Aradence minunate(75)
Raspunsuri - Pagina 10

alina33 spune:
Salutare fetelor, de la ora 9 tot citesc ce ati scris si inca nu-mi vine sa ma apuc de lucru.Nu stiu ce am dar seara deabia pot adormi pe la 2 noaptea si dimi nu pot deschide okii.Si am asa mult de lucru, si o sa stau azi toata ziua cu oki in calculator sa prelucrez niste poze si parca vad ca o sa-mi pice okii in gura.
Miha sa-mi zici si mie unde gasesc gel cu aloe. Eu i-am luat la Dagos galbenele cu propolis ca imi trebuia pt herpes(el face de la temperatura), dar ma intere si gelul cu aloe.
atit e de necajit prucul meu ca merge la gradi in vacanta...mi se rupe sufletul cind il vad dimineata. Nu ii are pe prietenii lui , vreo 3, cu care se juca si acum e foarte necajit.Zice educatoarea ca ii trece si se joaca si cu alti copii da eu dimi si dupa-amiaza cind il iau tot linga educatoare il vad si suparat.Doamne si ce fain s-a jucat cu copii pe mal....
Carmen, am sunat-o pe Diana atunci da era si ea cu pruncii afara si s-a aminat momentul.....
Mi-am facut o cafea si are gust de clor, ce naspa e......ma duc sa-mi fac alta.
Va pup!
Faina mingeaaaaaa!!!!
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

ancapolgar spune:
Hello! Na,abia m-am trezit si eu si inca mi se inchid ochii,nu stiu ce am, in ciuda faptului ca Alex a dormit excelent,pana la 8,nu s-a trezit de loc azi-noapte.Vad ca mai nou tot cam asa doarme,cred ca il oboseste umblatul singur de peste zi.Acum am noroc ca fetele de la etajul meu (una a terminat clasa I si cealalta clasa a 3-a) sunt in vacanta si il mai plimba ele pe Alex si se joaca cu el.Asa obicei prost are Alex,vine langa mine si se baga sub scaun,iar apoi nu mai poate sa iasa si incepe sa planga.
Miha,probabil l-a vrajit si pe politai mingea ta si nu a mai avut chef sa mai dea o amenda.
Felicitari lui Bogdanelupt dintisori,in sfarsit va aliniati si voi la standarde!
Felicitari si Ioanei pt "mama"!Gabi,te cred ca ti-a fost dor de conversatiile cu Tudor,ca e un scump!
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

alina33 spune:
Aaaa, am uitat sa va spun ca al meu sot a fost tare dezamagit cind a aauzit ca ne intilnim numai noi fetele la Ada
Bag sama ca-i e dor deja de o intilneala.....
Gabi e super ca zice Ioana "mama" e asa de draguta...ma distreaza ca pruncii tai sunt blonduti si voi bruneti. Dragos tot il pomeneste pe Tudor , ma intreaba in fiecare zi unde mergem dupa ce il scot de la gradi, doar doar, zic si ca ajungem la Tudor.
Anca tu ne-ai tras teapa cu iesitul pe mal.Tu ai sunat adunarea si tu n-ai ajuns.

gabitzica spune:
Si mie imi pica ochii de somn...
Ioana a facut febra ieri 38.4 infundic, i-am dat Nurofen si i-a scazut , dar azinoapte i-a crescut din nou la 38.6. Avea ceva muci, dar acum parca vrea sa si tuseasca. Cred ca i-a fost frig marti cand s-a racit brusc afara, cand am mers in casa avea maiinile si picioarele reci.
Daca tot nu avem prunc mare, de 2 nopti ne uitam la un serial, si asa tare ne prinde... aseara am vazut 5 episoade, asa ca m-am culcat la 2. Nu am putut sa dorm , pentru ca daca nu dorm pana la 1 imi sare somnul.
Flavia, felicitari pentru dintisorul 2.
Miha, foarte faina mingea. Esti un copil mare
Alina, trebuie sa se mai vada si pruncii nostri. Tudor azi e ultima zi la gradi. Dragos cat mai merge?

alina33 spune:
La noi se inchide gradi in luna august asa ca mai merge si luna viitoare.Si noi tot in august plecam in concediu.
Lili pleaca saptamina viitoare si ne mutam la casa:). O sa fac plajaaa.... toata dupa-amiaza, ce bineee.
Fetelor unde ati vazut sarong pt costumul de baie?
Imi trebuie si mie.
Pupici la Ioana sa ii treaca.
La ce serial va uitati?

ancapolgar spune:
quote:
Originally posted by alina33
Aaaa, am uitat sa va spun ca al meu sot a fost tare dezamagit cind a aauzit ca ne intilnim numai noi fetele la Ada
Bag sama ca-i e dor deja de o intilneala.....
Gabi e super ca zice Ioana "mama" e asa de draguta...ma distreaza ca pruncii tai sunt blonduti si voi bruneti. Dragos tot il pomeneste pe Tudor , ma intreaba in fiecare zi unde mergem dupa ce il scot de la gradi, doar doar, zic si ca ajungem la Tudor.
Anca tu ne-ai tras teapa cu iesitul pe mal.Tu ai sunat adunarea si tu n-ai ajuns.
Alina,eu???????????????????????????????????? Cand am zis eu ceva de mal? Niko a zis,nu eu.

Anca

ancapolgar spune:
Nu face nimic, se mai intampla.
No, azi, pe la ora 14, suntem in parcul batranilor, daca mai vrea cineva sa vina.
Anca , mami de
Alex
Poze

gabitzica spune:
quote:
La ce serial va uitati?
La "Prison break".
Unde mergeti in concediu?
quote:
Fetelor unde ati vazut sarong pt costumul de baie?
La metro am vazut.

alina33 spune:
Anca azi nu cred ca ajungem dar daca se intimpla am retinut unde va gasim :)
Gabi, in primul rind acasa, mi-e dor de ai mei si de casa mea (maaree) si apoi am o prietena cu care o sa mergem la mare si in drum spre casa si vreo citeva zile la munte. Deabia astept, nu mai am stare de pe acum...