Aradence minunate(75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Hello, lasati fitzele!

quote:
Originally posted by Hildegard

Si io sunt fitzoasa. Na!

Am observat!

Ioana, ai fost pe La Redoute? Vezi ca nu mai scapi de acolo, te "prinde".

Ada, si eu am fiert porumb saptamana trecuta de 2 ori si mancam ca sparta mai ales seara, imi place la nebunie si la Dragos la fel.
Adelina are program de masa, bine mai sunt si exceptii daca suntem plecati sau daca nu vrea sa pape, dar in general papa pe la 10,30-11, la 14-14,30 si seara la 19-20.Uneori mai papa la 17 un iaurtel danonino. Intre aceste mese ii dau sa suga cand vrea, oricum nu suge mult, probabil de sete doar.
Edit:dimineata si seara tzitzi. Dragos are program fix la gradinita, cand e acasa mananca cand i foame.
Sanatate Iuliei!

alina.a, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine, pup pe Elisa scumpa si grasunica, sa creasca mare.

Gabi, imi pare rau ca au iesit prost analizele, mai incearca si la alt laborator. Eu n-am reusit sa-i mai fac Adelinei urocultura desi trebuie neaparat, greu cu recoltatul urinii.

Calin cu Dragos au merg la circ, au gasit azi bilete la loja.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, Ioana face baie tot in vanita ei. O punem in cada mare cu tot cu vanita. Ea e predispusa la infectii urinare din cauza refluxului urinar. E subfebrila de aseara. mananca foarte prost de cateva zile..

La multi ani Alex. sa cresti mare si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Ioana, ai fost pe La Redoute? Vezi ca nu mai scapi de acolo, te "prinde".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Am fost dar nu s-a lipit de mine.....asa ca am scapat!

Na ma duc si eu sa ma dushulesc si in pat.....ca piticii dorm!
Noapte somnoroasa tuturor!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina,io am zis in gluma....dar se pare ca tu crezi, ca, chiar suntAsa afala omul se cred altii gresit despre el.
Tu dupa ce ai observat? serios!
Asa e cand nu te stie omu, numa de pe DC isi face o parere. Vai!Vai!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ce bine ca plouaaaaaaaaaaa!

maine merg la masaj...de abia astept.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by Hildegard
Alina,io am zis in gluma....dar se pare ca tu crezi, ca, chiar suntAsa afala omul se cred altii gresit despre el.
Tu dupa ce ai observat? serios!
Asa e cand nu te stie omu, numa de pe DC isi face o parere. Vai!Vai!

de-ale gurii

Si Alinush a zis tot in gluma! Mey fetelor da' voua va trebuie translator care sa va zica unde-i gluma si unde-i serios??

Acum sper ca nu mi-am aprins paie-n cap cu postarea asta....!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

alina.a, e superba si bblina ta. Si arata foarte bine, e chiar plinuta. Daca va putem ajuta cu ceva, orice, nu ezita sa ne-o spui! Ce fain arata semnatura ta acum! pe bb elisa sa n-o doara burticuta mica si scumpa!

La multi ani Alex de Anca!!!

Clau, vine ziua ta! Te pregatesti? Ca am inteles ca ti-ai luat deja cadourile.

Gabi, imi pare si mie tare rau de Ioana. Nu se vede nik pe ea ca ar avea vreo problema de sanatate.

Flavia, cum mai e Bogdi cu scaunele?
poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Aoleu,da' aveti un spor la scris... Noi azi nu prea am avut timp de calculator,ca am tot avut musafiri, si mari si mici.Poze nici nu am apucat sa vad.Oricum, Alina A.,ma bucur ca esti acasa cu scumpetea ta,si stiu ca vei fi moarta dupa ea,mai ales cu problemele care au fost,stiu cum e, te uiti la ei si te gandesti ce minune e ca a iesit totul bine!Sa sti ca bulbii de la tine au dat niste plante mari...astept sa si infloreasca.Multumesc frumos!
Ada,te invitam la piscina noastra,aia mare,ca incapem toti in ea!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noi mergem la culcare ca dimineata la 5.30 din nou trezirea. Facturistul meu invata destul de repede si vine si el pe la 6.30. Macar sa invete sa factureze klumea sa nu ma mai trezesc asa devreme.

Noapte buna!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In primul si primul rand Alina ai o scumpete de broscuta. Doamne ce micuta e, parca am uitat ca si Bogdi a fost asa.

Mama mama ce de "fitze" pe aici.

Ada, da de ce te trezesti asa devreme?

Anca ati reusit sa luati cadou pt Alex?

Gabi, ai vorbit cu Marienut? Ce a zis?

Miha, cand mergi dupa papuci? Si eu vreau sa merg? Nu ma "clopotesti" cu un bip ca poate merg si eu cu tine ca nu am fost niciodata.

Ioana, Gabi, am reusit sa scot petele de pe pantalonii mei albi.

Am fost azi la Teba si mi-am usurat buzunarele cum a zis si Carmen dupa ce a fost la coafor. I-am luat si o pereche de slipi la Bogdi.

Bogdi e ok, a facut doar de 3 ori azi. Pofta de mancare in schimb lasa de dorit. Multumim de griji.

Cristina ti-ai gasit ceva de lucru?

Nicooooooooooooo, spune-i la Cipri sa te mai lase la calculici si pe tine.

Intrebase Ioana ceva, dar nimeni nu a bagat de seama asa ca repet eu intrebarea ... cand ne mai intalnim?

Mergi la inceput