Cine mai intelege vremea asta?

Cine mai intelege vremea asta? | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

In Ro este canicula, in Franta mor de frig... Azi am scos un pulover de la naftalina, ca sa nu mai spun ca aveam si haina de primavara pe mine... Am impresia ca vine zapada, asa aer rece ce e..si vant, si ploaie..

La voi cum e?

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Viena frig si putina ploaie.Si eu am scos hainute mai groase pentru noi si pentru copii.Nici eu nu inteleg ce e cu vremea, si nu stiu ce-am putea face

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

40 de grade.
Mor oamenii pe capete.
Mai pune-ti un pulover si stai acolo mai bine, zau asa.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna ,la noi este groaznic de cald .Nu poti respira afara,daca stai 10 min.te arzi pe pile,nu stiu ce vom face cu vremea asta.Aerul deja a devenit insuportabil de respirat,cu tot cu aer conditionat colegii mei de la celelalte etaje mor de cald,deci nici aerul conditionat nu mai face fata,cad mereu generatoarele de curent din cauza solicitarilor.
Sper din tot sufletul sa mai ploua un pic sa sacoreasca pamantul.
La noi in sud e canicula si in restul tari sunt furtuni devastatoare,dupa cum anunta la stiri.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luati-va cate o vacanta si veniti in Maramures! Noi inca respiram acceptabil.Va puteti racori si mai si vedeti ceva frumuseti ale patriei!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

De joi ploua in continuu. Sunt pompierii pe strazi sa traga apa.......Si frig.....15 gr.
M-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Initial creeata de spic de grau
In Ro este canicula, in Franta mor de frig...

spic de grau, numarul din aprilie al revistei Science&Vie are un excelent articol pe tema efectelor incalzirii globale asupra climei din Franta. Printre altele este vorba acolo de disparitia primaverii si toamnei, accentuarea extremelor si cresterea constanta a temperaturii medii lunare si anuale. Merita sa-l citesti, vei gasi acolo grafice interesante pe regiuni, pe ani, cu temperaturi, precipitatii, zile senine, nebulozitate, etc.
Nu fi invidioasa pe noi (): canicula va va lovi in plin in iulie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

In Spania inca nu este cald .. ca de obicei.. in urma cu un an, incepusem la merg la piscina la sf lunii mai, pe vremea asta,eram deja foarte bronzata..anul acesta in schimb, abia au deschis piscinele acum o saptamana, apa foarte rece... sper sa ajung maine.. nu depashesc 25 de grade afara..shi adie un vanticel..nu e normal..pentru perioada asta... ar trebui sa fie invers..doar serile atmosfera e apasatoare.. dar peste zi este bine..inca nu a venit arshitza, dar nu e timpul pierdut.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

13 grade, vant, ploaie.
brrrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

La noi 14 grade, vant rece si o ploaie d-aia de toamna tarzie
Si cica o tine tot asa pana vineri.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si aici sunt 14 grade cu vant si ploaie...uf, si tocmai ce ma laudam zilele trecute cu o temp draguta de 23-24 grade....iar la meteo anunta numai ploicele si frig....

Mergi la inceput