Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 4

Somleac spune:
Neata ( si un emoticon cum ma intind). M-am culcat aseara la ora 10 cu Matia. Nu stiu ce am avut ieri dar toata ziua am suferit de somn. Na, numa bine am facut ca pruncu meu cred ca s-a trezit de 10 ori azi noapte. Am facut febra musculara de la pus in pat ridicat si tot asa. Naiba sa o ia de saltea ca scartie de trezeste si mortii. Il adormeam si cand dadeam si eu sa ma pun in pat scartaia salteaua si iar urla. Si e relativ noua ( 3 ani) si cica a fost din cea mai buna . ciuci. Macar scumpa stiu ca a fost.
Carmen si eu asa am crezut cand ne-am mutat de la 2 camere la 4. Ca o sa aiba Daria camera ei si n-o sa mai fie jucariile imprastiate in casa. Si sa vezi ce depresie am tras cand m-am vazut cu jucarii in toate camerele, nu intr-una 2 ca pana atunci. Cel mai bun exemplu e cazatura de saptamana trecuta. Pe un trenulet de-al lui Alex lasat pe jos in bucatarie.
Da eu am fost la Ghioroc, Ada nu a fost. Sau poate a fost pe partea cealalta? Ada? Eu merg la Las Vegas. Din pacate s-a ascuns soarele si a batut vantul cam tare. Am apucat de am facut o baie, copii au sarit de pe ponton, apoi i-am imbracat si ne-am jucat fotbal. Vorba vine ne-am jucat, ca eu am stat cu Matia in brate si mai dadeam cate un sut cand trecea mingea pe langa mine. Nu-s ce are copilu mic dar e super carlicios si plangacios. Cum pleci de langa el imediat bauna si vine si se agata de picioarele mele si plange.
Ada nu ti-am raspuns ieri ca m-am gandit ca ne intalnim si-ti spun prin viu grai sau pe cale orala cum s-ar zice. Cele mai bune angajate ale mele sunt HB ( adica hoaste batrane). Sunt cele mai constiincioase. Din pricina lor pot sa lipsesc si juma de an.
Ma duc ca trimit copii la gradi si apoi plec la lucru.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Drum bun Clau!!!!
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE
MULTUMESCCCCCCCCC!!!!!!!

Va pup fetelor, am plecat!

ancapolgar spune:
Buna dimineatza! Felicitari tuturor copilasilor pt realizarea lucrurilor noi! La cat mai multe realizari!
Gabi,acus incepi si tu fuga dupa Ioana.
Clau,drum bun!
Eu.... m-am tuns ieri. Ma simt mult mai bine asa,mai ales pe caldurile astea.
Alex mai are un dintisor sus-nr. 6.
Treaba asta cu lipsa chefului de ,cred ca se trage mai mult de la oboseala,zic eu, si de la faptul ca nu prea reusim sa ne rupem de alergatura asta zilnica in toate directiile.Si mai ales cu copilasii mititei, nu e prea usor.Eu chef am,dar de multe ori sunt atat de rupta de oboseala,ca oricat as incerca sa mai stau 2 minute treaza,nu reusesc.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

niko_26 spune:
'Neatza fetele! pentru copilasii umblaretzi si fara scutec noaptea!
Clauditza drum bun! Poate aduci si cheful de... sti tu ce, din excursie, pt Clau al tau.
Miha , sa sti ca si eu sunt zombi ca si Maia s-a trezit de nenumarate ori, din cauza vaccinului.
Nu ne-ai zis inca, de unde ai luat aparatul de tantari si cat ai dat pe el.
Anca cum te-ai tuns?
Alina si noua ne-a placut pe strand cu voi.Nu am mai stat la nici o pizza ca se trezise Maia si "a zis" ca vrea acasa la nani.

niko_26 spune:
Astazi dupa 17 o sa fim pe mal, daca nu ploua. Poate ne intalnim mai multe.
Tot uit sa colorez de grabita ce sunt

pufymic spune:
Helau!
Clau drum bun sa ai si distractie placuta!!!!!!!!!
Anca vrem poze cu noua freza!!!!!
Noi acum am venit de afara!A fost tare bine ca n-am mai crapat de cald ca zilele trecute....!
Si azi-noapte a dormit fara scutec sufletelul meu drag si nu a facut pisu pe el! Sper din suflet s-o tina tot asa!
Ma duc sa fac mancare....si n-am chef....!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

gabitzica spune:
Si noi nu demult am ajuns acasa, eu una am murit de cald ca m-am inbract necorespunzator, am avut o pereche de pantaloni negri stramti si o bluza cu maneca lunga, a fost ea de in dar totusi mi-a fost cald . Cand am plecat aratu pe net 19 grade si era putin innorat...
Clau, ai grija ce faci pe acolo...
Nu stiu daca stiti de promotia de la cerealele nestle fitness. Au un cod in pachet cu care poti accesa pe net un program de fitness. Am facut ieri, dar cum nu am sonor la calc, si nu am citit ll primul execitiu ca trebuie sa fac numai 10 buc flotari,am facut pana m-am urat, ca tipa( pentru ca ai antrenooare) tot face pana o opresti tu, asa ca m-am ales u un pic de febra musculara la miini. Sunt chiar faine exercitiile. Sunt mai multe categorii, in functie de rezultatul dorit.

ancapolgar spune:
Ioana,o sa pun si poze cu freza dar acum e dat aparatul la cumnata-mea.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Hildegard spune:
Claudelu, drum bun sa ai! Sa ai grija de tine! Sa fi cuminte!
Atata marfa este la Teba...au mai pus suporturi pentru marfa.
Meregeti ca merita!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)