Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 10

ancadragoman spune:
Mai la lungime seamana clar cu tati ptr ca eu am 1,60 si ea deja are 22 de cm,iar la fata eu cred ca tot cu el seamana si el zice ca are nasul meu ca il tine pe sus
,dar ma rog era plin de el cand ii spunea lumea ca seamana cu el
anca 20+
Maria
poze

Victo spune:
ia uite la Pussi ce mare a crescut..a ajuns la saptamana 16...hai ca imediat intri in 18 si scapi si de incet incet..:):)
nici eu nu am pofta de mancare pe caldurile astea...dar mananc fortat..
azi dim m/am cantarit...si sunt bine. 49,5...mai am de recuperat 0,5 kg.
he he he..dar cd o sa incep sa pun...
succes la dr, Pussi!21+
piticul Stefanut

ancadragoman spune:
Mai la lungime seamana clar cu tati ptr ca eu am 1,60 si ea deja are 22 de cm,iar la fata eu cred ca tot cu el seamana si el zice ca are nasul meu ca il tine pe sus
,dar ma rog era plin de el cand ii spunea lumea ca seamana cu el
anca 20+
Maria
poze

anacami spune:
Anca, fetitele seamana cu tati si baieteii cu mami (la mine s-a probat)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

pussi spune:
jasminicilor... daca la restul lumii e 50% sigur baiat si 50% sigur fata...la mine e asa: 33% fete, 33% baieti si 34% baiat ssi fata....asa ca vedem noiiiiiiiii
victo... suntem mari, de 1 sapt . am vomitat doar de 2 ori
anacami fetita mea are asa picioare si labi lungi, seamana pe mine, o fi baiat
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Lala_D spune:
Anca felicitari pentru eco
RGE am fost la Sanador si mi-a placut . Am nimerit o doctorita nu foarte vorbareata dar in schimb mi-a scris pe foicica toate masuratorile si l-a pozat si pe bebe care statea cu degetelul in gurita.
Fiind sarcina inca mica, 12 saptamani , eco a fost 2 D dar aparatul este performant si imaginea foarte clara . Imi inchipui ce frumos se vede pe 4 D . Cred ca ma voi duca si la 22 de saptamani la ei ( pe langa alt consult ). Multumesc
.
Luni merg la Iosup si ''verific '' rezultatele
O zi excelenta tuturor !
Lala.

Jasmin012 spune:
Fetelor, , vreau gimnastica pt gravide!!!!!! Eu stau in Berceni, recomandati-mi si mie o sala aproape de zona mea sau pe undeva aproape de metrou, dar pe magistrala 2, ca sa nu schimb metroul, ca urasc sa schimb...
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Lala, poti sa ne spui la ce dr ai fost la Sanador? Te intreb fiindca si eu m-am programat acolo si nu stiu mare lucru despre cum o sa fie. In cazul meu este vorba de dr. Nedelcu. Ai fost in centrul de la Victoriei?
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Lala, poti sa ne spui la ce dr ai fost la Sanador? Te intreb fiindca si eu m-am programat acolo si nu stiu mare lucru despre cum o sa fie. In cazul meu este vorba de dr. Nedelcu. Ai fost in centrul de la Victoriei?
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel