Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Fetelor am si eu o intrebare...scurta....voi mancati orice fel de branza....ca am citit ca anumite "soiuri" nu e bine sa le papam.....cica doar branza pasteurizata...

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi,o semana cu tati la fatza .
Acum daca a mea o rame tot fetita, as vrea sa se potriveasca in continuare- ca tati are ochi verzi-verzi ; la Sebi am tot sperat cateva luni, dar tot ca ai mei au ramas (adica caprui )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor am si eu o intrebare...scurta....voi mancati orice fel de branza....ca am citit ca anumite "soiuri" nu e bine sa le papam.....cica doar branza pasteurizata...

18+ ANDREI

eu da, branza feta nu-i buna in sarcina, dar am mancat ..nu exagerat

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany, cica trebuie sa evitam lactatele nepasteurizate si branzeturile cu mucegai (contin bacterii...); la fel, de evitat cele sarate

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Jasmin am fost la dr Ruxandra Vladescu in Victoriei.Eu vroiam in Decebal ca e mai aproape de mine dar vineri m-au anuntat ca dr de acolo intra in concediu si mi-au mutat programarea in Victoriei.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, nu stiu daca ai citit, eu de vreo 2 saptamini sunt matusa de gemeni, prima data cind si-a facut eco, pe la 7 luni i-au zis ca se vede doar o fetita, ca celalalt e intors cu spatele si nu se vede. Dupa vreo luna, la alta eco, i-au zis ca s-au intors copiii si ca acum se vede un baiat, adica bebe 2, iar bebe 1 s-a intors cu spatele. Iar cind a nascut, a nascut ... doi baieti! Asa ca, la voi e mai complicat. Desi nu pot baga mina in foc pt ecograful unde a mers cumnata mea, ca ea nu le prea are cu ingrijitul in sarcina, nu si-a facut nici un fel de analiza pina pe la 6-7 luni, nu e ca noi, sa se streseze din orice si sa stie toate alea...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Pussi, nu stiu daca ai citit, eu de vreo 2 saptamini sunt matusa de gemeni, prima data cind si-a facut eco, pe la 7 luni i-au zis ca se vede doar o fetita, ca celalalt e intors cu spatele si nu se vede. Dupa vreo luna, la alta eco, i-au zis ca s-au intors copiii si ca acum se vede un baiat, adica bebe 2, iar bebe 1 s-a intors cu spatele. Iar cind a nascut, a nascut ... doi baieti! Asa ca, la voi e mai complicat. Desi nu pot baga mina in foc pt ecograful unde a mers cumnata mea, ca ea nu le prea are cu ingrijitul in sarcina, nu si-a facut nici un fel de analiza pina pe la 6-7 luni, nu e ca noi, sa se streseze din orice si sa stie toate alea...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Ce-am frate de trimit cite 2 mesaje identice?

Lala, merci de raspuns, important e ca ti-a placut si ca vrei sa te intorci. Si eu vreau sa fac o comparatie, pe 13 iulie merg la Iosup si pe 20 la Nedelcu, la Sanador, si sunt tare curioasa daca se potrivesc in calcule...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Mersi mult de raspuns.....pt ca, chiar nu stiam ce "Ca" sa ii mai dau lui bebe in afara de lapte care beau 500 ml pe zi....Mie de ex imi place si branza de burduf si telemeaua....dar ambele sunt sarate....deci....sper totusi sa fie ok daca le mananc...offfff.....asta e.....singura care nu e sarata e branza de vaci proaspata nu?!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Jasmine felicitari pt gemeni....daca nu e cu suparare....pp ca a nascut prin cezariana nu?cum a zis ca a fost?ok sau asa si asa....Pt ca eu vreau cezariana..

18+ ANDREI

Mergi la inceput