Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

O dat boala in mine cu porumbul fiert din nou!!! De doua ori pe sapt fierb 20 buc...si as tot manca. Bine ca nu mai mananc altceva pe langa...

Carmen, nu i-am cumparat inca masinuta ca n-am avut timp. Tre sa ma duc maine pana la Curtici din nou, sa vad ce mai e pe acolo. La selgros era ceva motocicleta cu 2 mil si ceva, tare faina dar defecta, bineinteles. Mai caut.

aaaa, despre piscina: nu vreau ceva foarte mare, dar problema e ca nu am gasit niciuna (cu o mica exceptie la metro, dar mica mica). Mai cautam si asta.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, multam fain! Io-s topita dupa conopida indiferent cum e preparata! Deja mi-e pofta

Mergi la inceput

Absolut superbe pozele cu Ioana, Bogdi, Alesio si Nicolas. Imi sunt tare dragi copilasii vostri, ai tuturor.

Vineri ma duc si eu la coafor ca n-am mai apucat de ceva vreme. Mai tai din lungime...

poze

Mergi la inceput

Inca ceva, o intrebare: copiii vostri au un program de masa? Adica mananca la ceva ore exacte sau cand va ganditi voi ca le-ar fi foame, sau cum? Iulia manaca cele trei mese principale, chiar daca putin, iar Vladut avea program facut de soacra-mea tot la 4 ore, adica la 8, 12, 16 si 20. Si eu ii dau aprox la fel, doar ca nu ma stresez ca mananca in unele zile dupa alt program, alte ore... Mai ziceti si voi!

Si inca ceva. Iulia iar e cu tratament. Are muci galbeni verzui, ganglionii de la gat umflati, a durut-o urechea si gatul intr-o seara si o tratez acum si pentru constipatia ei cronica. asa ca...iar augmentin si biotics si ceva lactulosum (asta e pentru cunoscatori )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!
scuze ca vin tarziu si plec repede de pe la voi dar am venit sa va trimit milioane de ,sa va multumim ca ati fost alaturi de noi si v-ati gandit la noi.suntem bine,crestem,zic eu inca nu am cantarit-o de la plecarea din spital,ne rasfatam deja,avem colici....stiti voi,deastea...
dar hai sa va pun si poze:
http://good-times.webshots.com/album/559747592fnamzW
http://good-times.webshots.com/album/559747987fvyMCs
http://good-times.webshots.com/album/559744715OHuooJ
eu sunt cam obosita,nu prea stiu cum are programul...are momente cand manca la 2 ore ,uneori ttrec 3-4...lapte este,la cat m-am muls cu pompa electrica...trebuie sa ma mulg si inaite si dupa cateodata,sanii sunt asa plini ca nu poate apuca si se enerveaza si trage aer...apoi o doare burtica si sughite.e cam nesatula la masa,trage repede-repede si aopi oboseste si adoarme in 10 min.nu o mai pot trezi nici cum!cam atat despre noi,va pupam si ne mai auzim chiar daca mai rar

alina 34+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina.a ce scumpa e Elisa! Pune si tu o poza cu tati sa ne dam si noi cu parerea cu cine seamana copilul!
Alina M ce fain sta Ade cu piciorul pe masa.
Ada imi pare rau de Iulia ca iar e bolnavioara.
Si eu sunt necajita ca i-au iesit cel mai prost de pana acum analizele de urina la Ioana. Sper sa pot sa-i recoltez miine dimineata pentru urocultura, ca i-am facut doar sumar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wow!!!!!!!Lume noua!!!!!Alina.a bine ai revenit!!!!!!!!!!!E adorabila Elisa!!Vad ca aveti deja si cercelusi!Sa-i poarte sanatoasa!

Ada iaca programul nostru de masa: Alesio: dimineata la trezire mananca de regula lapte cu cereale(cam 250 ml lapte), in jurul orei 13 are masa de pranz(supa si felul 2), pe la 17 mai papa ceva gustare(gen iaurt, fructe), iar seara inainte de culcare papa cina(mamaliguta, papanasi...chestii de genul asta).
Nicolas: la trezire(ora 7-8) laptic de la san,pe la 10 fructe, in jurul ore 13 masa de pranz(supa+ felul 2), pe la 17-18 cereale cu iaurt(sau cu suc de fructe), iar cand il pun in pat il alaptez.
Deci pot zice ca au un orar destul de bine stabilit.....ceea ce e foarte bine, zic eu!
Nasol cu mucii Iuliei....sanatate si sa-i treaca repede!

Clau hai la mine ca e gata sufleul deja(de mult chiar, dar e inca caldut).....acusi e gata de tot(adik si mancat)

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina e o scumpete Elisa ,iti vine sa crezi ca o ti in brate si nu mai e in burtica ?Sa va traiasaca si sa va aduca numai bucurii.
Ioana vorbesc serios,asa mi se pare ca ai mai slabit.
Gabivoi unde-i faceti baie Ioanei,in cada mare?in afara faptului ca-i ies rau analizele de urocultura(cati germeni ies?)are alte simptome?
Clau hai sa facem pace.S-a consumat faptul si pe viitor foloseste si tu termenul de accesorii pt triciclete.In fond fitzele le au prietenele,nu ? Ce roscat esti?coniac cumva?

Io m-am intors de la coafor mai usoara la buzunar dar imi place.Tot mai blondina,Gabi m-a vazut.Mi-am improspatat doar culoarea si am taiat varfurile.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ada incearca si pe la TCM poate au si pe acolo.Sau la InterQ in zona UTA sau la Weku in Vlaicu.Fetele de prin zona,acolo sunt tot produse nemtesti ,nu?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumim frumos de aprecieri!cercelusii iau pus in spital,ne-au intrebat daca vrem si cum aveau aparatura necesar nu am zis nu.
gabi am sa pun poze si cu tati.de la mine a luat sigur picioarele,dr neonatologa a ramas surprinsa de lungime si tonusul lor,nu a reusit sa faca gimnastica cu ea.i-am explicat ca are deja antrenament din burtica de la mami,a avut sac de box ficatul...
carmen eu 3 zile dupa operatie mai simteam ca misca in burta....acum parca nu-mi vine sa cred ca e afara...inca ma uit la ea si plang..
va pupacesc

alina si bb elisa

Mergi la inceput