenele.
Este un borcan alb cu o eticheta pe care sunt desenate niste flori de galbenele si scrie: Crema anticelulitica cu extract de galbenele.

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasminicilor nu mai facem nimic, am papat(ultima masa pana maine dupa cerclaj) si am facut nani! bagajul diseara..ca n-o sa pot dormi
darleena la Mustela nu exista crema anticelulitica??
anacami eu zic sa te calmezi, nu ai motive, fetita ta e bine, sanatoasa!
calatoare foarte bine ca plecati in concediu, si eu vreauuuuu

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pussi Mustela are doar antivergeturi si niste creme pentru picioare, etc...dar nu si anticelulitice

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DOAMNEEEEE...DECI NU MAI SUPORT..MA CHINUI DE AZI DIMINEATA SA POSTEZ MESAJE..urasc internetul asta..ma enerveaza..daca nici asta nu apare o sa albesc sigur....nici nu mai stiu cui vroiam sa raspund si ce am mai scris si nu a aparut.....ma rog...eu acuim m-am intors de la gimnastica..mi-am stors un litru de suc de portocale..RECEEE..si ma bag la ora de SPA..mi-am umplut cada cu apa si spuma multa si apoi ma bag la cremuit ca oricum nici mesajul asta nu o sa apara...si nici nu ma mai stresez ca am imbatranit azi..la la la la ala la alla allalalalallalalllll

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by darleena

Da, este o crema anticelulitica cu extract de galbenele.
Este un borcan alb cu o eticheta pe care sunt desenate niste flori de galbenele si scrie: Crema anticelulitica cu extract de galbenele.

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

darlena, , multumesc mult...stii cumva ce brand este? sau macar un pret orientativ? eu am vazut un borcanel de plastic pe la 20 ron, dar mi se pare prea mic pretul pentru a fi eficient.

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

.....ce fac fetele??

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput